• emmafia

    Svenska föräldrar på Irland!

    vad kul att vi har en Irlendsk trad!!!

  • emmafia

    Allt ar bra med mig!! Hur ar det sjalv? Sag att lovande skrev i min dagbok och fragade vart jag bodde! Hur gar det med graviditeten? Mar du bra? Vet du om det ar en flicka eller pojke?

  • emmafia

    Lilith hur gar allt med den nya tillokningen? E dom inte bara helt otroliga!! man tror ju inte man kan alska nagot sa mycket!! Har allt gatt bra sedan du kom hem fran BB, gick det bra pa forlossningen? Jatte sot dotter du har!!!!

  • emmafia

    Allt bra med er? har ar allt bra traffade en svensk mamma idag i parken, hon var medlem i SWEA!! finns nog en del svenskar har pa Irland anda!

    Lilith74: I feel for u Lilith!!! Kan inte vara latt att behova va vaken under natterna!!

  • emmafia

    Tjenis alla!
    sorry far att jag inte hort av mig pa lange!! Det ser ju ut som om lite mer hittar hit!! Det later som en toppen ide' att ha gloggfest!! Sa gott!
    Hej xMadde!!
    Va kul att du hittade hit ocksa!
    Bor du langt ifran Dublin nu?

  • emmafia

    Tjenixen!
    Lilith74: Tack sa jatte mycket, du har sjalv en jatte sot dotter!!
    Lovande: U r right, dundrum is the name!!

    Jatte sugen pa gloggfest!! hade varit kul och ta sig till Cork!! Har aldig varit dar, men jatte sugen pa att se hur det ser ut!!
    Vi far helt enkelt bestamma oss for vart vi ska ha det!!

    Lilith74: Hur gar allt med lillan? gar allt bra med ammning? Sjalv sa har Sophia haft magont sedan on hon foddes men det borjar forsvinna nu, har jatt henne miniforms som har tagit bort magonten, men annars har allt gatt pa rullande band!!

  • emmafia

    Har ar en till som bor i Dublin!
    Jag bor valdigt nara city center! Tror att du kommer att fa betala ca 1200 for en 2 sovrummare!! Jag vet att om du kommer lite utanfor sa blir det genast billigare, det ar varkligen fina omraden runt omkring. Beroende pa om du ska ha heltid elller deltid sa kostar ju det en del med dagis som sagt. Om du ar intresserad av deltids dagis vet jag att vissa betalar 250euro for 12 timmar i veckan pa montessori, 2 ar och uppat! Men heltid blir som sagt dyrare!Far vall saga att jag rekomenderar att flytta lite utanfor!! Bara 10 minuter med sparvagn och det blir billigare och mycket battre for barn.
    Hade varit kul om ni kommer hit!!
    Lycka till, beratta hur allt blir!!

  • emmafia

    Chicchi!
    Kan bara saga att i Dublin kan du fa en jatte fresh ny lagenhet for det priset!! Dom bygger sa mycket nya lagenheter och hus!! Standarden tycker jag ar super! Ga in pa draft.ie, dar kan du leta efter lagenheter och hus! Tycker att dom har modernare lagenheter har an i sverige!
    Lycka till!!

Svar på tråden Svenska föräldrar på Irland!