Inlägg från: julmusten |Visa alla inlägg
  • julmusten

    Septembertråden 2006 - bubblar vidare :-D

    2,3 ar for mig ar att barnet ar 2 ar och en tredjedels ar, vilket alltsa ar fyra manader. Om man sen kor pa att 2,5 betyder 2 1/2 vad blir da ,3 pa ett ar??

    Oj nu far vi se hur kvallen blir har. Jag har just matat Finn och satt honom i en gung i tron om att han var fardig, men det var han nog inte. Far val amma lite till. Stackarn har lite hicka, han far garna det, men han kraks inte lika mycket som Ella gjorde. Inte annu i alla fall. Man kan ju alltid hoppas pa att det inte kommer bli lika jobbigt.

  • julmusten

    Dandi, det later val trevligt?? Jag vet inte riktigt vad en san gor, men allt som adminstratorer gor brukar ju vara intressant och lagom mycket pappersarbete liksom.

    Vet ni hur latt det ar att jaga en bajsig Ella nar man har arr fran kjesarsnitt??

  • julmusten

    Sa fint att du delar med dig av din sympati Suss!!

    Har har jag haft min forsta maratonamning och kanner att jag inte vill fastna i samma fall som jag gjorde med Ella, sa jag skall val kolla runt lite med ersattning och se vad jag kan tankas ge pa kvallen. Eller jag ger det har nan vecka forst for att se om det ar en trend, men verkar det bli det sa vill jag nog kunna ge lite ersattning pa kvallen i stallet for att se om det gor nan skillnad. Hur mycket skall man ge sahar i borjan??

    Dessutom har Finn ont i magen med. Om det beror pa att den inte ar helt mogen annu, eller for att han har atit som en tok det senaste dygnet har jag inte nagon aning om. Maste duscha nu, vi skall ha besok hela morgondagen. Det var ju for val for idag har varit en tuff dag for oss allihopa. Vi kan inte sitta inne och uggla har hela dagen helt enkelt, sa det ar ju bra att vi blir lite underhallna i morgon. Pa sondag aker vi till svarmor sa da har vi ju nat att gora da med.

    Ha en trevlig helg alla.

  • julmusten

    Nino, om du ater GI med sa blir man latt deprimerad faktiskt. Eller inte dodsdeppad, men det finns saker i kolhydrater som gor att man mar bra, (det ar darfor man sa garna ater det liksom).

    Slang in en bulle eller tva i din diet, eller forsok att bara ata mindre portioner med mer sallad fast samma gamla mat liksom. Sa att du far i dig kolhydrater med. De finns i var kostcirkel av en anledning.

    Jag har inte sovit mycket i natt, men eftersom jag ammar gor inte det sa mycket. Dessutom har jag insett vikten av barsjalen for jag kan faktiskt funka nastan normalt nar jag har den och Ella blir inte helt atsidosatt. Sa jag kommer ga runt har med Finn pa magen ratt sa lange tror jag.

  • julmusten

    Den har tiden i livet ar ju allmant jobbig val?? Somnbrist, och konstant uppmarksamhet pa nagon annan, (alltsa barnen), an en sjalv och ens egna forhallande gor nog sitt.

    Jag tror med pa parterapi. Bara for att man inte brakar sa betyder inte det att man inte behover prata med nagon utomstaende som kan se pa ens problem pa ett helt annat satt an man sjalv gor. Malounis, om din man inte vill ga med pa parterapi sa tycker jag att du skall testa att prata med nagon sjalv i sana fall. Sen sa tror jag faktiskt att terapi kan vara bra for par som gar skilda vagar med bara sa att man kan fa en halsosam relation till sitt foraldraskap och allt det dar. For barnets skull sa tycker jag att man skall testa allt och lite till nar det ar pissigt med. Bara sa att man med gott samveta kan separera och inse att det ar det basta beslutet. For ibland ar en separation bast faktiskt.

  • julmusten

    lugnas och Tate och ni andra som har tva barn dar det forsta kom lite tidigt. Var ni forvanade over hur starka och vakna era nummer tvaor var?? For jag tycker det ar jattestor skillnad pa Ella och Finn i just den bemarkelsen. Och Ella var ju bara nagra veckor tidig, men det var tillrackligt typ. Hon at bara och sov, och hade svart att suga till sig maten och allt sant den forsta manaden. Finn fattade direkt vad han skulle gora och han lyfter huvud och ar vaken och sant dar. Det ar ju skitmysko!! Vad gor man med en vaken lillbabis liksom??? Dessutom ar han garna vaken mitt i natten. Ella borjade ju sova helt knappt nar hon var runt tre manader, men da var hon sapas stor att det inte var nagra problem att ha henne i sangen med oss. Finn kanns for liten att kno ner mellan hela familjen nu och han sover verkligen skitmysko. Men ja-ja, det blir val ordning och reda pa det en vacker dag med.

    Malounis, tycker Ankis tips var jattebra. Och jag tycker absolut inte att det ar OK att din man traffar andra sa lange ni bor ihop. Varesig det ar som kompisar eller inte.

  • julmusten

    Ha-ha Himla, jag har inte plats i mitt galleri for mer bilder. Sa du far nog ta och skriva upp dig pa facebook helt enkelt!!

  • julmusten

    Malounis, sa skont att ni har fatt prata av er da. Vi i traden reagerar nog bara mest pa vad du skriver och innan du hade pratat med din man sa lat hela skidturen lite konstigt bara, aven for dig. Sa ta inte at dig av vad vi skriver pa ett negativt satt.

    Sa lange du kanner att du far ta plats och far kanna dig ledsen och missforstadd etc. i hela situationen sa tror jag att ni fixar vad det nu ar ni behover fixa. Om det innebar separation eller inte far ni ju se.

    Jag foresprakar anda terapi i nan form om det hela gar ur styr och framforallt nagot for dig sjalv om du behover prata och tanka.

  • julmusten

    Malounis, ibland behover man hora lite skit for att kunna fokusera sig pa ratt saker.

    Stumpan, inboxa mig da sa addar jag dig, (om jag inte redan har gjort det Jag har verkligen jattesvart for att ni heter riktiga saker pa Facebook). Jag ar tydligen inte den enda som heter det jag heter sa det ar lite smakrangligt att lagga till mig.

  • julmusten

    Mothersong, jag hittar inte dig!! Har du stavat ditt fornamn sa som du skriver i inlagget??

Svar på tråden Septembertråden 2006 - bubblar vidare :-D