Inlägg från: siggethecat |Visa alla inlägg
  • siggethecat

    BF runt 1 juli 2009 - Del 2

    Hej! Får jag också vara med här??
    Jag har BF 1/7 -09 , har en son sen förut född 2006.

  • siggethecat
    Svar på #329
    MirakelPyret skrev 2009-02-19 11:49:11 följande:
    MrsHolly. HAHA.. du valde den bra tiden du Siggethecat . SJÄLVKL:ART, VÄLKOMMEN IN !!!!!Jag har BF 2 dagar efter dig.. känner du bebis mycket ??
    Tack så mycket! Ja, jag känner av bäbisen mycket men det är inte dom där hårda sparkarna som man känner på utsidan än. Dom kommer bara ibland, beror nog på hur bäbisen ligger. Du då?
    stardream skrev 2009-02-19 14:59:57 följande:
    Klart du får! välkommen Jag har BF 3 dagar efter dig..
    Tack så mycket! Kul med flera som har BF ungefär samtidigt!
  • siggethecat
    knyttetsmamma skrev 2009-02-19 18:34:46 följande:
    Välkommen!
    Tackar!
  • siggethecat

    Tycker också att det är svårt med namn. Med sonen hade vi en lista med pojk-och flicknamn. Men när han väl föddes så blev det inget av dom! När gubben såg honom första gången så sa han att han såg ut som en Lukas, och det namnet hade vi inte ens diskuterat. Gubben vet inte vart han fick det ifrån heller, han såg helt enkelt ut som en Lukas.
    Så vi får hoppas att det blir så den här gången också.

  • siggethecat
    knyttetsmamma skrev 2009-02-23 18:11:01 följande:
    siggethecat skrev 2009-02-23 15:18:08 följande:
    Ha ha, det har min dotter spikat att lillebror ska heta
  • siggethecat

    Ni som har barn sen tidigare, hur länge ska ni stanna på sjukhuset när bäbisen är född??

  • siggethecat
    mirrebusan skrev 2009-02-24 19:35:12 följande:
    beror på när bebisen kommer, har jag nån som kan ta mina barn så stannar jag gärna 3dagar som jag gjort med mina andra två, skönt att få vara lite i fred de första dagarna, kanske blir så att jag stannar 3dagar och pappan får åka hem efter en dag och sen hälsa på dagtid.
    Så funderar jag också på att göra, men vi har ca 8 mil till BB så det blir ju mycket bilåkning för gubben.
  • siggethecat

    Har ni några tips på vart man kan köpa bra och billiga bhar? Det finns ingen som känns bekväm längre.

  • siggethecat
    mirrebusan skrev 2009-02-24 20:16:54 följande:
    jag handlade mina på lindex när jag väntade sonen, de är riktigt sköna, har inte för mej att de kostade alldeles för mycket heller.
    FunnyYummy skrev 2009-02-24 20:43:00 följande:
    Jag köpte också mina på Lindex när jag väntade sonen! Vadderade amningsbh:ar, kosta 129kr om jag minns rätt. Använder dem nu då inga av mina andra sitter skönt längre.
    Har dom större storlekar också? Ska jag få plats med dom här "ballongerna" så måste de vara stora!
  • siggethecat
    Sandrine skrev 2009-02-26 09:50:24 följande:
    Angående namn.... dottern har nu svängt från att vilja ha en lillasyster till att "kräva" en lillebror lika som hennes bästis på dagis har, jag frågade vad en lillebror isf ska heta och fick till svar: Boots (apan i Dora utforskaren) eller Kipper (en annan sagofigur, för er som inte är inne i "barnsvängen" än)Jag vet inte riktigt om jag tycker det var så bra förslag
    Tyckte det var fina förslag jag! Hur gammal är din dotter?

    Min son vill inte ha någon lillasyster eller lillebror, han säger "inte bäbis" och bli arg varje gång man pratar om den. Vet inte riktigt hur man ska förklara för honom, han är ju bara 2 1/2 år....
  • siggethecat

    Idag har jag varit och köpt ny BH, var till en "riktig" BH-affär. Säljaren var jättetrevlig och ville verkligen hjälpa till men jag är så besviken!
    Hon hämtade en massa BH:ar som jag fick prova men det var ingen som satt bekvämt så till slut så tog hon fram en bygel-BH, (vill ha utan byglar för att det skaver) som var nersatt från 550kr till 100 kr och sa att eftersom den här är så billig så kan du ta ur byglarna ur den här och använda.
    Ok, sa jag och köpte den.
    Men när jag kom hem och tog ur byglarna så förlorade BH:n formen helt, så nu ser brösten konstiga ut. Och så är inte BH:n speciellt mjuk, utan den skaver under brösten.
    Det enda positiva idag var att jag fick veta vad jag har för BH-storlek! Så nu ska jag kolla runt på nätet och se om jag kan hitta några mjuka bygel-lösa BH:ar.
    Ha en trevlig helg!

