Inlägg från: Nina Kanin II |Visa alla inlägg
  • Nina Kanin II

    enligt mina erfarenheter sà är nog bebis pà väg ut.
    Dà borde det göra lite ont nu va????
    Lycka till med att sova...........


    ♥ Gull Ivar och Prins Arvid ♥
  • Nina Kanin II

    Ville bara sÄga att nÄr det gÄller syskonvagn sà hade jag ALDRIG klarat mig utan den. Jag är ju mest ute sjÄlv med barnen och jag mâste ha Ivar fast. Det gâr inte att lita pà honom för fem öre.
    Jag har en BT och den är lättkörd eftersom den har svängbara framhjul men den är tung när det är uppförsbacke och att lyfta in i bilen.

    Joko: Hanna är jättesöt och Emma ser sà stolt ut!

    Pela: Vi hade samma problem. Vi fick àka in för falsklarm en natt men dà gjorde vi sà att nàgra bekanta (vi hade ju bara bott här i en mànad sà vi hade inga direkta vänner) som Ivar träffat flera gànger kom hit och var hos oss sà slapp Ivar àka bort.

    Carro: Jag har missat att du ska opereras. Vad har hänt? Ska försöka komma ihàg att tänka pà dig dà.


    ♥ Gull Ivar och Prins Arvid ♥
  • Nina Kanin II
    Carro: Ok, ok! Nu hänger jag med. Fy för at gà omkring och ha sà ont, dà är nog operation det bästa. Ska tänka lite extra pà dig dà den 12.
    ♥ Gull Ivar och Prins Arvid ♥
  • Nina Kanin II

    Här sitter jag med en kinkig Arvid som blivit stucken med tvà sprutor pà sin 6-mànadersdag idag. Han är ganska gnällig och vill bara tutta hela tiden.

    Ja, här kommer det bli syskon men inte än pà ett tag. Diego vill gärna ha mànga barn, minst fyra men det vet jag inte om jag kommer att gà med pà. Isàfall sà fàr han komma hem och hj¨lpa till att ta hand om dem lite mer........
    Nej, det fàr nog gà tre, fyra àr tills nästa.
    Om nàgon har lust sà fàr ni gärna lägga in mig pà listan för syskonplaner runt 2012, min dator är lit skum och det gàre inte att kopiera.


    ♥ Gull Ivar och Prins Arvid ♥
  • Nina Kanin II

    Vill ni veta en sak? Kolik existerar bara i vàr kultur. Barnen i afrika, sydamerika och korea har inte kolik. Vad beror det pà? Ja, bra fràga. En terori är att barn som bärs och är nära sin mamma skriker mindre.
    Barn fàr ont i magen när de sväljer luft. Ett barn som ammas pà rätt sätt sväljer inte luft för det finns ingen luft i bröstet. När barnet skriker sväljer det luft. Barnet skriker när det inte fàr vara med mamma.

    Joko: Jag tycker själv att det bara är kràngligt med minifom eftersom det skall ges före varje amningstillfälle och ibland blir det ju rätt ofta och sà tar det tid att ta fram flaskan och ungen blir arg och skriker och sväljer mer och mer luft.


    ♥ Gull Ivar och Prins Arvid ♥
  • Nina Kanin II

     
    I väntan pà Pelagonias bebis sà kanske jag kan fà bidra med min glada 6-mànaders nu när jag äntligen kan lägga upp bilder pà FL igen.

                                      Arvid 6 mànader


    ♥ Gull Ivar och Prins Arvid ♥
  • Nina Kanin II
    Skruttan: Grattis till lillebror! Hade ni inte bestämt er för Esven?

    Jesster: Kanonsöta Willa. Tycker precis som VIP att tröjan var jättefin. Ska nog ringa min mamma och be henne springa och köpa, hon kommer ju hit om ca 10 dagar.
    Och Elliot är ju superfin han ocksà men det är ju lite sà att bebisar är speciella...............är sààà`sugen pà fler{#lang_emotions_surprised}

    Kan tillägga att jag tror att jag har ägglossning. Har haft sà nedrans ont i mina äggstockar de senaste dagarna{#lang_emotions_cry}. Man kanske ska passa sig för sex sà att det inte ràkar bli en decemberbebis til.............
    ♥ Gull Ivar och Prins Arvid ♥
  • Nina Kanin II

    Ha, ha! Enligt FLs uträkningar sà blev Ivar till idag för tre àr sedan...............vad tror ni om en favorit i repris??????{#lang_emotions_wink}


    ♥ Gull Ivar och Prins Arvid ♥
  • Nina Kanin II
    Meria: Du kan badda brósten med vatten med bikarbonat. Det är ofarligt för Isak.
    Tea tree oil funkar ocksà (kanske bättre) men det ska du ha pà efter amning och làta sitta pà en stund och sedan tvätta bort.
    Om du kommer till läkare och de tar odling sà ska du veta att ibland syns det inte pà odlingen och dà kan läkaren ignorera svamp. Stà pà dig.
    ♥ Gull Ivar och Prins Arvid ♥
  • Nina Kanin II
    Meria: Gör det ont bàde under och efter amning?
    Kolla Isaks sjärt, den kan bli röd med starkt röda konturer och runda cirkelformade omràden runt om. Koka hans nappar varje dag. Det är viktigt att bàde du och Isak fàr medicin samtidigt. Här i SPanien finns det en gel som man kan ha pà bàde bröstvàrtan och i munnen pà bebisen som innehàller nàgot som heter clotrimazol. Man màste hàlla pà i tvà veckor och om det inte blir bättre sà màset man även ta annan medicin.
    ♥ Gull Ivar och Prins Arvid ♥
  • Nina Kanin II

    Vet inte om de kan smitta Loke, men var observant och försök att hàlla honom ifràn Isaks nappar.


    ♥ Gull Ivar och Prins Arvid ♥
Svar på tråden Nodejornas syskontråd 2