Inlägg från: Annsofie83 |Visa alla inlägg
  • Annsofie83

    Bebisverkstad vår/sommar i Linköping

    Moonlight83 skrev 2009-05-14 16:33:57 följande:
    Jag är gravid! Pluset blir allt starkare för varje dag. Ska ta med cb i helgen när sambon kommit hem från kryssningen. Tänkte ringa BM i morgon för att få komma dit och ta ett test .Behöver höra det från BM för att få in det i skallen. Lycka till i Juni idupur!
    Jag var så klart nyfiken och kikade in i forumet och upptäckte att du var gravid!! Så himla kul!! Stort grattis till er!! Nu har vi massor att prata om och utbyta erfarenheter. Tror inte du behöver ringa BM för att göra ett test. Gör ett digitalt test så kan du inte missförstå det. Det gjorde jag efter ett vanligt test bara för att jag vart så nojjig att jag sett fel :) När är du beräknad? Januari kanske???? Grattis igen!!!
  • Annsofie83
    Moonlight83 skrev 2009-05-14 23:03:34 följande:
    Enligt FL är det beräknat till den 17/1 2010.Tack!!! Har inte fattat det riktigt. Var ju bara första försöket så jag trodde inte att det skulle bli något.Jag vill mest komma till BM för att få ett hälsosamtal ioch med att jag är överviktig osv. Så kan jag passa på att ta ett test med,känns som om jag inte riktigt förstår att jag är gravid ännu. Jag har CB digital hemma så ska ta det typ på sön/mån.
    Då slapp ni undan december då :) O bara 3 månader efter oss. För oss var det halvtid igår och jag har inte gått upp något så BM var nöjd med mej. Risken är väll att allt kommer på en gång. :( Nu har vi något gemensamt att prata om :) Så skoj!!
Svar på tråden Bebisverkstad vår/sommar i Linköping