Inlägg från: Heleri |Visa alla inlägg
  • Heleri

    Ja, egentligen skulle Nils ha fått gå till dagis idag, för det kom inget mer gegg i ögonen. Men vid frukostbordet precis innan frukost kräktes han! {#lang_emotions_frown} Idag fick Claes vara hemma, men Nils har inte kräkts mer alls (och det var inte mycket som kom imorse heller), så det känns lite larvigt att han måste vara hemma imorgon också. Men så är det ju och det är inget man kan göra åt. Själv jobbar jag och står i som vanligt, ser fram emot de två partyn jag ska ha här i januari (Tupperware och Me & I) och hoppas att ni kan komma (om ni inte fått inbjudan och vill komma så hojta till).
    Ska bli spännande med fler trådbebisar snart!


  • Heleri

    Ja ni har ju ett tillfälle redan att boka in (fast då kommer det ju lite annat folk också), och det är mitt Me & I party den 31/1! Ni som eventuellt inte har fått inbjudan är såklart välkomna ändå! Hojta till om ni vill veta tiden.
    Roligt att höra av er som jag inte sett till på ett tag också!
    Själv har jag nu börjat en jobbig men VIKTig resa, kör Viktväktarnas brevkurs+internet och så har jag och en kollega börjat träna på Friskis (började i lördags)! Jag kör ett bas/styrkepass på Rocklunda 9.30 på lördagförmiddagar och imorgon ska jag gå på bas/pulspass kl. 18.45. Känner mig riktigt duktig!


  • Heleri
    BeDee skrev 2009-01-24 13:45:06 följande:
    Hej hej! Kikar in ifran Chicago... Vaknade kl 5 pa morgongen for andra dagen irad, sa jag passar pa att sitta vid datorn lite medans jag vantar pa min kollega som formodligen ff sover! Maste bara saga att Chicago ar en fantastiskt stad som man glommer bort! Har finns nog faktiskt det mesta som man aven kan uppleva i New York! Men det som finns som NY saknar ar strander!! Sa har kan man aven ha en familje semester!! Men jag tror forstas att det ar trevligare att aka hit var el sommartid... det ar forsjutton mer sno har an hemma! Ok nog med reklam nu!! Heleri: Ar det ok att jag tar med Wilma pa lordag? Magnus aker namligen till London da... Joan: Harligt med solsemestrar inplanerade!
    Självklart går det bra att ta med sig barn på lördag! Blir ju lättare att hitta kläder som passar då
  • Heleri

    Kul att du kommer Weiring!

    Själv har jag haft en ganska jobbig dag på jobbet, måste boka in möten med 3 elever och deras vårdnadshavare av olika skäl....blääää....ibland känns det som min huvuduppgift - att undervisa - ligger längst ner på prioriteringslistan! Inte kul!


  • Heleri
    Gwen skrev 2009-01-29 18:49:09 följande:
    Jag är sjuk (förkyld)! Fy va trist det är, jag hade nästan glömt.. joan: jättefina bilder, vart har ni tagit dem? Fru L: Det låter inte så trevligt, hoppas att du blir av med dem. Antar att jag inte hade några sådana problem när jag väntade L hade antagligen vetat om det då?! Jag försöker att komma igång med mitt GIande igen, men det går inte så bra nu när jag blev sjuk mitt i allt. Prosit!
    Har inte fått något svar från dig angående lördag?!
Svar på tråden Skatornas fikatråd!!