Inlägg från: Trollet79 |Visa alla inlägg
  • Trollet79

    Nodejornas syskontråd 2

    Måste fråga nån här, jag ska till centralbadet på lördag och tänkte bara fråga om någon vet hur det är med att bada bubbelpool när man är gravid? Själv tänker jag att det inte ska vara några problem men sen kom en jobbarkompis till mig sa något om att man inte ska bada bubbelpool när man är gravid så jag blev lite osäker, nån som vet?

  • Trollet79

    Krodan: okej, då låter det inte som att det är det är någon större fara.

  • Trollet79

    Nä men grattis Joko med familj. Här kommer jag tidigare till jobbet för att vi har asmycekt att göra och så tänkte jag att jag bara snabbt skulle kika in för att se att ingen bebis hade fötts under dessa två dagar jag inte haft till för fl.

    Nu sitter jag här helt tårögd och bara ler fånigt när jag läser. Verkligen stort grattis och skönt att det gick så smidigt.

    Kram på dig!!!

  • Trollet79

    Tänkte blåsa lite liv i tråden då det varit alldeles för lugnt här ett tag.

    Först vill jag bara hälsa till Joko och hoppas ni har det fin fint där hemma.

    Ni som har fått syskon, hur har ni gjort med vagn och hur går det för er som inte har syskonvagn?
    Jag har börjat fundera lite kring det här med vagn (älskar vagnar) och har nu tänkt om. Från att helt bojkotta syskonvagn är jag nu helt inne på att vi behöver en, det är bara det att jag vägrar ha en "dubbelvagn" (sitter i bredd). Har nu börjat kolla på en Phil and Ted men vet inte. Tips råd??

  • Trollet79

    Pela: Förstår att det inte funkar ekonomiskt men om ni nu får lägenheten såld kanske det kommer kännas bättre. Carna, är inte det en sån som Jesster köpte och var ganska missnöjd över? En kompis till mig hade en carena dubbelvagn som jag lånade en gång när jag var barnvakt till en kompis unge. Det gick inte så bra kan jag säga, kom ingenstans med den vagnen i snön och då var det inte ens mycket snö. Hjulen gick åt olika håll och den var så stum att den inte gick att få upp den på en trottoarkant utan att jag behövde hängde över hela vagnen.

    Ett tips är ju att du frågar lite här på FL om någon har efarenhet av en viss vagn innan dy köper en. Nu behöver det ju inte vara samma vagn vi pratar om men det kan ändå vara bra att höra runt lite innan.

  • Trollet79

    Tack för era svar om vagn. Åh det är så svårt, ena studen tänker jag att han inte åker så mycket vagn ändå utan kan gå eller åka ståbräda men sen ser jag framför mig de gånger nån av oss ska vara själv med två barn, typ en lördag eller söndag och ta sig iväg någonstans och då bara måste jag ha en syskonvagn. Men fortfarande vill jag inte ha någon bred vagn utan i sånt fall blir det nog en Pihl and Ted. Ska nog åka och provköra en sån innan jag säger för mycket.

    Pela: jag fick inte dina länkar att funka men jag tror jag vet vilka du menar. Skönt att ni inte får så mycket snö för då är det bekymret inte så stort. Nu bor jag ju i Stockholm och där är det inte heller så mycket snö men ibland kommer det ett rejält lass och då vill man gärna kunna ta sig fram.

    Joko: jag vill också se bilder på underverket och så vill jag veta om ni bestämt er för något namn.

  • Trollet79

    Joko: Fina bilder och fint namn. Jag känner tre systrar varav två heter Emma och Hanna (barndomskompisar från vårt landställe). Skönt att höra att allt verkar flyta på och att Emma tar det på rätt sätt.

    Minbebis: Trist att höra att din kompis var missnöjd med vagnen. Jag har försökt att läsa en helt del om vagnen här på fl och jag har än så länge inte hört någon som är missnöjd. Det där med att Phil and Teds egna mjuklift är liten har jag läst så många har köpt typ Babyproffsens egna mjuklift istället som är mycket längre. Många frågar om just det där med att man skulle slå knäna/benen i huvet på bebisen som ligger där bak men jag har inte läst ett enda svar där någon har upplevt att dom gör det, alla säger att det funkar kanon. Jag läste något om att de rekomenderade att de tungsta barnen satt längs fram just pga av att vagnen inte skulle bli baktung. Jag får helt enkelt åka och känna på vagnen och därefter fatta beslut. Den verkar bara så smidig och sen har jag kommit på att vi inte kan ha en dubbelvagn som är bred för då går den inte in i vårt förråd.

    Ska försöka pricka din födelsedag eller så kanske jag ska gå över så det blir det coola födelsenumret 090807.

  • Trollet79

    Pela: Va spännande. Jag tycker nog du ska åka, så långt är ju inte 1,5 mil enkel resa. Funderar du på att inte åka just för att det kan vara på g?

  • Trollet79

    Stort grattis Pela till lillebror. Skönt att han är ute nu, hoppas du återhämtar dig snabbt efter en tuff förlossning.

  • Trollet79

    Bilen: va härligt att allt var bra med liten. Ni tog inte reda på vad det är för liten filur som bosatt sig i magen din?

    Pela: söt bebbe!!

  • Trollet79

    Nä, vi vet inte heller vad det är. Vi tvekade jättemycket om vi skulle fråga eller inte och till slut gjorde vi det men de kunde inte se vad det var för kön. Vi var nöjda med det för vi sa innan att det bästa är att vi frågar och att dom inte kan se för då har vi gjort vad vi kunnat, haha. Känner också att det är lite spännande att inte veta. Synd bara när man springer på asfina små söta klänningar och det suger i shoppingtarmen.

  • Trollet79

    Bilen: Säger du det, då kan jag ju lugna ner mig lite, sluta flåsa som en hund med vitt skum i munnen varje gång jag går in i en barnaffär.... Nä, måste nog sova nu, min humor börjar spåra ur totalt. Sov gott alla söta!

  • Trollet79

    Rufs: Oj va snabbt det går nu. Skönt att du inte är på bristningsgränsen utan faktiskt tycker det är mysigt att vara gravid. Jag kommer nog klaga rejält mycket när jag går in i v 36 för jag kan ju inte påstå att jag tycket det är så där superdupermysigt att vara gravid. Denna graviditet känns väl ändå helt okej men jag vet att i takt med att magen växer så tycker jag det blir jobbigare och jobbigare.
    Hoppas du hittar något som hjälper mot förstoppningen och sen får vi hoppas att bebis kanske stannar kvar 2-3 veckor till så den inte föds allt för tidigt. Spännande värre kommer det bli här i tråden när det väl är dags för dig, för du håller väl oss uppdaterade?

    Själv är jag inte så himla aktiv här i tråden eller vår "vanliga" tråd heller. Är ganska så trött på kvällarna och orkar inte så mycket mer än att läsa det som skrivs i stort sätt. I övrigt mår jag ganska så bra, mindre stressad, färre sammandragningar och mindre ont i fogarna nu när jag är sjukskriven 50 % så det känns bra.

  • Trollet79

    Håller med alla andra Skruttan, supernice mage. Jag är bra mycket större än dig, har ingen bild men kanske ska ta en snart. Kan ju vara kul att ha någon magbild från denna gravididtet. Själv går jag in i vecka 28 i morgon, helt sjuk va snabbt det går.

    Superfina småsyskonbilder också, Jesster och Pela.

  • Trollet79

    Grattis Rufs!!! Va snabbt det gick, och skönt att det verkar ha gått bra. Supersöt liten Mira!!

Svar på tråden Nodejornas syskontråd 2