Inlägg från: Sockersmulan |Visa alla inlägg
  • Sockersmulan

    Uppsala fika Maj-Juli del många!

    Hej!

    Jag kan inte följa med på middag den här gången. Förhoppningsvis funkar det nästa gång!

    Cissi; hur fick du dit den där fina blomman i blåa rutan här uppe? (Under "Kram och Tjing!!") Är det nåt nytt man kan lägga in från Familjeliv, eller har du nåt eget kul figur-system på din dator?

    Kram, från Frågande med vilja om onödigt vetande

  • Sockersmulan

    Hej!

    Kommer inte i kväll.

    Vilka kommer med nu på lördag på teatern kl 18 ? Visst är det Äventyr, Nr One, båt och jag?? Var det någon mer??
    Vi ses i entrén ca kl kvart i sex.

    Kram, Sockris

  • Sockersmulan

    Hej Audrey!

    Nä, jag har kollat ibland men inte haft nåt särskilt att säga bara. Det har varit lite stilla här på tråden ett tag.

    Det är som vanligt här hemma förutom att J jobbar mer än vanligt (extrajobb) och jag följaktligen är själv hemma mer än vanligt. Behovet efter lyx, flärd och ensam vuxentid lyser i neongrönt här över Kvarngärdet. Joho - titta får ni se, det där svaga ljuset mot öster. Det är inte norrsken om ni trodde det. Jag är rätt less på att vara superbarnpassaren med extra köks- och städegenskaper. Jag behöver uppmärksamhet i min lilla vardagspåse. Kanske få en godispåse i stället i utbyte, bara för en dag eller så?
    Nä. Det blir väl bättre när han inte jobbar typ sex av sju kvällar antar jag. Hade varit kul om han nån gång kunnat fråga hur det går/om han kan hjälpa mig med nåt i stället för att ånga på i sitt eget lilla race.

    "- Å så kul det var att du svarade Sockris - ångrar mig inte att jag frågade!"
    - Nä du Audrey, väck inte den björn som sover!

  • Sockersmulan

    Jodå Audrey (och ni andra med så klart) du får gärna komma förbi på en kopp snicksnack om du vill. Kan vara bra med lite vuxensällskap emellanåt.

    Kram!

  • Sockersmulan

    Japp, vi har haft/har flera omgångar med vattkoppor på mitt jobb, de smittar med 2-3 veckors inkubationstid. Börjar oftast som små röda prickar runt mage och rygg, och runt hårfästet. Kopporna kommer i flera omgångar och ska torka ihop innan smittorisken är över. Tar ca 10-12 dagar. Om M har vattkoppor bör det synas att de är vätskefyllda vid det här laget. Kliar de mycket kan man smörja med salva, ring sjukvårdsupplysningen - de är nog bra på vilka.

    Trevlig helg allihopa! /Sockerkoppan

  • Sockersmulan

    Nämen Audrey! Grattis! (Var det meningen att go public förresten?) Jag får höra mer om det en annan gång!
    Ja, en annan gång förresten... ska vi inte ta och klämma in en sån där riktigt mammaträff i den gamla goda andan? Med barn? Vi kan träffas här hos mig nån eftermiddag och långfika medans barnen leker typ. Kan det vara nåt? En lördag eftermiddag bara så där taget ur luften. (sa hon som typ alltid sitter själv på lördageftermiddagar) Du jobbar väl nu i helgen igen va båt? Helgen efter är det påsk så den går också bort. Kan vi förslagsvis ta det lördagen den 25:e? Har du M då, Audrey? Hoppas alla kan då.
    Andra fina förslag beaktas omsorgsfullt.

    Puss på er jäntor! Sockersmulan i vårsolen

  • Sockersmulan

    Och GRATTIS båten på födelsdagen så klart! Kram på dig!

  • Sockersmulan

    Hörni, det här med Facebook. Är det typ bara jag i hela moderna världen som inte är med där eller? Läste en artikel i tidningen om att Facebook äger allt man lägger in (text, bilder mm) för all framtid och förbehåller sig rätten att göra vad de vill med detta. Låter inte bra tycker jag som vill vara min egen privata lilla människa. Men jag skulle gärna vara med och snurra runt bland alla man känner och så.

    Flaggar lite extra för musikminnes-musikalteatern på Uppsala stadsteater, "The soundtrack of our lives". Den är klart sevärd! Rolig, sorglig, svängig och galen. Och med sing-a-long efteråt för de som vill.

    Tänk nu är det kort jobbarvecka med långhelg! Toppenskönt!

    Kram, Påskris (ist. för Sockris) (typ kul)

  • Sockersmulan

    Jag trodde jag var på rätt helg med tanke på när Audrey har M och när båt är ledig från jobbet, men inser nu att det var fel.
    Vad tycker ni - ska vi skjuta fram eftermiddagsfikaträffen en vecka så alla har möjlighet att vara med? Dvs lördagen den 2 maj (i stället för den 25 april)?

    Kram från Sockersnurran

  • Sockersmulan

    Vet du Äventyr, ibland går det inte att göra annat än att låta anfåddheten gå över. Jag är likadan, och det som kan underlätta lite är att med kroppen inta positioner som gör ditt självförtroende bättre. Tex inte korsa benen utan ha båda fötterna stadigt i golvet, inte korsa armarna, inte pilla nervöst på örsnibben utan hålla armar och händer stilla. Ge dig själv och andra en känsla av en fast grund och säkerhet. Sen brukar andfåddheten släppa så fort man kommer på att det är kul igen.

    Vad bra att ni gillar 2 maj. Fler som kan då?

    Kram!

Svar på tråden Uppsala fika Maj-Juli del många!