Hur gör man lapskojs?
Någon som vet hur man gör lapskojs?
Någon som vet hur man gör lapskojs?
Sigrid skrev 2009-01-27 15:44:29 följande:
man lär sig något nytt varje dag ;)
Vid nästa handling ska jag införskaffa ingredienser och prova. Tack alla!
Jag brukar göra potatismos sedan blandar jag i en burk med sylta. Finns i kyldisken i en plastburk.
Jag gillar inte heller sylta ren som den är, men i moset smälter det på något sätt och blir till tunna köttbitar.
Jag gjorde förra vecka denna suveränt goda rätt!
Kokade eget mos, godast så. Sen hade jag långkok på köttben av nöt helgen innan. De var så mört att det föll av benen och blev extremt gott och perfekt till lappkojsen Jag tycker också det är godast när det 'trådar' sig i moset.
Sen rödbetor till självklart!
När vi är på semester i en stuga med bara två gasolplattor blir det pulvervarianten med salta biten
Oupps nu blev det två inlägg???
Detta vart just en ersättare för potatisbullarna jag tänkte gör idag! Måste ändå till affären och köpa mjölk så då får det bli saltabiten med
Har ni aldrig hört talas om Corned Beef. Det är mycket billigare och godare en Salta Biten.
Salta biten existerar ju inte längre. Finns det något annat liknande?