• Dody

    Septembertråden 2006 - bubblar vidare :-D

    S u s s: där är träning jättebra tid för dig...

    Jag är 166 cm lång väger 68 kg, låg ganska länge på 65 kg, men efter julen så la jag på mig 3 kg till. Efter förlossningerna har jag legat på 70 kg direkt, sen ner till 65 kg stått still tills vi separerade. Då rasade jag ner till 58 kg. Innan jag blev gravid låg jag på 58 kg-60 kg. Vill ligga där igen, mår som bäst då. Nu mår jag illa av att mina lår går emot då jag går utan byxor hemma. Valken på magen är tillbaka och jag känner love-handles. Kanske låter löjligt men allt är relativt. Jag har alltid varit liten, och smal. Låg runt 50 kg som 20-åring. Men det är ganska lite på mig med...

    Ja så vad sägs...sporrning för dem som vill. Kanske en tränings/vikt tråd för oss som bantar. Man måste uppdatera varje vecka med vikt och mått.

  • Dody

    Anoke: då har vi samma målvikt då och samma utgångsläge... Jag SKA med ner i vikt *säger hon som nyss åt en mazarin*

    Nu ska jag sova. Imorrn ska bilen besiktigas sen SKA jag träna.

  • Dody

    Lugnås: tråkigt med mössan. Jag tappade en filt en gång på Coop men den var med helt borta, sen tappade vi favvonallen på Alicantes flygplats och den var med spårlöst borta. Tappar man ngt ska det mkt till innan man får tillbaka det.

    JAg har varit och tränat idag igen. Provade på igår och hon sa igår att jag fick komma tillbaka o testa maskinerna idag igen, men hon i kassan blev sur. Hon sa att man bara fick prova på en gång så eg skulle jag inte ha fått men gick med en som har årskort. Så det löste sig. Men jag ska ju med lösa kort nästa gång så det handlar ju inte om att de förlorar pengar på det, men hade det varit jag för tio år sen hade jag inte gått tillbaka. Så lite kan fel kommentar göra att man inte vill genera sig dit igen just för att de verkade tro att jag ville skinna dem på pengar.

    Jag vägde och mätte in mig idag. Vågar inte skriva in det i vår vikt-tråd om ingen annan gör det Men ni kan ju få det här om ni vågar utmana mig (skäms nästan över att jag blivit lika stor som efter förlossningen igen - att det kan gå så långt)

    Vikt: 69,2 kg
    Midja: 80 cm
    Höfter: 104 cm
    Byst: 92 (81 cm under)
    Lår: 57 cm
    arm: 31 cm

  • Dody

    Nä fy fasen Anki....

    Kul att fler ska mäta/väga sig..

    Jag ska nu göra ngt så kul som att tömma diskmaskinen *suck* Håller jämt på med göromål tycker jag, och ingen avlastar mig heller, så det är bara o göra det. Iofs bara min egen skit men men hade varit skönt o slippa ngn gång.

  • Dody

    Jag har en bra dag. HAr hämtat hem barnen och vi har gjort lasagne..

    ..har nyss avslutat den med en kaka. Ska snart sova. Elise är hostig så måste se till sova medan jag får.

    Ha en fortsatt bra fredagskväll.

  • Dody

    Tant Elin: som Fåret säger så är det bra att få det ur sig. Ingen mår bra av att bära frustration inom sig. Jag tror dessutom att du kan behöva en rejäl avlastning för att ladda betterierna ett tag, du har skrivit lite väl ofta nu att du mår dåligt och jag tar dig på orden. Har du ngn släkting eller kan mannen gå in och ta 100% ansvar i 1-2v? Risken är att du bränner ut dig totalt och inte orkar ngt, så då får de ändå ställa upp till mer än 100% under längre tid sen. Ingen klarar kriser själv...man behöver stöd i form av prat och aktiv hjälp i forma v avlastning.

    Här har dottern fortfarande feber. Säkert influensan för hon hostar så med, äter inget. JAg sov 4 h i natt men kunde sova middag i 30 min innan sonen undrade vart jag var. Jag råkade somna då jag bara skulle få henne o sova. Jag litar fullt ut på honom nu...han hör alltid av sig och skulle adlrig göra ngt bus. Skön ålder.

  • Dody

    Hur i allsindar pumpar man upp en pilatesboll? Den har ju ett gigantiskt hål så fattar nada....fotbollspumpen är ju för smala hål...hade tänkt träna lite på den.

  • Dody

    Jag har slängt mina telefoner och sagt upp abbonemanget. Ringer bara med mobilen...

  • Dody

    Anki: det där med pumpen är löst...om jag bara hittade den jävla madrasspumpen. Kom på att jag har en sån men jag tror mitt ex fått med sig den fast den är MIN. Jag är arg nu!

    Såg dig på msn för ett tag sen o blev snopen

Svar på tråden Septembertråden 2006 - bubblar vidare :-D