Inlägg från: SunnyBunny |Visa alla inlägg
  • SunnyBunny

    Stå gärna i vägen i rulltrappan - föralldel

    Oj då;) Bor du i Stockholm? Om inte så skulle du bli galen här på alla människor som är i vägen överallt..hihi. Man får helt enkelt ta allt med ro så störs man inte så mkt;)

  • SunnyBunny

    Jag har bara bott här knappt 2 år så jag har inte hunnit och störa mig så mkt;) Men min kille är likdan som du haha. Han hetsar upp sig och skriker "turist" direkt nån stoppar upp köer,rulltrappor eller dåliga bilförare;)Faktiskt så var det första han lärde mig när jag flytta hit var att man SKA stå på ena sida i rulltrappan om man inte går så folk kan springa förbi på sidan haha.
    Miss Scorpio skrev 2009-02-27 22:35:08 följande:


    SunnyBunny skrev 2009-02-27 22:26:00 följande:
    Joo, jag är nollåtta.Men jag fattar inte, om alla vore bara liiiite smidigare så skulle ju alla ha nytta av det, livet blir en smula enklare för alla. Men näää, här går vi mitt i vägen, så sakta att en snigel är rena Usain Bolt i jämförelse, vi stannar helt oförhappandes med en tvärnit, kundvagnen på tvären så att ingen kommer fram.Tror folk på fullaste allvar att dom är ensamma, tror dom att alla andra bara är en kuliss och inget att ta hänsyn till.Det luktar turist lång väg när folk tvärbromsar i rulltrappan eller står som nitade så långt till vänster det bara går och bara VÄGRAR att flytta på sig.
Svar på tråden Stå gärna i vägen i rulltrappan - föralldel