Inlägg från: Stumpan82 |Visa alla inlägg
  • Stumpan82

    Septembertråden 2006 - bubblar vidare :-D

    Anki Tack så mycket, sockerrus är bra ibland

    Som före gående talare så har jag heller inte varit så aktiv den senaste tiden.Skolan har tagit hemskt mycket tid och tiden man är ledig vill jag ägna åt familjen. Men nu har jag och en en annan tjej börjat att skriva på vårat examensarbet och om mindre än en månad går jag ut på 12 veckor praktik..*längtar*

  • Stumpan82

    Ser att ni pratar egentid, det har jag och sambon. min egnatid är att gå iväg och träna 2-3 dagar/vecka, får jag inte göra det vet sambon precis vilket humör jag blir på så han släpper gärna iväg mig...Han har också egentid jobbet när skämt och sidor så spelar han innebandy på kvällarna och promenader med hunden.
    Ibland är det bara skönt att få vara ensam att få tänka och ransaka sig själv lite och bara tänka på sig själv och ingen annan.

  • Stumpan82

    tjenare brudar!!!'

    Ser att många av er är förkylda. Här har vi klarat oss så bra hitills, men vi var sjuka före jul. Skolan börjar lida mot sitt slut och jag hoppas på jobb, skriver just våran uppsats väldigt kul faktiskt..

    Emelie växer, hon har slutat att sova på dagarna, hemma är vi utan blöja hittils går det bra. Annars är det väl vanlig trots

    Tidiz å vad mysigt med sparkar....

  • Stumpan82

    Jag blir uska med högskole examen, fint ska det var kirurgen, eller förlossning/bb men det är svårt att komma in där, och får jag inget jobb tänkte jag läsa neonatal/nyfödda och få en extra kurs


    Anoke skrev 2009-01-22 21:33:15 följande:
    Krya på dig Lugnås. Jag vet hur det är, man vill jobba men får dåligt samvete för att man ev smittar ner nån. Men om de vill att ni kommer och jobbar fastän ni är förkylda för att det inte finns folk så behöver du ju inte fundera Om du inte mår så dåligt att du måste vara hemma själv förstås!!Stumpan - Är det uska el ssk du blir nu när du går ut? Inom vilka verksamheter är du intresserad av att jobba?
  • Stumpan82

    vink vink tjejer

    Här är jag helt slutkörd, är helt matt. Förstår inte vad det är, kanske snart dags att få ner barnvakt så sambon och jag får lite egentid, tex gå på spa vore inte fel.
    Ser att ni pratar om pott träning. Emelie vägrar att sitta på pottan men toaletten går bättre, och varje gång hon kissar så jublar hon/vi bra Emelie och nu har hon även börjat att jubla när mamma kissar bra mamma, låter väldigt roligt på offentliga toaletter Emelie berättade igår morse att mamma var tung, låter roligt när jag försöker gå ner alla extra kilon, detta är sån härlig ålder..Kan allt och lite till, målet är att driva sina föräldrar till vansinne.

    Nino låter så hemskt när barn börjar prata om att de blir tjocka om det äter visa saker och så vidare.

    eio låter som ni haft en super super semester

    Tingel Hoppas du klarar dig nu när sambon är iväg.

    Lotti Grattis till den nya i magen

    Sen till både eio och tingel kanske snart dags att ta en middag tillsammans kanske flera som vill hänga på.

    är lite ledsen har förlorat en vän som jag trodde skulle finnas för mig, utan istället ska hon bara tävla om alla saker hela tiden att allt lika köper hon, pratar vi om tex en brio sitty, så har hon också tänkt det och köpt en dagen efter....Men har funnit en nu vän, som inte täclar alls utan, är lite äldre och mer innanför pannbenet..

Svar på tråden Septembertråden 2006 - bubblar vidare :-D