Inlägg från: oOoJOYoOo |Visa alla inlägg
  • oOoJOYoOo

    Vi som blev mamma i september/oktober 2006

    Hej hej och tack för ny tråd!

  • oOoJOYoOo

    Lilybee skrev 2009-01-11 20:38:09 följande:


    Molly har också blöja även om pappa envist lockar med både godis och pengar Kanske inte den bästa metoden, men hon råvägrar pottan. Funderar på att köpa en liten toasits så att hon kan sitta på vanliga toaletten. Annars så blir det att vi försöker få henne blöjfri till sommaren när man inte behöver så mycket kläder...
    Vi har kört med toasits....gjort med alla våra pojkar. Då lär dom sig toan på en gång rätt behagligt
  • oOoJOYoOo

    mrsjonte skrev 2009-01-21 15:30:56 följande:


    Hallå...hjälp!!!Har en fråga, till er här inne, ang era barns sömn. Cornelia blev 2 år i okt. Och har till och från varit helt hysterisk när hon vaknat på nätterna, svårt att kunna trösta henne. Idag när jag hämtade henne på dagis ( där vilan varit problem när det e trassligt på nätterna ) så berättade personalen att hon knappt ville somna precis som om hon "vet" om kommer drömma OM det nu är det hon har problem med....Nån som har varit med om likande??
    Nattskräck? Min först födees hade så...jag kunde sitta i nån timma och försöka lugna honom man han var mer sovandes än vaken...det var en mycket slitsam period. Då visste jag inte vad det var för något. Men det var inte roligt att lägga honom på kvällen och veta att man skulle vakna av ett gallskrik och en otröstlig unge...man känner sig rätt otillräcklig då.

    Dom ska ju vid den här tiden kunna drömma hiskerliga drömmar

    Någon som jag ändå vet är att det går över så håll ut!

    Kram
    Sanna
Svar på tråden Vi som blev mamma i september/oktober 2006