  • siggethecat
    Shoegirl skrev 2009-03-13 20:45:07 följande:
    Nej nej nej, man ska aldrig ta ur bågarna ur BH:n. Bygellösa BH är sydda på ett helt annat sätt än en bygel-BH.Men en BH kan vara obekväm när den är helt ny. Det är som skor, man behöver gå in den.
    Då fattar jag inte varför hon sa att man kunde göra det?? Var hon så jäkla sugen på att få sälja något att hon ljög! Dit går jag aldrig igen iallafall....
  • siggethecat
    FunnyYummy skrev 2009-03-19 20:35:44 följande:
    Hej flickor och pojken !Nu har jag hemkommit efter en dag på Gekås i Ullared! Tänk vad lite fyndshopping kan pigga upp en! Körde dock hela vägen upp och ner och nu känns det som om någon har sparkat mig i skrevet! Känns som ett blåmärke...Har nån varit med om nåt liknande?Imorgon bär det av till BM för första gången sedan inskrivningen! Ska bli skoj!Våren är här! Kram på er!
    Åhh va avis jag är! Vill också till Ullared!
    Jag brukar få ont i skrevet när jag har suttit eller legat för länge, enlig BM så är det vanligt att blygbenet blir ömt.
    Var till BM i onsdags, allt såg bra ut förutom järnvärdet så jag måste äta järntabletter, ska bli intressant och se hur magen reagerar den här gången.
    Så mysigt och höra hjärtljuden, hade glömt hur snabbt dom går! Den här bäbisen låg på 152, samma som sin storebror i samma vecka. Men enligt "skrönorna" så skulle ju sonen ha varit en flicka, får se vad den här är, men jag tror mest på pojke just nu.
  • siggethecat

    Ni som har barn sen förut, vad hade ni med er i BB-väskan förra gången som ni inte hade klarat er utan?
    Nu menar jag inte kläder, hygienartiklar, kamera och sånt utan var det nåt annat som ni hade med er som inte står med på alla listor som man läser om på nätet eller i böcker?
    Är det någon grej som ni hade med er men aldrig använde?

  • siggethecat

    Hej! Idag har jag varit iväg på första föräldragruppträffen, det var kul att se vilka fler som ska ha bäbis samtidigt och det var en väldigt blandad grupp . Ska ni vara med in nån sån grupp?

    Ang. blöjor så passade liberos bäst på sonen i början, men efter att tag så passade pampers bättre. Så du får provade dig fram vad som passar din bäbis bäst.
    Men jag håller med mirrebusan om Huggies, fick några prov up`n go till sonen förra veckan och det fanns ju ingen tejp bak så det gick ju inte att stänga blöjan när man skulle vika ihop den efter att man hade bytt. Så jag vet inte hur dom har tänkt där.....
    Salva så har vi använt inotyol, jättebra!

  • siggethecat
    mirrebusan skrev 2009-04-07 20:02:27 följande:
    har vart med om ännu värre grejer med huggies när sonen var 1år så var vi och handlade, (jag bytte blöjan precis innan vi åkte och han kissade på pottan i samma veva.) iaf så kom vi till affären 5km bort och handlade en normal handling alltså ingen stor handling, men när vi nästan var klara så märker jag hur de börjar rinna längs hans ben. blöjan kunde inte hålla igen ordentligt så kisset rann ut på golvet i affären.
    Då förstår jag att du inte gillar Huggies!
  • siggethecat

    Jag fick papper från försäkringskassan igåroch där var det med en lapp, om hur mycket jag har jobbat, som min arbetsgivare skulle skriva på och skicka in. Men jag har ju gått hemma och varit arbetslös i 1 år nu i april, så hur gör jag med lappen?? Ska min a-kassa skriva på eller?
    Jag är fortfarande med på vikarielistan på jobbet men har inte jobbat på 1 år.

  • siggethecat

    Hejhej! Hur har påsken varit??
    Här har det varit för mycket mat och ALLDELES för mycket godis!

Svar på tråden BF runt 1 juli 2009 - Del 2