• Babyface01

    Fortsättningstråd Framfall/slid eller livmoder

    Jag gjorde en bakreplastik pga bakreframfall samt uppbyggnad av mellanväggen då jag var slapp i underlivet strax innan jul och tycker det verkar bra än så länge... Jag fick höra att jag skulle jobba med knipövningar för att stärka musklarna... Jag undrar om någon annan gjort en sådan op och hur sex blev efteråt? Hur länge tog det innan mannen kunde känna en skillnad? Hur länge hade ni stygnen kvar?

  • Babyface01

    Mellangården- Utvändigt nej men invändigt ja... Jag tycker det är skillnad men behöver såklart bygga upp musklarna... De sa att de har sytt ihop musklarna då de var av och därför jag varit så slapp... Hur lång tid tog det för dig att bygga upp musklarna- helt återställd? Hur länge hade du kvar stygn? Trodde de skulle vara borta nu- de som är precis innanför som dragit ihop det hela.

  • Babyface01

    Det var en bakreplastik. De ordnade min rectocele och sedan sydd ihop muskeln som var tydligen av (förmodligen pga sugklocka) så jag hade ingen knip innan operation. De sydde ingenting på utsidan men sydde ihop (drog ihop) från precis innanför och hela vägen bakåt.
    Hur länge hade du kvar stygnen på insidan?

Svar på tråden Fortsättningstråd Framfall/slid eller livmoder