Inlägg från: Curlingmorsan |Visa alla inlägg
  • Curlingmorsan

    Jag VILL INTE bo i Göteborg längre!!!

    Har inte läst alla inläggen!

    Jag är uppvuxen på Hisingen, mitt emellan ett "mentalsjukhus" (Lillhagen) och ett fängelse. Jag trivdes jättebra och kände mig totalt trygg! Tycker det känns lite tufft att dra en hel ö över en kant (eller va det nu heter). Men visst finns det mindre roliga delar av vår underbara ö. Om jag skulle flytta tillbax till Hisingen så skulle det nog bli Torslanda eller Säve.
    Nu bor jag i Älvängen. det är ju en mindre "håla", men visst finns det skit här oxå. Tror att man får flytta till en liten liten håla i Norrland för att undkomma allt sånt. Om det nu går att undkomma det.

  • Curlingmorsan

    Kul att se att folk har så olika uppfattning om samma ställen! :)
    Jag kommer ju som sagt från Hisingen och har alltid trivts jättebra. Visst nu när jag har barn skulle jag nog inte vilja bosätta mig var som helst på Hisingen. Det var någon här som bodde i Nödinge och trivdes jättebra. Personligen tycker jag inte alls om Nödinge. Har jobbat där och vi hade ganska mycket problem med snattare, stökiga ungdomar och skadegörelse. Så olika uppfattning det kan vara. Det som är guld och gröna skogar för den ena är pest och pina för den andra. Intressant!

Svar på tråden Jag VILL INTE bo i Göteborg längre!!!