Inlägg från: Dimitra |Visa alla inlägg
  • Dimitra

    Inga (g)rädda för vargen här!!!

    Hej!
    Läget är bara fint.

    Är inte heller nöjd över lördagen. Har folket ingen smak? Lär bli måttligt roligt att följa EM {#lang_emotions_yell}

    Grattis till vinsten. Vad roligt De kom då till rätta familjen också tycker jag Kan du shoppa vad du vill med dem eller är de bestämda för vissa butiker?

    Hoppas att det går bra på jobbet imorrn. Hem direkt och vila sen. Inga bilturer till syrran eller annat tungt.

    Har en ny UL-bild i bloggen om du vill kolla


    The Dimitra universe.
  • Dimitra

    Jag såg precis att du sett bloggen Inte nervös alls. Jag är hur cool som helst {#lang_emotions_cool} Jag räknar kallt med att "känna" om nått inte är bra med henne.

    Så perfekt med en weekend bara ni två. Sista chansen innan barnen tar över fullständigt

    Spännande onsdag. Hoppas hjärtljuden håller sig på 130 då Vilken vecka är du i nu? Hinner inte riktigt med i svängarna.


    The Dimitra universe.
  • Dimitra

    V 24 redan Minns det som igår när jag var där
    Du har ju all anledning till att vara stirrig den här gången. Blödningar och smärtsamma sammandragningar är ingen lek precis.

    Så det blir inget 5:e barn?


    The Dimitra universe.
  • Dimitra

    Lider verkligen med dig som måste jobba när du knappt kan gå en riktig promenad Bra att du kan gnälla av dig imorrn i alla fall


    The Dimitra universe.
  • Dimitra

    Idag är jag helt slut efter gårdagen. BM-besök, stress till spec-MVC och sen föräldraträff tog ut sin rätt. Har mer hjärtklappning än vanligt och bebisen rör sig inte speciellt mycket så hon är nog också trött

    Inte magsjuka. Nån måtta får det vara på sjukdomarna hemma hos er Håller mina tummar för att Ida ätit nått konstigt bara.

    Förbrukningsprodukterna är kvar samt nagelklippare, termometer och sånna småprylar. Och så skötväskan.

    Morsan och svärföräldrarna sägs ha köpt en massa kläder så jag får se om det ska kompletteras nått när vi fått dem. Vi har inte köpt några kläder i storlek 50 men nu får man väl shoppa till en 44:a

    Vi köpte den hos Ellos. Billig och fullt funktionsduglig.


    The Dimitra universe.
  • Dimitra

    Hur går det med tentaplugget? Kommer tentan att gå bra tror du? Önskar dig lycka till i alla fall

    Gud så kul att flytta Avundas dig på riktigt som får måla och tapetsera När bär det iväg med flyttlasset?

    Vi har ett namn. Har haft det sen före jul men vi tänker inte säga nått ifall det visar sig att hon "heter" nått helt annat när hon väl är här


    The Dimitra universe.
  • Dimitra
    Sisu - exakt rätt inställning till tentan Nervositeten kanske inte ens infinner sig idag.Den har ju en tendens att mattas ut för de flesta

    Var det de första du sa idag? Hahahahahahahahahaha. Vad har du valt som du inte är nöjd med? Är det ni själva som får stå för kostnaden för renoveringen eller är det hyresvärden?

    I mitten av maj Du kommer att missa hela min förlossning

    Jag vet inte vart jag skulle kategorisera namnet men det verkar ha blivit populärt genom nått känt skönlitterärt verk. Beskrivningen är lite knepig när man googlar men det finns 184 stycken med det namnet i alla fall.

    Jenny - vad bra att du inte har väldigt ont idag. Är på rätt väg nu hoppas jag

    Hur är det med Ida? Är hon och syrran hemma idag eller gick magontet över?
    The Dimitra universe.
  • Dimitra

    Vad trevligt att Ida mår bra. Hoppas att ni andra också gör det

    Vilken skitjobbtid du fick då Enda fördelen är väl att de flesta ungar hämtas vid 15 på fredagar så det blir inte så mycket att stå i rent fysiskt.

    Se där. En flicka om än i underkant


    The Dimitra universe.
  • Dimitra
    Sisu - nu är Lilja uppe på 618 men jag kan tänka mig att det var en riktigt låg siffra för fyra år sen

    Bra att du ska hänga med på förlossningen När känningarna startar så lär jag sitta som på en spikmatta och eftersom det är första gången lär förvärkarna ta dagar/veckor och jag kommer att skriva "Nu känns det så här: XXX, är det riktiga värkar?" flera gånger om dagen{#lang_emotions_dreamer} Kan bli lite påfrestande för Jenny att ta allt själv

    Blir spännande att se bilder på renoveringens framfart. Glöm inte före-bilderna bara Vad skönt att få börja fixa och trixa så långt innan inflyttning.

    Härligt att du är så säker på tentan Totalt oinsatta jag tycker inte att det var nån jättemiss med tanke på hur sanslöst många muskler det finns att välja bland, och ni kanske inte måste ha med ordet "muskel" innan namnet Båda - nu kommer en sån här fråga igen. Alltså, vad skulle jag göra utan er

    Igår kom det från ingenstans och det blir värre och värre. Varje gång jag vinklar högerfoten lite utåt (eller tar ett kliv/vrider mig åt vänster, blir samma rörelse då) så känns det som att en kniv hackas in mitt i höften och det ilar ner mot knät. Direkt jag ställer foten rak så försvinner det lika fort.

    Vad tusan är nu detta? Enligt sjukvårdsrådgivningen kan foglossning kännas så men ändå. Kan det vara det så här "sent"?

    Foglossningen jag hade kring jul (då kändes det överallt och ingenstans) var verkligen inte så här så jag börjar tro att det var nått annat då. Det jag har nu får mig verkligen att stanna! vad än jag gör, förra gången var det ett evigt halvsvagt molande bara.
    The Dimitra universe.
  • Dimitra
    Jenny - mitt i sidan faktiskt {#lang_emotions_undecided} Det kan ju vara nått helt annat. Kan ju lyckats få en nerv i kläm och det förvinner med en promenad eller så

    Men vad tur att det inte var mardrömspasset varje fredag Annars hade man ju kunnat ana att det var för att "straffa dig" du fått sånt schema.

    Underbart med sol {#lang_emotions_sunny} Här är det tredje soldagen men jag vågar inte sitta ute. Får pigmentfläckar i ansiktet i normala fall så vad ska det inte bli nu när man är hormonpreppad Kanske solskyddskräm funkar? Ska du sitta ute och få lite solenergi?

    Japp, vi hörs
    The Dimitra universe.
Svar på tråden Inga (g)rädda för vargen här!!!