• anmara

    Erfarenhet av att jobba med MLM

    Svar på #4
    Har du tjänat något ännu då?
  • anmara

    Jag fattar inte hemlighetsmakeriet. Varför inte ragga kunder öppet? Nä, det ska smygas och myglas och inget får man veta utan att ha ett privat infomöte eller eventuellt ett väckelsemöte som man kan bli personligen bjuden till om man har tur.Varför är det så?

    Det får mig att bli jävligt misstänksam.

  • anmara
    Svar på #11
    Jag kollade slarvigt och trodde vi båda var nyfikna på om maria125 tjänat nåt... Den frågan kommer nog inte besvaras.
    Ditt svar var jättebra.
  • anmara
    Svar på #15
    Jag är skeptisk för att jag har sett skiten på nära håll. Varit på väckelsemöten och haft folk hemma som snackat sig blå om hur rika de är och har blivit tack vare sånt här. Bland annat har jag varit på Amways väckelsemöten på fryshuset i stockholm.

    Jag undrar om någon tjänat nåt för att jag har hittintills inte hört någon som varit med blivit rik. Ingen jag vet om kan leva på detta. En närstående till mig tjänade, enligt egen utsago50 kr i månaden i snitt ett år på sånt här skit. Men när jag räknade ut vad h*n lagt ut gick h*n 300 back varje månad.

    Jag fattar inte att folk går på skiten.
  • anmara
    Svar på #15
    Den närstående var alltså besviken på att vinsten var så liten, gissa vad h*n tyckte efter att jag räknat ut utläggen....
  • anmara
    Svar på #33
    Alla bygger på men ingen köper och ingen säljer, jag fattar inte vad vinsten består i!
  • anmara

    Jisses då. Jag vet precis hur det går till. Behöver inte förklara något för mig. Jag vet vad produkterna kostar och hur prisvärda de är jämfört med vanliga produkter. (Inte ett dugg prisvärda, kostar massor och är sämre eller likvärdiga med billigare grejer från ICA).
    Jag har fortfarande inte hört att någon, förutom topparna som håller i väckelsemöterna, som lever på till exempel Amway. Vet ingen som ens går plus.

  • anmara
    Svar på #38
    Det är väl bra att någon varnar folk också.
    Klart man ska vara negativ, i synnerhet när man sett på nära håll flera bli lovade guld och gröna skogar och sluta med ingenting och skulder.
  • anmara

    Latmaskar fanns bog där men minst två jobbade hårt med att bygga sitt nätverk, men misslyckades. Jag efterlyser någon som tjänar mer än 500:- i månaden här och nu. Än så länge har jag aldrig hört talas om någon, endast "vad man kan ådstakomma!" som du skriver, Crown S, eller "sen, när jag jobbat ett tag med detta, så ska du se".... Bara det att detta "sen" aldrig kommer.

Svar på tråden Erfarenhet av att jobba med MLM