• alem

    HALLÅ! är det någon här som känner flyttbara knölar nere vid ländryggen?om du känner så svara!

    har inte själv haft det men en kompis har haft, minns inte vad det hette men henne opererade dem bort knölen på, det vara bara en som efter ett tag började stå ut och gjorde ont när hon tröck på den.. precis ovanför högra skinkan tror ja det var..
    de var inget farlig iaf minns jag och kunna tas bort med bara lokalbedövning..

    vad sa läkarn då?


    (¯`°?.¸ ღ♥ www.nevertheless.webblogg.se ♥ღ¸.?°¯)
  • alem
    humle82 skrev 2009-03-07 01:30:25 följande:
    okej!ja dessa är i höjd med korsryggen.läkarn kände och hittade inga först, men sen hittade han, han bara slog med handen och sa "ÄH"sen sa han "det är INTE cancer"men han är jättekonstig, litar inte alls på honom.minns du vad det var för knöl på din kompis?
    tyvärr minns ja inte vad det hette..
    men tror de bara var nå form av vätske ansamling... och minns att det inte var något farligt med det iaf! bara att de inte var så snyggt med en knöl och att den gjorde lite ont för henne...

    men de kan vara rätt så vanligt med knölar lite här och där.. jag har 3st lägst med benet från foten till knät som syns om jag står på huk men inte annars... det är små fettknölar typ. och så har jag haft en på handen tror de kanllades ganglion eller nå konstigt och då var de ledbandsvätska som läckt ut, kapslat in sig och blivit till en hård liten boll... den fick ja operera bort om jag vela men dem tyckte inte de var någon idé att göra det då de flesta som gör det får tillbaka den inom 2-3månader.. (typ 80%)
    (¯`°?.¸ ღ♥ www.nevertheless.webblogg.se ♥ღ¸.?°¯)
Svar på tråden HALLÅ! är det någon här som känner flyttbara knölar nere vid ländryggen?om du känner så svara!