• sstl

    Vi som väntar pseudotvillingar *2*

    Här sammlas vi som har 18 månader eller mindre mellan barnen


    Dexter 07-03-01, Trix 08-03-14, Bebis 09-03-?21?
  • Svar på tråden Vi som väntar pseudotvillingar *2*
  • Lotlas

    Tack! Namnet är inte riktigt klart ännu, men jag återkommer!

  • Millis09

    Grattis Lotlas!
    Våran skrutt kom den 5:e, och har en nyfiken storebror som också känner på tår, näsa, mun och ögon. Än så länge ganska försiktig, bortsett från den traktor han skulle visa den nye familjemedlemen. Förmodligen tror han att lillebror ser dåligt för han hade ställt traktorn i ansiktet.. Det var vår första kväll hemma. Välkommen hem!
    Vet inte hur mycket du orkar svara på men hur är storebror annars? Våran börjar sansa sig något men första dagen var han ÖVERALLT! Lämnade oss inte en minut, hade svårt att sysselsätta sig. Idag och igår har han i alla fall lekt lite.
    Såg nu förresten att du fått den 9, du har väl kanske inte ens kommit hem än?
    Kanske någon mer som känner igen sig?

  • Soffan76

    Hej!

    Har egenligen inte riktigt här att göra, men vill bara säga att ni har en härlig tid framför er! Har själv, 17 månader mellan mina första (väntar tredje i sept) och det är så mysigt att se dem tillsammans! De är nu 3 resp snart 4,5 år och har sådan ortolig glädje av varandra!!

  • sstl

    Grattis till Lotlas och Millis09. Nu längtar jag ännu mer efter bebben, suck vette fabian om jag orkar vänta 5 veckor till *suck*.
    Var inne i stan en sväng och pratade lite med en tjej i en barnklädes butik, hon trodde mig inte när jag sa att det var 5 veckor kvar. De på dagis tror oxå bebben kommer innan bf, hoppas de har rätt.


    Dexter 07-03-01, Trix 08-03-14, Bebis 09-03-?21?
  • sandra  1986

    jag längtar också efter bebben, nå otroligt! har 3 veckor kvar imorgon och jag känner bara, kom inatt SNÄLLLLLAAA! :) jag vill inge mer, den sparkar så de gör ont och varje gång den rör sig känns det som jag ska kissa på mig.. de får vara slut på de här någongång!! :D

Svar på tråden Vi som väntar pseudotvillingar *2*