Inlägg från: Mossagti |Visa alla inlägg
  • Mossagti

    Kan inte betala hyran!

    elin86 skrev 2008-12-18 18:10:51 följande:
    Nä har inget slutbetyg. Jag började plugga upp 3 ämnen i våras. Fick Godkänt på två av dom. Den tredje var matte b och jag har jätte svårt för matte. Tyvärr måste man ju ha godkänt i matte c oftast för att komma nånstans i högskolan=/Min faster o hennes gubbe har erbjudit sig att låna mig pengar till två hyror. Får kanske tacka ja till det ändå=/ Har inget annat va just nu så.
    Tacka ja till fasters erbjudande. Sedan söker du in till Komvux men skippa Ma C - det är otroligt få utbildningar som kräver det och inga av dessa är väl aktuella för dig ändå?
  • Mossagti
    elin86 skrev 2008-12-18 23:48:30 följande:
    Nä men som sagt finns det en anledning......... jag har en lista med 60 jobb som jag ska börrja bearbeta nu. Sen ska jag göra nya listor där jag ska söka jobb.Tyvärr kan jag ju inte ens ta mig till ställena för att söka jobb för jag har ju inga pengar till bussen..... hmm får se hur det går iaf för jag måste ju söka mer.... bara den jäkla cvn bliir klar med
    Börja läsa om hur man skriver ett CV och personligt brev på till exempel cv-guiden.com under deras "gratisguide".  Det kommer att ta lite tid innan du blir kallad till en eventuell intervju så att du saknar busspengar i dag är ingen katastrof.
Svar på tråden Kan inte betala hyran!