Inlägg från: sgt pepper |Visa alla inlägg
  • sgt pepper

    afrohår

    Vi fick rådet att alltid kamma vår dotters hår när det är blött, så jag kammar henne varje dag efter morgonbadet. Hon somnar i bärsjalen och då passar jag på att kamma. Hon är 6 månader (men har mycket hår). Vi tvättar hennes hår var tredje dag som vi också fick instruktioner om. Vi har inte varit hemma så länge men jag märker redan skillnad på hennes hår - det är inte så glansigt längre. Så bra med alla tips på produkter.
    Ni som har lite äldre barn, hur går det med kammningen av barnen. Det tar ju tid att kamma igenom och olika åldrar för ju med sig olika prövningar. Bärsjalen lär väl inte funka för kammning hela livet :). Så lite tips inför framtiden vore bra.
    Tack på förhand.

  • sgt pepper

    Vår dotter har mycket hår och tjockt, uppe på huvudet ca 1 dm och på "bakhuvudet" mycket mindre då hon gnider huvudet fram och tillbaks när hon sover, hon är såååå söt förstås.
    Vi har provat att göra tofsar några gånger, men tagit ut dem på kvällen sen. Har ni kvar dem några dagar?
    Vad är twists?
    Tack samaste för svaren ovan.
    Är inte så superbra på mitt eget hår, har en enkel frisyr men nu har jag faktiskt lärt mig att kamma igenom min dotters hår på 10-15 minuter. detta går ju bra nu, men kan tänka mig att det lär vara en större grej att göra det innan man ska iväg till tex dagis så det känns skönt att ni andra inte behöver göra det dagligen.
    För övrigt så har vi haft vår dotter hoss oss i 1 månad idag, varit hemma i sverige lite över en vecka. Så det känns lyxigt att kunna skriva och fråga saker som gäller henne och inte väntan på henne.
    Kramar från en lycklig mamma.

  • sgt pepper

    Tack för alla svaren, så härligt med långa bra svar. de är verkligen uppskattade.
    Kram

Svar på tråden afrohår