• Pior

    Fotbolls tråd!!

    Hej!

    Tänkte starta en tråd och höra om det finns några fotbollsintresserade här på FL som känner för att snacka lite fotboll!?

    Själv har jag två lag som jag brinner för och det är MFF och Leeds. Malmö ff har jag följt enda sedan barnsben eftersom jag är född och uppväxt i Malmö, bor nu mera 2 mil utanför Malmö i en liten "stad" som heter Svedala.

    Min kärlek till Leeds däremot har byggts på under dom senaste 2-3 åren och har nu varit över och sett dom på Elland Road (hemmaarenan) två gånger och det är en lika mäktig känsla varje gång!

    Vad har ni för favorit fotbollslag?

  • Svar på tråden Fotbolls tråd!!
  • bebop

    Var inte bitter Gnagarn
    I en hockey-stad som Karlstad är det inte så helt enkelt att konkurrera om utrymmet med Färjestad, vilket ju inte är aktuellt i Stockholm som väl knappt har något hockey-lag av hyfsad klass trots miljonen innevånare. Men ett topplag i div 1 är inte illa pinkat, trots att GAIS, Sirius, Brage och andra snor talangerna.
    Well, Degerfors och Carlstad United spelar nu i samma serie, det kan bli trevliga derbyn.
    Du vet ju hur det är...Man håller på sitt lag ( Luleå i hockey, med 35 000 innevånare )!
    Sköt om dig!

  • JockeO

    Hej.

    Blåvitt är det som gäller för mig, Ska bli ruggigt skönt med en nya arena iår. Forza Blåvitt!

    ha de

    //Jocke

  • Gnagarn
    Svar på #41
    Vem är bitter? Ställde bara en fråga. Vet av egen erfarenhet då jag själv varit aktiv i 2 föreningar som sen gått ihop med två andra att det inte varit så lyckat.
  • bebop

    //Gnagarn!
    När det gäller Carlstad United så har man inte gått ihop med någon, utan mer att man samarbetar i en allians med flera klubbar i Karlstad.
    Det lär nog inte vara aktuellt när det gäller Degerfors
    Men att samordna talangutvecklingen är viktigt, vi har nog inte råd med x antal köp av otränade ex juggar på 35 år.
    Vi, till skillnad mot vissa storstadsklubbar, får nog vackert anpassa truppen efter plånboken.
    Men visst är fotboll härligt!
    Lev väl

  • prinspappa

    Hello från stockholm.......är likaså frälst gällande fottboll. Har haft West Ham som favoritlag i ca 25 år, inte alltid lätt kanskeGlad. I vårt avlånga hemland är det Hammarby som gäller, föll sig väl naturligt då man är född/uppvuxen/boende söder om söder. Gillar Hammarby och andra klubbar som har lite speciell tradition, mycket med supportrar och historia. För övrigt anser jag att nya stadion för Hammarby bör heta Nacka Skoglund Arena/Stadium. Andra som har åsikter om namnförslaget?
    Min ena lillprins här hemma började med att ha West Ham som lag men har nu mer och mer börjat gilla Liverpool, antar att Torres har något med det att göra....förvisso ett bra val av favoritlag kunde ha varit värre.

  • Gnagarn

    Tredje startelvan spelaren som är skadad i AIK nu nr Målvakten lekte plockepin utanför eget strafffområde.

    Hur går det för de andra Allsvenska lagen? Nån Djurgårdare här som kan rapportera om Lucic lyckas få nån ordning eller ej?

  • MajkelV

    Alltså vad??? Vilka talanger snor Brage, bebop? Däremot om vi skall snacka Borlängeföreningar så är Dalkurd en förening som satsar stenhårt. Kommer troligen att dominera tvåan för att ta raka vägen upp i Ettan och det slutar nog inte där....

  • PH74

    Här är uppförsbacken riktigt lång håller på IS Halmia, förvisso med ett mer intressant lag än på många år, gick upp i 2an till denna säsongen och har träningsmatchat med gott resultat mot div.1-lag. Men nog är man sugen på att det ska dra igång nu!!

    Som hopplös fotbollsnörd har jag dock inte missat många hemmamatcher med Di blåe på senare år, har bott i Malmö i snart 10 år.

    Till er som inte redan gjort det, gå in på youtube och kolla/lyssna på Anfieldkören som sjunger You´ll never walk alone inför Realmatchen i veckan. Otroligt tryck, jag höll på att ramla av stolen...

  • Patzz

    Fan vad less jag blir på Disciplinnämnden! Nu fick DIF böta 25000 för att publiken skanderat Martin Hansson en bora efter det att han visat ut Dembo. Var går gränsen? Änglarna kallade Dembo för Sveriges sämsta målvakt i söndags, hur stor blir böterna? Eller gäller det bara funktionärer? Så jävla less...

Svar på tråden Fotbolls tråd!!