• anmara

    Erfarenhet av att jobba med MLM

    Svar på #43
    Be dem regga sig på fl istället, du.
  • anmara
    Svar på #45
    Hur många har du i ditt nätverk? Hur länge har du jobbat på den? Hur mycket varor köper du varje månad?
  • anmara
    Svar på #47
    Du menar då att mail skulle vara mer trovärigt? eller att en okänd människa ringer mig?
  • anmara
    Svar på #48
    Har redan svarat på det. Och jag är ingen fröken. Inte särskilt negativ heller som person, bara till sånt här. Skilj på sak och person, tack.
  • anmara

    Jag är ingen HERRE eller.
    Din uppline är välkommen att skriva i tråden.

    Du tycker inte att "fröken negatv" i det sammanhanget du skrev det var nedlåtande och mästrande? Det tycker jag. Skulle bara fattats ordet "lilla" före också för att få mig gå i taket.

  • anmara

    Jag går och lägger mig nu och kommer inte att vara på nätet på ett par dagar, så jag hoppas att jag slipper "oj vart tog anmara vägen? måste ha känt sig bortgjord när hon inte skriver någe mer" inlägg tills jag återkommer.
    Jag är kvinna men jag är ingen fröken. Svårt att få ekvationen att gå ihop?

  • anmara

    Dessutom skriver någon tidigare i tråden (vem minns jag inte, kollar upp det när jag har mer tid) att det primära är att bygga nätverk, inte att sälja produkter. Nu säger du Tiger Linn precis tvärtom. Hur ska ni had det, ni Amwayare?
    De gånger jag varit på väckelsemöten (mitt ordval, jämför dem med kristna väckelsemöten då inte mycket skiljer i förfarande, ja jag har varit på kristna väckelsemöten också) har försäljning varit en bisak. Näteverksbyggande är det viktiga.

    Amway ligger på gränsen till olagligt med sina metoder. De har anpassat sig i regelverket så att de precis kan anses vara rumsrena, men i det fördolda fungerar det precis som vilket pyramidspel som helst.

  • anmara
    iolanthe skrev 2009-03-15 17:01:54 följande:
    Klart det handlar om försäljning, skillnaden är ju att det är mycket enklare om man värvar 100 personer som går med och själva handlar det dom vill ha än att ha 100 pers som rycker i en varje gång dom är utan diskmedel, så det är ju där nätverksbyggandet kommer in .
    Detta är inte försäljning. Du säljer inget åt en person som köper till sig själv! Du har tjänat på denna person för att denna blivit medlem i ditt nätverk, inte för att denna köper av dig. Lika med pyramidspel.
  • anmara
    TigerLinn skrev 2009-03-16 00:21:26 följande:
    anmara hörde tidigare ikväll att du fått ett mail av någon som tjänar mer än 500 kr
    Nej, inget mail, men inboxmeddelande. Men personen har tagit bort sin användare så att jag har ingen möjlighet att komma med följdfrågor eller läsa om meddelandet för att friska upp vad som stog. Men det kvittar för att ni/du kommer ändå inte svara på mina frågor.
  • anmara
    iolanthe skrev 2009-03-17 07:58:52 följande:
    Ööh, nej, så är det inte. Man tjänar inte pengar då personen går med, man tjänar pengar då personen köper varor/tjänster och man får provision.
    Precis det jag sa! Hade personen inte varit med i ditt nätverk hade du inte tjänat ett jota. Nu gör personen allt jobb och du får provision. Precis vad jag sa!
Svar på tråden Erfarenhet av att jobba med MLM