Inlägg från: MajkelV |Visa alla inlägg
  • MajkelV

    Fotbolls tråd!!

    Tottenham Hotspurs har jag följt i många år, sedan de hade Ricardo Villa och Osvaldo Ardiles. Dessutom har Spurs haft spelare som Gazza, Hoddle, Waddle, Lineker genom åren vars artisteri jag fått njuta av.

    Här i Sverige följer jag fotbollen måttligt intresserat, blir bara på lokalnivå, saknar IK Brage i allsvenskan....

  • MajkelV

    Spurs skrämdes lite igår..... Trodde vi skulle missa Wembley.
    Blir tufft mot Man U dock.

    Varför hata något när det är mycket skönare att älska...

  • MajkelV

    Jag chansar med ett inlägg här i ämnet fotboll....

    Svennis till Chelsea eller Portsmouth? Hmm... Jag tror inte på idén faktiskt. Jag tror inte på Svennis längre överhuvudtaget. Varöfr? Jo, mitt resonemang är följande:

    Spelare har en relativt kort karriär som är slut då de når ca: 35 års ålder, visst det finns undantagsfall, Henke och Maldini exempelvis. Vid den ålderna har spelarna nått sin topp och är på väg utför efter en karriär som sträckt sig med kanske 15-20 års topp fotboll i vissa fall även en internationell karriär med proffskontrakt och landslagsspel. Sedan är spelarna slut.

    Tränare då? Vi snackar Svennis som har haft en lysande karriär både i Sverige och internationellt men har inte hans idér gjort sitt? Som jag ser det, med mina lekmanna ögon, så har Svennis under hela karriären använt samma spelsystem och hela tiden prioriterat LAGET före individen. Jag håller med om den senare delen. Laget går före individen. Tänk då att Svennis har hållt fast vid samma linje sedan början på 80-talet. I nästan 30 års har, som jag skrev, han hållt fast vid samma fotbolls filosofi. De senaste 5-10 åren har karriären varit lite sisådär va? Visst vissa lysande matcher med England men före det då? och efteråt?

    Jag tycker att Svennis gjort sitt inom fotbollen och tackar och bugar ödmjukast för all underhållning lagen han tränat bjudit på men det är ändå dags att kliva av nu....

  • MajkelV

    Alltså vad??? Vilka talanger snor Brage, bebop? Däremot om vi skall snacka Borlängeföreningar så är Dalkurd en förening som satsar stenhårt. Kommer troligen att dominera tvåan för att ta raka vägen upp i Ettan och det slutar nog inte där....

Svar på tråden Fotbolls tråd!!