• Gäddan

    Inga (g)rädda för vargen här!!!

    Gäddan + Dimman + Sisu + jenny = Partyyyyyyy!!!!!


    Dimman for President!
  • Svar på tråden Inga (g)rädda för vargen här!!!
  • Jenny28

    Bara haft en till "värk" så jag hoppas det klingar av...
    Ska lägga mig nu. Uppdaterar om det händer mer, men hör ni inget så är det lugnt

  • Alvi

    Ojdå, spännande...! V 35 är ju ingen fara, så kommer bebben snart blir det nog alldeles prima...!


    Once you try menskopp you´ll never go back!
  • Dimitra
    Jenny - hoppas att det blir en lugn natt för dig. Om inte så lär jag sitta här med dig Villemo har varit vaken i 7 timmar nu och är så trött att hon inte kan somna och hon verkar ha råont i magen så det blir nog en uppesittarnatt för mig igen.

    Sisu
    - det är lugnt. De går för rätt bra pris på Tradera så jag handlar ett par där om de behövs.

    Hoppas att plugget räcker

    Åh gud min rygg alltså. Den gick av fullständigt idag efter allt bärande så jag tackar gudarna att man får ta vilka värktabletter man vill när man ammar {#lang_emotions_death}
    The Dimitra universe.
  • Jenny28

    Usch tycker synd om både dig o Villemo. Hoppas ni får hjälp snart, det där låter inget kul alls.

    Jo natten var lugn som tur var. Antar att detta kommer bli som när jag väntade Ida. Då hade jag regelbundna förvärkar flera veckor innan förlossningen. Men trösten är ju att mans er slutet i tunneln nu.
    Däremot kunde jag inte sova mer på morgonen för det var en flugj**el i rummet som satte sig i ansiktet hela tiden. *grrrrr'

  • Dimitra

    I natt har hon varit lugn i magen och ätit varannan timma som ett normalt barn Däremot var hon inte lätt att söva "för natten" men så är det väl ibland.

    Men gud så jobbigt om du ska ha det så här i kanske en månad till {#lang_emotions_yell} Blir man inte livrädd för att hitta på nånting utanför hemmet ifall det drar igång på riktigt?

    Så typiskt med en fluga som ska störa bara för att övriga var ok. Finns det nått mer irriterande än en mygga som surrar eller en fluga som ska sitta på en? Blir less å dina vägnar faktiskt


    The Dimitra universe.
  • Jenny28

    Hur har Villemo sovit inatt tro?

    Jag har varit hos bm idag och allt var bra. Varit lite orolig att jag inte växer som jag ska men idag var sf-måttet uppe igen såd et var skönt. För första gången var hjärtljuden på 130
    Men det var jobigt att gå hela vägen hem från bm, ont i fogarna som bara den..

    Nu ska jag kolla på 3.e avsnittet av Krig och Fred som gått på SVT de senaste veckorna. Härlig serie.

  • Dimitra

    Ja du...mellan kl 20.30 och 05.00 sov hon två timmar. Suck.

    Vad bra att du växer på som du ska och att allt var bra trots förvärkarna. Coolt med låga hjärtljud Hur långt har du att gå mellan hemmet och BM? Ont i fogarna är ju ingen höjdare precis.

    Trevligt med en ny serie


    The Dimitra universe.
  • Jenny28

    Stackars er som inte får sova. Hoppas du får sovit på dagen en del iaf. Att kanske Per kan ta vagnen ut så du får sova lite.

    Alltså den här foglossningen har blivit 1000 gånger värre på bara några dagar. Har så ont i blygdbenet o omkring där, som nån sparkat mig mellan benen eller nåt. är fruktansvärt ont. Har svårt att gå samt sitta. Tur snart man ser slutet på tunneln.
    Det är ca 1,5 km från bm o hem så det är en bit att gå hem. Tur jag fick åka med david dit iaf.
    Men nästa besök får han nog stanna o köra hem mig om denna smärtan håller.
    Ska få hem en vetekudde imorgon iaf för det gör ju även ont ovanför ena skinkan, kan vara gott med kudden då.

  • Dimitra

    Varken jag eller Villemo har sovit nått idag så jag börjar vara rätt sliten. Varje gång hon somnar i min famn och jag lägger ner henne så börjar det trycka i magen på henne så hon vaknar skrikande efter några minuter. Precis nyss fick jag henne att somna på mage för första gången så vi får väl se om det funkar bättre. Per jobbar så inget tjuvsovande medan de är ute.

    Fy vad jobbig foglossning Funderat på att hyra en TENS-apparat?


    The Dimitra universe.
  • Jenny28

    Bra ide att sova henne på mage. Som sagt mina barn e ju magsovare och det gör ju susen för magen

    Hyr man sån på vårdcentralen eller?
    kanske är gott at ha sen när förlossningen sätte rigång med Fast undra jag om man kan sätta de där som man sätter fast med nere vid blygdbenet, då får jag ju raka mig ju!!!!!

  • Dimitra

    Jag har försökt otaliga gånger att ha henne på magen men hon har protesterat högljutt men nu så. Fast precis nu vaknade hon såklart...

    Så här står det på sjukvårdrådgivningens hemsida under foglossning:

    "Tens, transkutan nervstimulering, innebär att man får elektriska impulser av en tens-apparat som stimulerar nerver via gummiplattor som fästs på huden. På så vis kan man få smärtlindring utan att behöva ta läkemedel. Metoden fungerar enkelt uttryckt genom att den stimulerar nerverna i huden. De nervbanor som leder beröring är samma som leder smärta och genom att stimulera huden kan man hindra att alla smärtimpulser når hjärnan. Tens-apparater kan hyras på mödravårdscentraler och hos sjukgymnaster. Kostnaden varierar, det kan handla om från en hundralapp i månaden och uppåt."

    och de borde ju ha koll tycker man.


    The Dimitra universe.
  • Dimitra

    Drömmer jag? Villemo sov mellan kl 2 och halv 7, sen 7 och halv 11. Kan inte fatta att det är sant att man fick sova ut en gång

    Hur är det med dig idag Jenny?


    The Dimitra universe.
  • Jenny28

    Men ååh så underbart skönt att hon sov så bra. Man måste nog ha en sån natt ibland för att orka med. Hoppas det håller i.

    Jo då det är ok, foglossningen är som igår. Har svårt att vända mig i sängen på nätterna då det gör så ont. Inte kul alls det här.
    Ska fråga om en TENS när jag är på läkarbesök på måndag....

  • Dimitra

    Även hon behövde väl en sån natt för att kunna skrika hela dagen och natten nu

    Stackars dig. Hoppas att du får nån lindring för du orkar ju ingen förlossning om du inte sovit alls sista månaden och dåligt månaderna innan det. {#lang_emotions_heart}


    The Dimitra universe.
  • Jenny28

    Nä fortsätter det såhär får jag kräva nån udnersökning i v.38 som kanske kan få fart på det hela

  • Dimitra

    Det tycker jag

    Har det löst sig med barnvakt och så? Minns att du var en aningens stressad över den saken för "alla" skulle vara bortresta kring BF.


    The Dimitra universe.
Svar på tråden Inga (g)rädda för vargen här!!!