Inlägg från: Anonym (Kille) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kille)

    Era bästa sex-tips

    Anonym skrev 2009-03-31 22:48:22 följande:

    Porrfilm! Extremt eggande att titta på tillsammans. Lite smisk. Alltså, inte så det gör ont bara lite klatch. Skulle oxå ge både oralt och analt en chans. Åtminstonne lite tunga och ett finger i stjärten. yumi!!


    Håller med både på porrfilm och analt och oralt. Kan berätta en gång när jag och tjejen såg porrfilm första gången tillsammans. Vi bodde på hotell och zappade på tvn och såg att det var lesbiskt på en kanal. Tjejen sa nått att det inte var något för henne trots att det var sensuellt och fint. Vi zappade vidare och hittade en annan med heterosex mellan man och kvinna. Tysk porr med oskön musik. Gick nästan inte att kolla på utan vi skrattade. Vi zappade tillbaka tilll lesbisk sex och låg och kollade på detta ett tag. Sen började vi ta lite på varandra samtidigt som filmen var igång. När jag nådde hennes fitta med handen så var hon så plaskvåt att jag trodde hon smörjt med glidmedel. Jag sa nått i stil med att jag tror du gillade vad du såg och hon log lite skämmigt tillbaka. Hon kom efter typ 30 sekunder och det var en häftig upplevelse för oss båda. Tycker absolut ni ska kolla på porr tillsammans. :)

    Analt testade vi många år senare och även där har det blivit en favorit för henne som vi kör någon gång i månaden. Hon kommer ofta otroligt hårt när vi har analsex. Ibland fingrar jag henne bara i rumpan när jag slickar fittan på henne men hon kommer till 100% när jag är vid hennes anal. Rekommenderas starkt!
Svar på tråden Era bästa sex-tips