Inlägg från: Majja78 |Visa alla inlägg
  • Majja78

    30+ som arbetat mer än ett år på första barnet (del 13)

    Hej hej allihopa

    Bettan: verkar som du blir påverkad av fullmånen..då brukar man kunna bli så. Håll koll nästa gång du har svårt att sova om det är fullmånen som ställer till det för dig.

    Usch hoppas ni andra haft en bättre dag än mig. Min sambo var så grinig när jag kom hem från jobbet att jag funderade på att vända i dörren. Orkar inte med sånt just nu.

    Yrvind: Sorry jag skrev fel namn på ena tablettburken som jag äter, de heter Carobextrakt. Men jag har bara lyckats gå ner 2 kg än så länge...hoppas ju på fler kilon

    Sweetie: vad jobbar du med? ja det ska verkligen bli skönt med ledighet...igen, har varit ledig i en vecka och jobbar bara 3 dagar denna vecka och 4 dagar nästa vecka..och jag ser redan fram emot lite ledigt. Måste vara något fel på mig, kanske ska söka mig till nåt nytt jobb.
    Blomster och jag kanske kan slå oss ihop och starta upp något eget. Vad säger du Blomster? Vi kan ha ett litet Café/blomsterbindningar i samma + lite inredningsprylar. Man kan komma dit och sätta sig i lugn och ro med en kopp kaffe samtidigt som man bestämmer vilken blomsterbindning man vill ha till sitt bröllop...

  • Majja78

    Blomster nix tyvärr det är över 120 mil mellan oss, men du kan ju flytta ner...finns fler blommor här nere och längre säsong
    Usch hoppas du slutar blöda snart, så du kan slappna av och att du får lite klarhet om det är ett plus eller inte.

    Usch lider med er som måste vara med om årsdagar och allting. Kan inte ens sätta mig in i situationen om hur det skulle vara. Har ju aldrig fått den stora glädjen att först fira ett plus för att sen byta ut det mot sorg över ett mf. Önskar att ingen skulle behöva genomlida det.

    Jemema: Håller med, man blir ständigt lurad av all denna reklam. Lika besviken varje gång när de inte håller vad de lovar. När vi köpte vår säng, skulle det ingå en bebis, dels en som följde med i förpackningen och sen kunde de garantera att det skulle komma en till inom ett år.... Snacka om att vi känner oss lurade och dyr var den oxå, bortkastade pengar.

  • Majja78

    Usch Blomster är så ledsen för din skull. Vi som hade bestämt att detta skulle gå bra. Du får lov att vara bitter och om du skulle springa på henne, så är det helt ok att morra och kicka lite. Man får lov att vara en bitch för en dag, man kan inte vara på topp jämt. Hoppas du får en mysig påskhelg trots allt. kram på dig!!

    Hoppas alla andra också får en skön påskhelg, det tycker jag vi är värda. En helg där vi slipper alla gravida, lyckliga kvinnor. Där det är ok att se gravid ut fast man inte är det...känner mig sjukt skengravid just nu, hade jag vart riktigt gravid hade jag vart glad över min uppsvällda mage. Så njut av helgen, ledigheten, godiset och den goda maten och en och annat glas vin

  • Majja78

    Godmorgon vilket underbart väder idag.

    Sweetie jag jobbar som pedagog, barn 3-5 år på min avdelning. Barn är härliga de ger en så mycket tyvärr kan man ibland bli uppretad på vissa föräldrar som inte förstår hur lyckliga de är som har barn.Som inte gör det som förväntas av en förälder.

    Bettan: det verkar inte vara fullmånen som påverkar dig trots allt, för den är väl över nu. Hoppas det vänder iallafall. Hon på zonterapin frågade mig om jag vaknade efter en hel natts sömn och ändå var supertrött...då hade det nåt med hormoner att göra. Kommer ej ihåg riktigt vad.

    Nu ska vi ut på en härlig morron promenad.
    Glad påsk på er allihopa!!

  • Majja78

    Bettan: den jag gick hos kostade 500 kr för en behandling. Gå till nån du har hört nåt om, fråga dig runt lite, för det finns dem som inte är bra också.
    lycka till!!

  • Majja78

    Hej alla hoppas er påsk har vart trevligare än min, har grälat som f-n med min sambo. Ibland känns det som jag bor med en förväxt tonåring där jag får fixa allt medan han sitter vid datorn. Säger man något om det, så blir det som denna dag...ett enda stort gräl. Håller med Sweetie om att det är svårare att bli sams också när man inte mår så bra i övrigt. Har BIM idagarna som kommer och jag känner på mig att det blir en stor besvikelse igen som vanligt.

    Skönt att ni fixade det Bettan.
    Fluff tomten och Yrvind, ge mig gärna tips om hur man håller lågan och förälskelsen vid liv efter många år och vid barnakämpande?

    Lycka till Sweetie!! *sparkar också*

  • Majja78

    haha ja det är verkligen ett avlångt land, vi har tulpaner, vitsippor, rabarber mm och ett strålande väder. Men en nackdel våren är alldeles för snabb här nere...jag vill kunna njuta av små vårtecken varje dag.

    Blomster ska tänka på det, vi försöker prata om allt på engång...men vi är båda hetlevrade...så pratar vi på en gång blir grälet bara än värre...men väntar vi ett tag och låter ilskan försvinnna brukar vi kunna reda ut allt...
    men det är sjukt jobbigt helst eftersom alla gräl eg är så banala, vi grälar om smågrejer som blir stora efter en stund...

    jaja det ska nog ordna sig, nu älskar vi varandra igen

  • Majja78

    Tackar så mycket allihopa , jo det är bättre mellan oss nu, Idag hade jag och min sambo en super mysig dag. Skönt när man kan reda ut saker. Men vi verkar vara lite likt er Bettan...men det är bra att få ut ilskan sånt ska man inte gå och bära på

    Lillmyggan: Lycka till imorgon hoppas det kommer gå bra.

    Bettan: kan cellprovsförändringar påverka oxå om man kan få barn eller ej? För för något år sedan hade jag tydligen förändringar men det har blivit bra nu men jag måste ändå gå ofta och ta cellprov.

    Att det ska vara så j-la krångligt att få en liten bebis. Man kan ju råka ut för hur mycket som helst. Saker man inte ens kan påverka.

    Sara vad kul att du äntligen kan gå till skolan igen, får hålla tummarna att du håller dig frisk nu!!

  • Majja78

    Afrodite Grattis, vad kul att det går vägen för några, det ger oss andra lite hopp. Såklart det ska gå bra denna gång!! Lycka till och än en gång stort grattis!

  • Majja78

    tack tjejer, skönt att man inte är ensam om att tjafsa med sin sambo. Ibland när det är tjafsigt kan jag få för mig att vi är ensamma om att ha det så och ska vi verkligen skaffa barn som tänker så olika...Men sen blir vi sams och allt känns bättre och man längtar som en tok efter barn igen

    Lillmyggan, lycka till med lilla eskimån De brukar vara ett starkt släkte så det ska nog gå vägen ska du se.

    Lerdala vad spännande, ska hålla tummarna för att allt låter bra imorron! Tänk positiva tankar nu!!

    Efter att ha läst om allas underbara påskhelg så tycker jag vi borde införa mer ledighet till folket!! Tror alla skulle må bättre av det

    Hanya jo du har önskat mig välkommen redan, men tack iallafall, alltid kul att bli extra välkomnad, känns mysigt

Svar på tråden 30+ som arbetat mer än ett år på första barnet (del 13)