Inlägg från: miss kitty |Visa alla inlägg
  • miss kitty

    Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006 - tråd 14

    Bra skrutt, och tack för länken!

    Vi har just varit på ul och sett en pigg och kry liten...Rasmus!
    hehe... Hade ju fått besked om att det är en tjej på rutin-ulet och Micke har varit bombis på att det är en tjej för att jag mått så mycket bättre denna gång, jag har just inte trott nånting för med Emil hade jag ju fel så då va det onödigt att gissa på nåt nu tyckte jag
    Känns jättekul med en lillebror! Fast vi blir ju glada för vilket som förstås!

    Jätteskönt att allt såg bra ut, har varit ganska orolig sista veckan eftersom vi varit sjuka en hel del på sistone, jag har sovit jättedåligt, haft sammadragningar och troligen är mina järnvärden rätt kassa för jag har typ noll koncentrationsförmåga och är komatrött hela tiden. Men bebisen verkar det inte gå nån nöd på och livmodermunnen (heter det så??) är intakt så det är bara träning av livmoderna som pågår...har faktiskt varit rätt skraj att lille plutten ska få bråttom ut om inte miljön därinne är trivsam nog, men allt så ut precis som det ska!
    Får försöka vila så fort tillfälle ges helt enkelt så ska det nog gå fint det här!

  • miss kitty

    skrutt: men gu så knasigt! kommer du ihåg vilka du hann skicka till? ja, dom som är här förstås...

  • miss kitty

    japp, på Sibylle-kliniken som förra gången, vi tyckte det va bra där.


    sabina82 skrev 2009-01-26 13:08:57 följande:
    miss kitty: gjorde du köns ul nu ?
    Heeeej Linbou!
    har saknat dig här i tråden!
    Det va ju samma bm på mitt mvc som gjorde rutin-ulet med Emil och då såg hon ju också fel så jag va inställd på både och den här gången, förra gången blev jag ju lite paff och snopen liksom när vi gjorde könsul.

    Liten bebis-update: (som ni andra får fylla i om jag missar nån)
    Det är förutom jag även Pesco och Anke som väntar smått nu under våren (början på maj och och slutet på april så våra bf ligger precis efter varann i ordningen Pesco, Anke och sen jag tror jag).

    Folk som har två knattar redan: Smurfan, Svirro, Marfa, Twixie & Ancy...har säkert glömt nån...??
  • miss kitty

    ja visst ja! tack Twixie!

    en mammamiddag vill jag vara med på!!
    Jag har fått en jättebra gravid-drinkbok full med alkoholfria recept på smarriga drinkar. Vi kan ju göra lite tapas och köra knytis och va hemma hos nån. Blir vi jättemånga och vi vill ses en helg kan jag kolla om det är ledigt i matsalen här.
    Eller så går vi ut och äter nånstans, kanske en nostalgitrip till Fridays där vi hade första träffen?


    Twixie skrev 2009-01-26 21:06:56 följande:
    Milimina väntar smått också och Norpan har fått en andra också... Linbou - Välkommen tillbaka Skickar ut en ny fråga i tråden! Vad sägs om en mammamiddag snart? Äta lite gott, dricka lite gott (kan ju göra goda alkoholfria för de som önskar sådant).
  • miss kitty

    Marfa: eftersom han precis fått en kusin och det är flera barn på dagis som ska få eller nyligen har fått syskon så är han ganska införstådd med vad som är på g och för det mesta tycker han det är skoj med bebisar och är nyfiken och förvånadsvärt försiktig.

    Just idag klargjorde han dock att han inte ville ha en lillebror när vi pratade om det, men å andra sidan är det inte mycket han vill just nu, vi har fått en riktig lite nej-sägare
    vill INTE sova, vill INTE äta, vill INTE gå på dagis, vill INTE borsta tänderna, vill INTE ha välling osv osv...
    Fast för det mesta ångrar han sig så fort man säger "nähä, ok, slipp då". Inte lätt att veta vad man vill!

  • miss kitty

    hehe..man kan bli lite smått vansinnig på de små liven...


    Elisabethjz skrev 2009-01-26 21:46:01 följande:
    Miss K: Känner igen det med nejsägare!! Benjamin säger helt nonchalant, "Nejtack"
    Det är svårt att sova när inte bebisen i magen vill det...liten nattuggla? har typ varit vaken sen halv tre, jippie, vilken rolig dag det här kommer bli *zzzzzzzzznark!!*
  • miss kitty

    Å vad kul med en mammakväll!!
    Det kanske är smidigast för de flesta att ta sig (med tanke på att vi bor både norr och söder om stan) om vi är hemma hos nån av er som bor nära city?


    Ancy skrev 2009-01-27 17:41:10 följande:
    miss k - Kul med en lillebror! Tycker om namnen Emil och Rasmus
    ja vi med passar bra ihop både i klang och eftersom båda namne har anknytning till Astrid Lindgren. Och både Rasmus och Emil är ganska busiga namn tycker jag så det lär ju bli en hel del hyss och upptåg på köpet

    Med tanke på att vi har fått två olika besked som inget lät sådär helt bombis så har vi dock garderat oss med flicknamn också - Matilda. Bäst att vara på den säkra sidan!
  • miss kitty

    Pesco: hemma hos oss blir det nog lite trångt om vi blir många, fast finns hjärterum
    men jag kan som sagt kolla om föreningens matsal är ledig förutsatt att vi bokar en helgdag. Men nu är det ju många som också erbjudit sina hem och jag kan tänka mig att det är lättast att va hos nån som bor i stan. Inte för att det är dåliga förbindelser till Älvsjö (och vi bor ju 5 min från stn), men jag tänker på att folk kommer både norrifrån och söderifrån. Och så kan ju de som vill gå ut efteråt göra det.

  • miss kitty

    jag vill soooooova!!!! varför vill inte bebis i magen sova för??

    ang stök hemma så är micke också en pedant med mycket idéer om hur ett hem ska se ut och jag är lite lätt manisk och har svårt att låta typ disken stå och sånt fast jag är trött (ganska dålig egnskap dock, för jag kör alltid slut på mig själv innan jag hinner märka att jag borde tagga ner). Vi gillar båda ordning och reda så vi är nog inte heller så typiska småbarnsföräldrar i det avseendet, har det nog oftast hyfsat städat hemma - får väl se om det fortsätter vara så när det blir två kottar som kutar runt. Fast iofs är nog Emil den största pedanten jag känner, råkar man lägga nån leksak i fel låda får man världens utskällning och han bara älskar att diska, dammsuga och plocka och fixa och det är sällan han stökar ner förutom när han äter - då är han en riktig liten gris!
    men tur det, annars vore det ju inte riktigt normalt!

    Däremot har vi tre äckliga katter som skitar ner nåt fruktansvärt (vilket gör att dammsugarn går typ varannan dag minst) och så pissar och skiter dom nåt kopiöst!!
    så om nån är sugen på tre odågor till hårbollar - säg bara till! vi säljer dom billigt just nu
    två av dom har tom stamtavla - fast dom är lika äckliga för det.
    (närå vi älskar våra kissekatter jättemycket såklart!)

Svar på tråden Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006 - tråd 14