• Amis

    Svårt att bli gravid efter att ha förlorat barn - del 8

    Vad bra Meryl att du startade en ny tråd. Jag försökte göra det igår men visste inte riktigt hur jag skulle göra.

    Jaxon: Det är så roligt att du fortsätter titta in här och "prata" med oss. Jg förstår din oro gumman. Kan bara säga att det är förståeligt och inte alls konstigt. Kramar

    Ego: Spenderade fantastiska dagar i Rom och känner nu att jag har kraft att ta itu med FET och den närmande årsdagen för vår älskade.
    Fyllde år förra helgen och hade middag med familjen. När det var dags för tårta och sång hade jag brorsonen i knät när de sjöng och då brast det för mig. Förra födelsedagen tänkte jag att nästa gång jag fyller år kommer jag att ha en egen liten i knät och livet blev som det blev.

    Cachet: Jag säger GRATTIS här också. Lycka till.

    Hur mår ni andra?

    Kram

  • Amis

    Men WOW här händer det grejer vad roligt.
    Stort grattis till Meryl. Förstår in oro men du är gravid JUST NU och passa på att njuta av det.

    Stort jätte GRATTIS till Kyoko och välkommen till världen efterlängtade lillasyster. Hoppas mor och dotter mår bra. Njut av varandra.

    Kramar till er andra också.

  • Amis

    Kyoko vilken fin princessa!! Underbar. Jag är jätte glad för er skull. Njut av tiden tillsammans och ta igen alla dagar i sorg och längtan ni har levt i.

    Ego: Befinner mig åter igen i en djup svacka. Om 10 dagar är ett år sedan vi fick veta att vår pojke inte levde. Samtidigt föds ännu ett barn i min vänskapskrets. 2 barn på 2 år i den familjen och jag kan inte ens låtsas vara glad. Har inte så stora förhoppningar inför FET utan i mitt huvud planerar jg redan nästa färskförsök.

    Kram till er alla.

  • Amis

    Tack för dina uppmuntrande ord Kyoko. Det värmer.
    Igår var jag ute med två av mina äldsta vänner och åt. Vi befinner oss alla tre i olika faser i livet, jag med IVF, en som nybliven mamma och en som kämpar med utbildning och Mr Right. Vi satt och åt i 4 timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi skrattade och grät. När jag åkte hem kände ja att så här avslappnad och oligt har jag inte haft på många år. Enda nackdelen var den lilla spädisen som satt vid bordet bredvid och stirrade på mig
    Jag väntar på min mens nu i dagarna så FET blir nån gång i v. 13. Anledningen till jag inte år så positiv är att det embryot vi har i fryen delade sig för snabbt, det blev 6-celligt på 2 dagar och efter att ha läst lite om detta så är det ju inte bra om de delar så snabbt. Men tiden får utvisa, jag hoppas verkligen jag har fel.

    Kyoko orkar du berätta lite om hur det var på förlossningen? Och hr stor lilla syster var/är? Hur känns det att ha en livslevande barn hemma efter alla dessa år?

    Kram

  • Amis

    Jaxon: Grattis gumman till lyckat VUL: Vad härligt med sprattlande bebis. Oroa dig inte för VUL. Jag frågade läkarna när jag var gravid med Ängel och gjorde 5 VUL och de sa att det inte var någon fara. Det är bättre än att du oroar ihjäl dig.

    Kyoko: Vilken underbar förlossningsberättelse. Blir aldelles tårögd av din beskrivning av era känslor. Ni förtjänar verkligen detta.

    Meryl: Förstår din oro, det vore konstigt om du inte var det. Försök att göra VUL dåd och då så kanske du kan bli lugnare.

    Tummeliten: Hur gick det på VUL?

    Själv väntar på mens som skulle kommit igår. Det stör mig att det ska börja krångla nu när jag för en gångs skull vill att den ska komma. Vi har tid för FET i v. 13.

  • Amis

    Tummeliten men vännen vilken otur! Finns det inget de kan göra? kan de inte punktera som Kyoko och Centurion skriver? Ring och tjata. Kräv att de hittar en lösning. MÅnga styrkekramar till dig.

    Kyoko: Din blödardans fungerade för mensen kom idag. Besviken såklart men samtidigt glad att det inte dröjde mer. Nu väntas FET om ÄL kommer då den ska.

    Var i simhallen idag med mina elever och det var många mammor med sina bebisar där. De hade babysim och stod en lång stund och tittade trånande. Fråga mig inte varför jag utsätter mig för detta. Nu på kvällen har jag gosat, lekt, bytt blöja och matat min surrogatpojke. OHHHH JAG VILL OCKSÅ!!!

    Kram

  • Amis

    Idag för exakt ett år sedan fick vi veta att vårt barn inte levde längre. Imorgon är det ett å sedan han föddes. Hur ska man överleva dagen?

  • Amis

    Jaxon grattis vännen till fint resultat. Nu är det er tur!

    Kyoko: Tack för dina ord. Du kan verkligen sätta ord på känslorna.

    Idag gick bättre än väntat. Hade mycket att göra på jobbet och det är bara bra vid sådana dagar. Men jobbigt var det när jag var i affären för att köpa ljus och blommor och andra köper böcker och godisägg till sina barn. Här står jag och köper GRAVLJUS.
    Vi hade en fin stund på minneslunden. Jag känner mig dock lite avtrubbad på något sätt. Har en tjock klump i halsen men kan inte gråta.

    Tack för alla kramar och tankar

  • Amis

    Hoppas att ni alla mår bra med växande magar och barn.

    Har en ännu en dipp i botten. Fick en kopia av vår journal häromdagen och att läsa allt som hände oss och läsa om mig själv som tredje person var skitjobbigt. Vi fick dessutom veta att vår Ängel var äldre än de tidigare sagt. Han var 18 veckor, inte 17. Oh det river upp alla sår. På allt detta har min ÄL fått fnatt och på dag 19 har jag fortfarande inget utslag vilket innebär att vi troligtvis måste skjuta på FET till nästa månad. Denna väntan tar knäcken på mig.
    Men vi har bestämt oss för att göra ett färskförsök på en privatklinik innan sommaren eftersom vi inte hinner det på SU och måste då vänta till september.

    Kram

Svar på tråden Svårt att bli gravid efter att ha förlorat barn - del 8