Inlägg från: Moonlight83 |Visa alla inlägg
  • Moonlight83

    Bebisverkstad vår/sommar i Linköping

    spökplumpen,har du några bra tips för viktnergång. Vad innebär (low carb high fat). ??
    Vi ska påbörja bebisverkstad i sommar och jag vill försöka gå ner så mycket som möjligt tills dess då jag har ca 20-25 kilos övervikt.

  • Moonlight83

    Jag hoppar gärna på här,är en förlovad 83:a som förra året flyttade in i vårt nybyggda hus 2 mil utanför linköping.Ska påbörja bebisverkstad i juli då jag förhoppningsvis gått ner några kilo.Någon mer som vill gå ner några kilo innan ni sätter i gång?

  • Moonlight83

    Svar på # 64

    Vi bor i ett av Grebo:s nybyggda områden på vägen mot åtvidaberg.
    Lchf är inget jag testat tidigare så det kanske tåls att göra ett försök. Har testat olika soppdietar och det är inget för mig ,vill ha något man kan tugga på :)
    Viktväktarna har jag dock gått ner nästan 15 kg med för ett par år sedan men jag kan fortfarande inte äta deras färdigmat efter den perioden. Får avsmak direkt :)

  • Moonlight83

    Svar på #66
    Har du nått tips på någon bra sida eller bok som du använder dig av för att kombinera bra recept. Det jag skulle ha svårats med om jag skulle testa det tror jag skulle vara att inte äta sådant under jord såsom potatis,morot och lök.

  • Moonlight83

    svar till # 68
    Har kollat runt lite på internet och läst på om lchf och jag ska definitivt ge det ett försök. Hur har din sambo gjort,har han ätit samma saker som dig?Funderar på hur man annars ska lägga upp matlagningen vill ju inte att han ska gå upp i vikt pga att jag vill gå ner i vikt :)

    Hur har du gjort med frukt? Jag är en stor fruktätare så det blir att försöka dra ner så mycket som det går.

  • Moonlight83

    Usch vilken hemsk helg,har haft mens värk sen i torsdags och inte den lindriga formen av mens värk utan den ``jag kan knappt stå på benen värk. ```. Bara ligger och ber att tiden ska gå så att jag får ta en Iprem igen.

    Har en vän som haft missfall för över ett år sen och hon har fortfarande inte fått tillbaka mensen som hon ska. Hon har knappt fått någon hjälp av sjukvården.Hon har i stället fått vara på dem som en igel för att nått överhuvudtaget ska hända. Så surt att sjukvården inte fungerar för den som är utsatt. Är man redan nere för att man inte blir gravid osv så orkar man ju inte vara så pass ``på`` som det kanske behövs att man är för att få hjälp.

  • Moonlight83

    Svar på #70

    Sambon har nu sagt att jag kan göra samma sak till honom så jag slipper göra extra arbete.Han sa att om han börjar gå upp i vikt så är det bara en anledning till att ta tag i att börja springa spåret.

  • Moonlight83

    Skit alltså på 2 dagar har jag gått ner 1 kg med lchf helt otroligt. Så nu har sambon gett mig nya mål. Mitt förra mål var att gå ner minst 15 kg till min födelsedag i mitten på juli och då skulle vi börja med bebisvärkstad.
    Nu har vi sagt att den dagen jag går ner 15 kilo så börjar vi oavsett om det sker mycket tidigare än juli. Helst ser jag självklart att jag hinner gå ner alla 23,5 kilo som jag skulle behöva innan en graviditet men vi får ta det som det blir.Kommer kännas lite surt när man börjar gå upp kilona igen med graviditeten men det är trots det den enda jag kan tänka på just nu.

  • Moonlight83

    Svar till #78
    Ja nu är vi ju fler här som håller på och gå ner i vikt som kan hjälpa till och sporra varandra så det är bara att hänga på.

    Svar till #79
    Ja man struntar ju i vad det är kroppen har förlorat bara det är vikt :)
    Hur många cm har du minskat på kroppen?
    Usch finnar vill jag inte få igen,hade en släng av vuxen acne som precis har gett med sig .Hur mycket äter du till tex frukost,lunch?Svårt att känna hur pass mycket en normal portion är när det är så mycket fett.

  • Moonlight83

    Jag har jobbat natt och så hade vi mina föräldrar på middag i går kväll och fick vi förlovningspresenter då vi förlovade oss den 14/2.
    Känns fortfarande ovant att vara förlovad då vi väntade ganska länge innan vi förlovade oss.(7år) Men samtidigt är det helt underbart så nu börjar man längta efter att få gifta sig. På tal om bröllop nu ska jag se Vårt bröllop i era händer på trean.

Svar på tråden Bebisverkstad vår/sommar i Linköping