Inlägg från: Meria |Visa alla inlägg
  • Meria
    JoKo: varje ändring ökar hoppet givetvis Om det blödde lite igen har du väl iaf öppnat dig lite mer. Alltid något Fortsätter sända mentala värkar åt ditt håll Trollet: hört att det ska vara ok att bubbla, bara bakterierna man kan ha i baktanken.
    ♥ Loke -06 & Isak -08 ♥
  • Meria
    JoKo: Woho, meeeera slemmisar *dansar med pompoms* Det låter som min sista vecka, blev lika sur varje gång man börjat klocka och det blev 30 min... 35 min... 40 min... mellan tills de försvann. Började dock klocka dem 2 dagar före de riktiga kom.

    Nej men jag tror du kläcker snart. Troligtvis onsdag. Bara genier som föds då. Bevisat.
    ♥ Loke -06 & Isak -08 ♥
  • Meria
    JoKo: hallonbladste då? Drack jag och fick Isak tidigare än Loke. De säger ju att man kan gå över längre med andra annars. Nog för att jag inte tror du riskerar det... I den tråden var det folk som drack kanelte och några av dem fick värkarna att starta av det. Flax eller inte vet jag inte, men ändå
    ♥ Loke -06 & Isak -08 ♥
  • Meria
    pela: men vadå TJOCK!? pöh, Isak vägde 4350 g och det var inga problem med att få ut honom. Inte av den anledningen iaf, värre var det med svaga krystvärkar. Sprack inget eller så heller, fick sy lite bristningar bara som sist... Var inte Viktor lång när han föddes? Isak var 54 cm, så det tog ut sig där också med vikten... Skönt allt att såg bra ut!

    JoKo: men kära nån, dricker bara på måndagar vettuu
    ♥ Loke -06 & Isak -08 ♥
  • Meria

    varktimer.se/ är kanon för lite slötidtagning om man ändå sitter vid datorn menar jag *hejar på sammandragningarna för lite mer fräs*


    ♥ Loke -06 & Isak -08 ♥
  • Meria
    JoKo: men va tusan, ska ni pricka 17:e igen bara för det, eller kommer jag få rätt?
    *bryr mig naturligtvis mer om min vinst än att du ska föda*

    Fortsätter sända värkar då!
    ♥ Loke -06 & Isak -08 ♥
Svar på tråden Nodejornas syskontråd 2