• Pior

    Fotbolls tråd!!

    Hej!

    Tänkte starta en tråd och höra om det finns några fotbollsintresserade här på FL som känner för att snacka lite fotboll!?

    Själv har jag två lag som jag brinner för och det är MFF och Leeds. Malmö ff har jag följt enda sedan barnsben eftersom jag är född och uppväxt i Malmö, bor nu mera 2 mil utanför Malmö i en liten "stad" som heter Svedala.

    Min kärlek till Leeds däremot har byggts på under dom senaste 2-3 åren och har nu varit över och sett dom på Elland Road (hemmaarenan) två gånger och det är en lika mäktig känsla varje gång!

    Vad har ni för favorit fotbollslag?

  • Svar på tråden Fotbolls tråd!!
  • hedde73

    Jag satt i Änglarnas styrelse under en massa år, hade ansvar för alla resor bl.a. plus en massa annat kul. Vi drev våran egen riktiga pub med utskänkningstillstånd och allt på den tiden, det var kul. Men sen när man fick barn så har man tyvärr inte all den tiden längre, särskilt inte att resa land o rike runt, dessutom en del ute i europa på den tiden. Men nu när nya arenan invigs så skall jag släpa med mig familjen oftare. :)

  • paparauk

    nya damen är måttligt road av att gå på Fotboll med mig numera. :D Den matchen hon var med va mot Gais och linjedomaren vinkade bort ett mål pga offside helt felaktigt. Lägligt så satt vi precis ovanför domaren och man blir vansinnig. Hon skämdes lite då av någon märklig anledning.

  • MajkelV

    Tottenham Hotspurs har jag följt i många år, sedan de hade Ricardo Villa och Osvaldo Ardiles. Dessutom har Spurs haft spelare som Gazza, Hoddle, Waddle, Lineker genom åren vars artisteri jag fått njuta av.

    Här i Sverige följer jag fotbollen måttligt intresserat, blir bara på lokalnivå, saknar IK Brage i allsvenskan....

  • Pior

    MajkelV//

    Då antar jag att du lider en hel del just nu..Tottemhams framfart är ju inte så bra just nu!

  • paparauk

    Ogillar Tottenham skarpt. Fast det gäller väl iof de flesta London lag då West Ham är det som gäller. Fast det slår högst på Hatlistan (förutom Djurgårn som alltid vinner den listan) Måste nog Arsenal komma. Huuuuujeda mig.

  • MajkelV

    Spurs skrämdes lite igår..... Trodde vi skulle missa Wembley.
    Blir tufft mot Man U dock.

    Varför hata något när det är mycket skönare att älska...

  • Huddex

    IFK Gbg när det gäller allsvenskan annars är det Man U som gäller. Har följt båda lagen sen jag var ca 10 (är 40 nu) men det är först dom senaste 8 åren som jag kunnat följa IFK, det var lite för långt att åka när man bodde i Hudik *s*

  • Elvirassuperpappa

    Mitt älskade Kalmar vann guld samma år som mitt älskade HV vann, kommer aldrig hända igen

Svar på tråden Fotbolls tråd!!