• Solaris

    Snackis 5 * Inbördes beundran*

    Här kommer den senaste version av diskussionstråden för oss inbundna "tjötmorsor".
    Presentation överflödig


    Alida 06.09.28 & lillen i magen, BF 09.03.20
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-12-09 22:19
    Ska egentligen ligga i medlemsgrupper 2006, men jag råkade missa detta, sorry!!!!
  • Svar på tråden Snackis 5 * Inbördes beundran*
  • Calibo

    Daggis - När man surfar runt på FL så kan man verkligen bli helt fascinerad av människorna bakom en del inlägg! Det är inte dåligt hur inskränkta och korkade en del människor är!

  • Fossing

    Ett litet egoinlägg!!

    Vaknade i natten till lördag av att det var blött i sängen, tog en bra stund innan jag vågade röra mig.. Till slut gick jag upp och konstaterade att det var blod, herregud jag tror nästan hjärtat stannade.. Väckte P och försökte tänka, jag hade inga smärtor så vi beslöt oss för att vänta till morgonen. Ringde efter barnvakt när Thea vaknat, försökte ringa gynakuten men dit gick det inte att ringa, kollade med sjukvårdsupplysningen innan vi åkte iväg. Usch vad obehagligt det var att inte veta, till slut fick vi träffa en läkare på gynakuten som konstaterade att allt såg bra ut. Skönt att höra men klart att man fortfarande är nervös.

    Är det någon som haft blödningar under graviditeten?

  • AmberB

    Fy vad läskigt Fossing! Men skönt att allt såg bra ut! Jag har ingen erfarenhet av blödningar under graviditet, men läser man här på fl verkar det väl inte vara så jätteovanligt...? Som sagt, skönt att allt var bra. Vilken vecka är du i?

    Jag har bestämt mig för att bara jobba februari ut. Känns skönt då det börjar bli lite tungt, har ont i ryggen. Men Ullens bälte hjälper en del som tur är!

    Emil vill att vi ska åka hem till Juni igen, var ju där och fikade i förmiddags. Och han blev så glad att det var två bebisar där, så nu har han pratat om Freja och Luvan sen vi kom hem...


    ~*~Vackraste Emil, född 13/9 2006 ~*~Tvillingar i magen, bf 090611~*~
  • gravid74
    Fossing: Vilken hemsk upplevelse. Skönt att allt såg bra ut. Jag hade massor av blödningar när jag väntade Axel. Den sista stora kom i vecka 13 och sedan lugnade det ner sig. Hoppas att det bara var en engånghändelse så att du slipper oroa dig mer. Det är verkligen inget kul. Kram på dig Daggkåpa: Tack för infon. U har sagt att han ska följa med på måndag så det känns skönt. Förhoppningsvis ligger den med huvudet nedår på fredag när jag ska till BM. Annars blir det att testa lite egna vändningsförsök i helgen.

    Amber: Skönt att bältet hjälper lite. Förstår att det är tungt att bära tvillingar. Då jobbar vi lika länge för min sista dag är också februari ut. 2 veckor kvar

    ____
    Inatt har Axel inte hostat alls och imorse var han äntligen feberfri Så idag har han varit ute för första gången på en vecka. Jag hoppas att han fortfarande är feberfri när han vaknar från sin middagsvila.
    ~Axel 060910 + BF 090314 ~
  • Barbella
    Daggkåpa - Ja, man slutar aldrig förundras över vissa människor och deras syn på saker och ting Fossing - Förstår att det var en hemsk upplevelse! Skönt att allt såg bra ut! Jag har heller ingen erfarenhet men det är ju inte helt ovanligt vad man förstått.

    Amber - Freja & Luvan De är väl för söta med sina kommentarer!

    Gällande kommentarer från de små så skulle vi iväg med bilen i förrgår. Liam & R tog lite väl lång tid på sig till bilen så jag satte mig i bilen och körde fram mot dem så vi skulle komma iväg snabbare. Då ser man hur Liam springer fram mot bilen ivrigt viftande och munnen går i ett, man ser att han är upprörd. När bildörren öppnades så sa han; - Mamma tossig!! Åka från oss, nej DUMT! Aja baja mamma!

    Jag hade bestämt sedan ett tag tillbaka att jag jobbar denna veckan ut och sen gå hem på föräldrarledighet. Fast nu känner jag att det är så mycket jag inte kommer hinna avsluta tills på fredag och det är saker som är svåra lämna över till min vikarie. Så det verkar som jag kommer behöva jobba längre än jag tänkt för att få klart "det sista".
    ~*~ Liam 060925 ~ * ~ BF 090316 ~*~
  • soda74

    Fossing: Usch vad jobbigt, men skönt att allt verkade vara ok. Har inte heller några erfarenheter av blödningar, låter inte roligt.

    Amber: Är imponerad av Emils bebisintresse. Hoppas han får chans att träffa Freja och Luvan snart igen  Freja har nog ngt speciellt för Allan har pratat endel om henne också.

    Daggkåpa: Tack för mysig fika. Sen blev det inte så roligt när vi skulle åka hem. J satte på Allan bilbältet och det skulle mamma gjort såklart, så han gallskrek tills vi hade varit hemma i en kvart ungefär. Resten av eftermiddagen var inte så rolig men sen åkte vi till biblioteket och då blev det bra igen

    Gravid: Vad skönt att Axel blivit pigg nu, hoppas han får fortsätta vara det.

    Tinalisa: jag missade att gratta Julian så nu får du ge honom ett grattis till i efterskott

    Nu ska jag ägna mig åt min nya hobby - sticka strumpor till barnen


    Allan 060920 Lova 080815
  • Calibo

    Fossing - Usch vad hemskt! Förstår att du blev jätterädd. Som du redan vet så är det ju inte helt ovanligt att blöda under graviditet. Men vad skönt att allt såg bra ut och att hjärtat slog på lill. Jag blödde v.8 till v. 12 med Tim. Anledningen var att han från början hade en tvilling som inte utvecklades. Håller verkligen tummarna för att du slipper mer blödningar och oro.

  • Trollsan

    Fossing - Oj, jag kan förstå att du måste varit panikslagen. Jag har hört om jättemånga som har blödningar under graviditeten.


    Daggkåpa - ja en del inlägg är verkligen konstiga, men som min man brukar säga "Än är inte sista idioten född" och visst stämmer det ibland.


    Tina Lisa - Vad tiden går, tänk att lilla killen redn är 1 år.

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Barnen säger riktigt många roliga saker nu. Jag har en lista där jag skrivit ned lite olika ord och kommentarer Tobias har/haft. Man vill ju inte glömma som jag lätt gör. Vissa ord som han nu kan säga riktigt saknar jag lite när han sa det innan för det lät så annorlunda och sött.

Svar på tråden Snackis 5 * Inbördes beundran*