Inlägg från: Dimitra |Visa alla inlägg
  • Dimitra

    Inga (g)rädda för vargen här!!!

    Tjenare!
    Det går ganska bra, däremot känns det som att blygdbenet halveras då och då men det är ju så det ska va

    FK är roliga alltså. Du kanske pallar halvtid med nöd och näppe men då tycker de att du borde klara heltid eftersom du ju är på jobbet halvtid {#lang_emotions_yell} Hoppas du får igenom sjukskrivningen. Är ju mest troligt den som är anledningen till att sammandragningarna lugnat ner sig.

    Grattis till en fin skatteåterbäring {#lang_emotions_money_mouth}


    The Dimitra universe.
  • Dimitra
    Jenny - skönt med vettiga tider. Hoppas att det går bara fint att jobba Sisu - stackars dig som är så trött. Slutet av vårterminen är ingen lek så jag förstår att du är helt utmattad. Kör en kur med Rosenrot, gjorde susen för mig under studierna

    Med mig är det bra. Mina krav på välmående har verkligen sänkts Foglossningen har börjat göra sig hörd även på dagtid och halsbrännan är värre än jag trott vara möjligt. Jag är så trött hela tiden för det går verkligen inte att sova. När jag väl lyckas är det bara mardrömmar om ingenting. Inget graviditetsrelaterat som jag kan reda ut under dagen utan det är bara obehagligheter som jag annars brukar få av stress eller när jag sovit lite... Ond cirkel.

    Såg att det var FYRA veckor sen jag la upp nån magbild så det kommer närmaste timmen
    The Dimitra universe.
  • Dimitra

    Jag är fortfarande helt mobil även om jag rör mig lite saktare. Pustar och flåsar för ingeting Foglossningen känner jag inget av tills det helt plötsligt bara hugger till i blygdbenet och hela världen stannar upp en stund. Sen är det borta igen.

    Hur har du det själv med foglossning och sånt?

    För halsbrännan tar jag två novaluzid och håller tummarna. Är ju törstig hela tiden men saft, juice, citronvatten och kolsyrat är helt uteslutet. Vad är kvar? Vatten och te, som inte riktigt toppar listan av drycker längre


    The Dimitra universe.
  • Dimitra

    Mixade bär är också för syrligt för den här magen men jag tackar för tipset. Har gjort smoothie på mjölk, kakao och vaniljproteinpulver men är less på det också

    Härligt att foglossningen håller sig på behörigt avstånd. Tycker att du får ha det nog jobbigt som det är

    Jag har faktiskt testat mjölk i ren desperation Blev ingen som helst skillnad.


    The Dimitra universe.
  • Dimitra
    Sisu - Det nicket har man inte sett på ett tag

    Jag har för mig att jag började bloda ner badrummet i v 10-11 typ men det är ju ingen riktlinje att gå efter. Har du fler misstankar som får en att tänka test?

    Stress får ju annars immunförsvaret att sjunka så inflammation får bättre fäste så det kanske bara är det Jobbigt med blödande tandkött hur som helst.

    Ja, gurkvatten var ett bra tips. Borde ju ge smak åt vattnet om inte annat. Just nu pallar halsen påskmust och apelsinjuice utan problem och helt plötsligt går inte ens en svag, svag saft. Ingen logik alls med det där.

    Kul med rapportskrivning igen. Tycker att ni håller på med det mer eller mindre hela tiden Tufft att kolla på en operation. Skulle jag med vilja göra Jenny - ja, vart är dina magbilder?

    Imorrn ska jag UL:a igen
    The Dimitra universe.
  • Dimitra
    Jenny - men gudars. Hoppas att du inte är öppen ett dugg i alla fall. Måtte du få en heltidssjukskrivning för nått är inte bra alltså. Lycka till idag. Du måste berätat hur det gick sen för jag kan inte släppa tankarna på dig nu.

    {#lang_emotions_flower}

    *gnuggar ögonen* Alltså jag tycker att du har bytt signatur. Att du hade litet "j" förrut.
    The Dimitra universe.
  • Dimitra

    Det är lika bra att du åker och kollar. Det kan ju tillta igen till natten och då känns det nog tryggt att ha kollat hur det står till. Om du tycker att sammandragningarna ändrat karaktär så har de antagligen det.

    Jag mår bara fint, som vanligt Har övningssammandragningar i stort sett hela tiden så jag känner mig lite strandad här hemma. De känns ju ingenting men är jag ute och går så blir ligamentsträckningarna så intensiva just då att jag tror jag ska tappa magen. Du vet säkert hur det är {#lang_emotions_dreamer}

    Hur är det med navelbråcket? Är det bara missprydande eller har du ont där också?


    The Dimitra universe.
  • Dimitra

    Låter jobbigt med bråcket. Har du fått det under en graviditet eller har du fått det nån annan gång? Kan ju verkligen inte vara skönt när bebisen hittar en ställning som trycker rakt på och stannar där länge.

    Skönt att du lugnat dig lite


    The Dimitra universe.
  • Dimitra

    Hoppas att du bara har glömt mig och har nattat barn och myser i soffan. Blir liiiiite nervig av att inte höra nått {#lang_emotions_sealed}{#lang_emotions_kiss}


    The Dimitra universe.
Svar på tråden Inga (g)rädda för vargen här!!!