• Heleri

    Skatornas fikatråd!!

    Weiring skrev 2009-02-24 21:22:58 följande:
    Vi har vänt Molly ... det gjorde vi i slutet på förra året redan för då gick det bara inte längre. Stackarn satt med knäna uppe vid öronen nästan och sa " det gör ont i benen mamma" ... Så vad gör man ... ??!! Även om hon egentligen var för ung.
    Ja man måste ju ta hänsyn till barnet storlek och bekvämlighet, inte bara gå efter åldern!
  • Heleri

    Jag är här men det har varit väldigt mycket nu. Har skrivit omdömen inför utvecklingssamtal i alla ämnen till alla elever + att vi har rättat nationella proven i svenska och förberett oss inför nationella proven i engelska som börjar på fredag. Har utvecklingssamtal under den här veckan också med 6 elever (2 förra veckan), och så har jag (men det är hemligt!!!) sökt nytt jobb! Skickade in ansökan igår så än vet jag inte om jag ens får komma på intervju, men lite spännande är det - bara det att jag tagit steget och sökt det!


  • Heleri
    joan80 skrev 2009-03-10 20:29:23 följande:
    Heleri: Håller tummarna! Här har vi haft magsjuka el barnen....nu verkar det som om jag håller på att åka på det.....mår jätteilla nu,blääääää. Jag kan nästa torsda...om det är lurre vi pratar om :0))
    Åh fy då, då ska vi ta omvägar så vi slipper åka förbi ert hus! ;) Nej, skämt åsido - krya på er!!!
  • Heleri
    Weiring skrev 2009-03-20 09:55:19 följande:
    Ja jag antar att det inte blev nån lunch igår ... jag kom på det igår kväll, men vi hade inte kunnat komma för Tyra är förkyld. FruL: Jag tror inte att det är nån fara att du lyfter lite .. bara du känner efter så det inte gör för ont. Jag lyfte Molly en del när jag väntade Tyra för hon var så mammig. Tråkiga nuheter...... Jag är rädd att jag snart får gå på begravning. Min mormor bröt lårbenet för ett tag sen och har efter det inte riktigt kommit tillbaka. Nu säger personalen där hon bor att hon gett upp och slutat äta. Och även om hon kan leva många veckor till så uppmanade de oss att komma dit nu om vi ville träffa henne medans det fortfarande finns en chans att hon känner igen oss. Nej nu blev det sorgligt ... men jag är lite chockad just nu. Nog för att jag visste att hon inte skulle vara här för alltid (hon är ju snart 93 år) men det har man skjutit framför sig .... Önskar er alla en trevlig helg.
    Weiring, ja det är ju så att även om det kanske är ganska väntat när de är så gamla så är det likväl sorgligt och svårt! Hoppas du har möjlighet att hälsa på henne och krama om henne. Jag förlorade min mormor när hon var 63 år (jag var väl 18-19 då tror jag) och jag hälsade på henne på sjukhuset och kröp upp i sängen bredvid henne och vi pratade och kramades och grät lite tillsammans. Jag är glad att jag tog den chansen så jag fick säga hejdå innan hon blev för sjuk för att orka (cancer).
  • Heleri
    Disah! Jag behöver din yrkeskunskap! Jag och Rebecca på mitt jobb har bokat flygbiljetter till London den 12 juni (3 nätter) och behöver bo billigt men inte helsunkigt! Har du några tips? Vi kan betala ca 1000 kr/person för tre nätter (men absolut inte mer än 1500) Jag letar mycket själv på nätet, men tänkte om du har något bra insidertips?
  • Heleri
    Gwen skrev 2009-03-24 07:22:38 följande:
    ja ha då var jag hemma med en förkyld Lukas då. Första gången i år (tror jag) så jag ska väl inte klaga. De är ju trots allt slutet av mars. Det trista är att jag var sjuk själv förra veckan så nästa lön kommer typ inte existera. Heleri: Kul med London!Weiring: Gu så trist, skönt att du fick träffa henne iaf. kramar till dig.Nu får vi snart små "skat" bebisar och gosa med igen!! Härligt. Jag är som sagt lite avundsjuk. Men det får vänta lite. Heleri, vi pratade ju om att det skulle bli syskon samtidigt vi kanske måste prata ihop oss *hi hi*
    Haha, ja vad säger du, när tycker du att det är dags?
  • Heleri

    Jo det gick bra tror jag. Det var ju en gruppintervju, en första urgallring. De hade fått runt 300 ansökningar och jag är väl kanske en av 25-30 personer som kallats till sån intervju. Nästa steg är att man ska svara på ett gäng frågor som vi fick med oss hem idag, och sedan kallas de människor som skolan tycker verkar vara intressantast till en individuell intervju. Ni får hålla tummarna för mig!


  • Heleri

    Jag har inte hört något mer om jobbet, men de hade folk där på intervju igår och jag antar att de får samma frågor med sig hem och några dagar på sig att svara på dem. Nästa vecka borde de höra av sig och kalla till eventuell intevju.

    Nils har varit vrålförkyld en vecka nu så jag har varit hemma mest, vi börjar gå varandra på nerverna kan jag tala om! Var till VC idag men allt var ok.

    Hoppas alla mår bra och att ni får en mysig påsk. Vi åker till Borlänge på fredag.


Svar på tråden Skatornas fikatråd!!