Inlägg från: Anonym (Gulochblå) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Gulochblå)

    Ut med packet!!

    Aldrig någonsin varit med om något som känts rasistiskt efter att vi fått våra adoptivbarn!
    Skulle tro att det mycket beror på var man bor. Skulle faktiskt flytta från ett sån't trist samhälle som ni tycks ha oturen att bo i.
    Om man nu bestämmer sig för att bo kvar kan det kanske bli tufft om sådana där idioter lever i närheten. Då måste man vara stark och tuff som bara den eller ännu hellre kriminell själv och svara med språket de förstår ;-S, vilket man ju inte är!

  • Anonym (Gulochblå)

    Ja, usch ner med de där äckliga klisterlapparna!
    Om jag var du skulle jag gå runt med någon liten sprej flaska och skrapa och försöka få bort alla jag ser. Prata med grannarna som också kan hjälpa till att få ner dem.
    Har ni inte känt någon fientlighet från några andra i samhället må det väl vara hänt, men jag skulle ha svårt att trivas i en byggd där sån't förekommer. Skulle känna mig orolig för framtiden. Skulle tex aldrig bosätta mig i Kode, glömmer aldrig det där förfärliga hatbrottet, mordet på John Rhon. Vi har haft väldig tur i det samhället vi bor. Inte minsta fientlighet har vi känt, trots våra två mörka barn, tvärt om har vi alltid mötts av positiva kommentarer och öppenhet. har inte sett sådana där äckliga klisterlappar på år och da'r!

Svar på tråden Ut med packet!!