• JoKo

    Nodejornas syskontråd 2

     Här kan Nodejorna skriva om sina syskonplaner o nya graviditeter!


  • Svar på tråden Nodejornas syskontråd 2
  • Krodan

    Meria: Nåt med bikarbonat känns det som man ska avända, jag har för mig att de gett mig ett sånt recept (känns seriöst va) men ring sjukvårdsupplysningen ochfråga områd. Man ska ju få såna där lila att pensla på om det är riktigt jobbigt.

  • Nina Kanin II
    Meria: Du kan badda brósten med vatten med bikarbonat. Det är ofarligt för Isak.
    Tea tree oil funkar ocksà (kanske bättre) men det ska du ha pà efter amning och làta sitta pà en stund och sedan tvätta bort.
    Om du kommer till läkare och de tar odling sà ska du veta att ibland syns det inte pà odlingen och dà kan läkaren ignorera svamp. Stà pà dig.
    ♥ Gull Ivar och Prins Arvid ♥
  • Meria
    Jesster: I stan är de öppna, men inte här i vår håla Får se om jag blir desperat nog imorrn. Ska börja med att pumpa ett tag för att kanske låta det vila lite.

    Krodan/Nina: Ah, då får jag köpa bikarbonat på stört Tacktack för råden!
    ♥ Loke -06 & Isak -08 ♥
  • Nina Kanin II
    Meria: Gör det ont bàde under och efter amning?
    Kolla Isaks sjärt, den kan bli röd med starkt röda konturer och runda cirkelformade omràden runt om. Koka hans nappar varje dag. Det är viktigt att bàde du och Isak fàr medicin samtidigt. Här i SPanien finns det en gel som man kan ha pà bàde bröstvàrtan och i munnen pà bebisen som innehàller nàgot som heter clotrimazol. Man màste hàlla pà i tvà veckor och om det inte blir bättre sà màset man även ta annan medicin.
    ♥ Gull Ivar och Prins Arvid ♥
  • Meria
    Nina: det svider litegrann ett tag efteråt, men nog för att det smärtar som attan när han ammar. Det andra är man van mer eller mindre.
    Har satt napparna på kokning nu
    Tänkte nästan att vi båda behöver samtidigt. Undrar på om Loke kan vara smittad när han ibland snor Isaks nappar...
    ♥ Loke -06 & Isak -08 ♥
  • Myran Frisk

    Läste att du inte mår bra Meria Så typiskt!
    Kram på dig o hoppas att det känns bättre snart (för hela familjen).

  • Nina Kanin II

    Vet inte om de kan smitta Loke, men var observant och försök att hàlla honom ifràn Isaks nappar.


    ♥ Gull Ivar och Prins Arvid ♥
  • VIP

    Meria: här har vi ju haft problem med svamp av och till. Jag fick ju svamp och bakterier i supersåriga bröstvårtor. Sköterska som kollade på det höll på att svimma, och det höll jag också på att göra varje gång Alice skulle äta. Förstår inte att man står ut, hehe.
    Vilma har inte smittats och hon tar Alice nappar hela tiden. Alice får Mycostatin som lösning i munnen så ofta jag kommer ihåg, men helst varje gång hon ätit något, och jag fick Mycostatin som salva att smörja brösten med. MEN jag tror att salvan utgått eller är på väg att utgå och då finns det förhoppningsvis något annat.

    Koka nappar är jätteviktigt och kom ihåg att tvätta dina kläder som ligger mot svampen, eller ha ett skydd i b-hn. När du sätter på Mycostatinen i Isaks mun, eller då du tvättar den med något typ mineralvatten, så ta en kompress för att försiktigt "skrapa" bort svampen och riktigt få dit svampmedlet.

    Tycker jättesynd om dig, det gör verkligen ont. Har ni ingen närakut?

Svar på tråden Nodejornas syskontråd 2