Inlägg från: Blåklocka |Visa alla inlägg
  • Blåklocka

    Kristen och ofrivilligt barnlös, stöd- och förbönstråd nr 12

    Tack Gosevännen för att du fixade en ny tråd. Självklart ska vi ha en ny tråd, vare sig vi är barnlösa, gravida eller har fått barn. Vi kämpar och har kämpat mot samma mål allihopa. Jag håller med Skrippo, jag är barnlös tills jag har ett barn i mina armar. Och dessutom vill jag verkligen att denna tråden skall finnas, för vi är ju ett fantastiskt gäng Eller vad säger ni. Jag vill också finnas med och stötta och be. Dessutom kan jag säga att detta är den enda tråd på FL som jag känner mig hemma i Och välkommen Lilloppan!
    Hoppas att allt är bra med alla! Stor kram och GB!

  • Blåklocka

    Lilloppan, jag håller med dig. Innan vi lyckades så upplevde jag det väldigt svårt att känna glädje för andra som lyckades. Inte här i tråden eller på IVF-bloggar, då kände jag faktiskt glädje när folk lyckades. Men när mina vanliga vänner kom med graviditetsbesked efter graviditetsbesked, nä då kände jag mest fula tankar. Och grät sedan i min ensamhet. Det är så många känslor som snurrar i det här. Men jag tror lite att man får erkänna för sig själv att det är okej att inte alltid känna glädje för andra. Ibland har man för fullt upp med sig själv helt enkelt. Men glädjen för dessa barn kommer också så småningom. Men allt är inte alltid så lätt. Tur att Gud bär!

  • Blåklocka

    Vad härligt att det är sådan aktivitet i tråden! Känner att det var väldigt längesedan jag skrev något. Och lite nya "ansikten" också, härligt!
    Jag tänker på och ber för er alla!
    Skrippo, vad hemskt med din lunginflammation. Vila nu upp dig ordentligt. Vad skönt att allt är bra med den lille/a i magen!
    Mrs SE, vilket liten gobit Levi är
    Själv har jag fyra veckor kvar nu till bf. Men hoppas såklart på lite tidigare leverans Är hemma på HP, så jag har all tid i världen att städa, baka och feja. Och på att fundera på en massa tex om saker som kan gå fel Be gärna för mig att jag ska sluta upp och fundera på sådant.
    Ha en skön dag alla!
    Kram!

  • Blåklocka

    Ett jättestort grattis Frostflinga! Vad underbart
    Skrippo, glöm inte bort att du har varit mycket sjuk. Det tar tid att komma igen efter en sådan omgång. Ber att du ska få krafterna åter!
    Passar på att be om lite bönehjälp då jag har åkt på en havandeskapsförgiftning. Än så länge är den ganska mild och jag hoppas att den förblir så, men det känns lite jobbigt. Tre veckor kvar till bf.

    En riktigt skön och välsignad påsk önskar jag er.
    Kram!

  • Blåklocka

    Vad härligt Frostflinga att ni fick se hjärtslagen. Det är fantastiskt! Och verkligen en perfekt julklapp!
    Själva har vi precis kommit hem med vår lilla dotter. Vi tackar Gud! Det känns oändligt stort!
    Kram till er alla!

Svar på tråden Kristen och ofrivilligt barnlös, stöd- och förbönstråd nr 12