• chiqita

    BF runt 1 juli 2009 - Del 2

    Nu har jag med hittat hit! Tack för ny tråd Mirakel - jättefin!
     
    Jag har shoppat idag! Wii!! Var inne på HM och letade mammabyxor, men det fanns så klart inga jag ville ha.. eller ett par supersnygga på rean, men helt klart för små.. *urk* Blev däremot en BH, fast med byglar, läste här om dagen att man inte skulle ha det.. men det stod att det var mamma-BH så jag litar på det..

    Och vet ni vad, jag har köpt bebiskläder till lillan idag!! *gulp*
    Skulle bara titta om det fanns ngt fint på rean, och det gjorde det så klart! Har lagt in stora bilder i galleriet under Lillans kläder Superfynd! Betalade bara 110:- för allt tillsammans! Wiii nu känner jag mig uppspelt och glad. Så häftigt att gå in på bebisavdelningen och köpa små söta till min egen bebis!!! Här får ni ett smakprov!

    Fynd från HM stl 58 & 62 Mysdressar från HM stl62


    (¯`°?Vi väntar en liten tjej i Juli ?°´¯)
  • chiqita

    Mrs Holly: Hehe.. jo fast det gick ganska bra att komma där i från i dag.. när jag väl tatt det som var värt att ha på rean så att säga.. fanns ju så klart massor av andra söta kläder med, men dels var de så mycket dyrare och dels upplevde jag dem som för tjocka för att ha till sommaren..


    (¯`°?Vi väntar en liten tjej i Juli ?°´¯)
  • chiqita

    Åhh är det så det är Shoegirl! Tja.. antar att man inte ska med ngn push-funktion eller så.. Den jag köpte i dag är dock rymlig så det räcker ett tag


    (¯`°?Vi väntar en liten tjej i Juli ?°´¯)
  • chiqita

    Har børjat se lite lätt och varit inne på buggan då den verkar vara klart lättast, och med 3 våningar och ingen hiss så är det ett viktigt kriterie.. bara ett aber och det att den är så dyr! inte ens begagnad går den ner så mycket i pris.. Hittade en "kopia" på buggan som tydlig ska vara vanlig i USA och övriga Europa, enligt säljaren då.. Berlin Duo tror jag den hette.. väger nästan samma som Buggan, något större hjul fast osäker på kvalitén.. Finns i a fall på butik i Sollentuna om någon har vägarna åt det hållet.. Bor ju själv i Oslo då, så det är liiite för långt att åka..


    (¯`°?Vi väntar en liten tjej i Juli ?°´¯)
  • chiqita

    Mirakel: Ligger på Hedvigsdalsvägen 62 i Sollentuna.. Se webbsida och presentation av vagnen här: http://www.babycorner.se/
    Står att det finns på Barn i allt i GBG och på Köp barnvagn i Karlstad med, men hittar den inte på deras webbsida.. hmm..


    (¯`°?Vi väntar en liten tjej i Juli ?°´¯)
  • chiqita

    Mirakel: Jo jag håller med.. och mannen tycker med att Buggan är konstig.. men om den är så mycket lättare.. jag menar att det gör ju skillnad på 15 kg eller 9-10.. och sedan ska det vara en bebis därtill.. Jo för mig går vikten helt klart först, och jag vet ju att de som har en Bugaboo är grymt nöjda.

    En liten fråga förresten.. hur stort är liggmåttet på en bugga? Jag menar med madrass och täcke/sovpåse med mera.. hur länge kan man använda liggdelen?


    (¯`°?Vi väntar en liten tjej i Juli ?°´¯)
  • chiqita
    Mirakel: Oj vilken härlig bild!

    Ego: Idag har jag varit hos bm och fick massor av lugnande information.. Bland annat sa hon att det där med att inte ha bygel på BHn inte är viktigt när du är gravid, men däremot när du ammar.
    Fick dessutom lyssna på gummans lillhjärta och då mannen inte var med fick jag en snabbis fångad på mobildvideokameran Nu känner jag mig helt lugn inombords, för jag vet ju att mitt lilla hjärteress lever! Bm sa dessutom att det var mycket troligt att jag redan känt av henne i magen, särskilt som jag har varit gravid en gång förut eftersom livmodern lättare blir större och då är det lättare att känna..
    (¯`°?Vi väntar en liten tjej i Juli ?°´¯)
  • chiqita

    Hej tjejer!


    Slänger in en liten smart länk för oss som inte bestämt barnvagn ännu.. www.barnvagnsguiden.se Där blir man lite guidad genom djungeln och får ett aningens mindre utbud att titta på som överensstämmer med det man själv önskar.
    Annars är det bra. Haft mycket i slutet av veckan och knappt hunnit in på FL alls.. dessutom varit helt lyrisk sedan jag fick lyssna på hjärtat.. och buffar där inne gör hon ju med så det känns så bra så.  
    Nu ska jag göra mig klar för Disney on ice. Hoppas ni får en fin helg!!! 
    Kramar
    (¯`°?Vi väntar en liten tjej i Juli ?°´¯)
  • chiqita

    Hej tjejer och kille!


    Hoppas alla har en toppenhelg! Här hemma diskuterar vi skötbord.. haha.. tur att vi har lite tid kvar att diskutera på eftersom jag tycker en sak och mannen en annan.. hehe
    Sänder med en liten videolänk på ett litet kul filmprosjekt som mannen roat sig med när han inte planerar för lillans ankomst..  
    ">

     
    (¯`°?Vi väntar en liten tjej i Juli ?°´¯)
  • chiqita

    Emmsie: *ler* Hoppas du inte fick hjärtsnurp eller ngt bara.. kan trösta dig med att ingen blev skadad..  


    (¯`°?Vi väntar en liten tjej i Juli ?°´¯)
Svar på tråden BF runt 1 juli 2009 - Del 2