Inlägg från: Sarahkka |Visa alla inlägg
  • Sarahkka

    30+ som arbetat mer än ett år på första barnet (del 13)

    Yrvind skrev 2009-03-24 09:54:12 följande:
    Rätt ok tack. Min bf skulle vara denna veckan så det är lite blandat. Min största rädsla vid ma var att jag skulle passera bf datumet utan att vara gravid igen och nu när det är så så känns det mer ok än jag vågat hoppas(för jag har ju inget annat val än att stå ut)  Att min kollega blir mer gravid varje kvart som går gör ju inte saken gladare, men nu försöker jag fokusera på att gå ner i vikt och att leta vårtecken. Allt för att skingra tankarna så gott det går.
    Ja, det där är aldrig kul Jag har passerat mitt första bf och kommer att snart passera mitt andra, jag vet hur du känner dig. Men som du säger, vi kan inte göra så mycket, det går inte attkontrollera situationen hur frustrerande det nu än är. Jag gör som du, satsar på andra saker, vikten, skolan, och längtar till våren. Och visst hjälper det lite men det är inte så att det tar bort smärtan.
    Blomsteröga skrev 2009-03-24 12:36:30 följande:
    Hej och tack alla gulliga för hållna tummar, tankar och lyckönskningar Det har gått jättebra. Det blev 14 ägg. Nu är det bara att hoppas att de trivs med sambons leverans. Några blåsor var ganska små så vi får väl se hur många som duger, men jag är nöjd. Det gick dessutom ganska snabbt och smärtfritt. Blev lite snurrig av morfinet bara. Nu är jag lite öm och ska däcka i soffan. Kram alla!
    Åh vad bra Blomster att det gick så smidigt, och grattis till den fina skörden! det var inte dåligt
    - 11 kg
  • Sarahkka

    majja: ja, jag tycker att du ska ringa igen och försöka få en tid. Jag kör på vv och det är det enda som fungerar för mig. Har du kört det förut?
    Om de tär lite förvirrande med alla förkortnignar så är det bara att fråga Ajg som inte har kommit till IVF delen än hade fullt jobb att hänga med i alla dessa förkortningar.

    blomster: tummarna hålla stenhårt! Men det visste du redan

    Nu är jag helt slut! Har vårstädat grundligt i nästan hela lägenheten, har bara vardagsrummet kvar. Känns rent och fint


    - 11 kg
  • Sarahkka

    Majja: viktväktarna

    Blomster: ja, det känns reeent Ska ta tag i vardagsrummet snart sen är det klart

    Bettan: tack Okej, jag men då behövs det inte. vad är det där andra då Har inte hört talas om det.

    Imorgon är den sk. BIM bara för att använda mig av en vältjatad term. Jag hoppas hoppas på att min mens kommer imorgon för då kanske kan det betyda att cykeln kan ha blivit bra igen och så slipper jag få tanten by surprise.


    - 11 kg
  • Sarahkka

    Yrvind: ja, det är inte kul alls. Hoppas att det här sista har varit det allra sista för oss alla.
    Ja, nu känns det vårigt bara för att det är rent
    Ja, jag hoppas också det faktiskt, är rätt less på att vänta.

    Ja, du det är konstigt hur starkt man kan reagera på små saker men som har med temat att göra. Rätt som det är så mår man bra igen {#lang_emotions_tongue_out}
    Så kände jag också ett tag, att jag började bli knäpp, instabil. Kändes helt sjukt eftersom jag inte kände igen mig alls i det nya beteendet.
    Just nu är man rätt pessimistisk och tänker att det aldrig kommer att bli barn. men så är det i denhär resan, det går upp och ner hela tiden.

    Sweetie: tack, det hoppas jag med. Var det inte du som hade beställt kattlådan? Har du fått den?

    Blomster: när ringer de imorgon?


    - 11 kg
  • Sarahkka

    Majja: ja, min kropp stod stillai 4 veckor sen lossnade. då har du kunskapen och verktygen iaf. du ser nu går det ner för

    Sweetie. vad nice! Hur ofta tömmer man?

    Lycka till Lillmyggan och Blosmteröga!

    Blomster: hur går det med magen?

    Jag är också ledig idag och mit hem skiner av renhet Ska faktiskt börja med att pilla på hemtentan som jag var tvunven att hoppas över när jag var sjuk förra månaden. Annars har jag slutseminarie imorgon och opposition, och på måndag är et dags för den nya kursen.


    - 11 kg
  • Sarahkka

    Yrvind: tack Jag är också lite impad, jag visste inte att jag hade sån kapacitet till att driva på så här intensivt när jag gav mig in i det här måste jag säga.

    Är det ngn mer än jag som har hört från sin läkare att ev den stressiga vardagen kan ha påverkan i att man fått mf/ma?
    Min läkare har sina funderingar om det och jag har problem med att hantera stress och haft det i många år, ligger i min släkt tråkigt nog och jag börjar fundera om det kanske inte kan ligga ngt i det. Vad tror ni?


    - 11 kg
  • Sarahkka

    Blomster: håller alla mina tummar för att det ska gå vägen den här gången

    Hanya: ja, det där känner man ingen tyvärr. från min sambos sida är det bara en som inte har barn och det lär inte dröja länge, på min sida är det också bara en och jag vet att de planerar till nästa år. Sen har jag ett par vänner som inte vill ha barn. Så man är utan och man tror att man kommer att bli omkörd som vanligt.

    Efter att vi hade pratat uner vår fika så ahr jag tagit till mig av dian synpunkter. Vi pratade nämligen om adotption lite löst men sade även att vi ska först ge ivf en chans och se vad som händer på den vägen.
    Hoppas hoppas på att ni fr ngt erbjudande snart igen!

    Ha en jättre trevlig söndag allihopa!
    Själv ska jag krya på mig för jag vaknade sjuk en gång till! *skräck*


    - 11 kg
  • Sarahkka

    Tack tjejer! Ja, fruktansvärt onödigt faktiskt. Hann som sagt bli hostfri 2 dagar och sen blir jag sjuk igen, fast med andra symptom då.

    Blomster: hur kollar man hur många som har varit inne på GB?

    Qermit: grattis i efterskott!

    Sweetie: fy vad jobbigt med blödningar nu!

    Lerdala och RB: tummarna hålls hårt!


    - 11 kg
Svar på tråden 30+ som arbetat mer än ett år på första barnet (del 13)