• Pysslig

    Första gångs IVF´are Jan 08- Del 6

    Dossa, snyggt jobbat med ny tråd!

    Jag lider verkligen med alla som ligger på väntelistan. Det är så in i h*e frustrerande och psykiskt påfrestande att leva med ofrivillig barnlöshet! Jag hoppas hoppas hoppas att det ska lyckas för alla i tråden!!!!

    Stora kramar till alla och tummarna hålles för Missne som har närmaste behandlingen!!! {#lang_emotions_kiss}

  • Pysslig

    Wahlma, du ligger inte med i vår lista??!!!! {#lang_emotions_surprised} Lägg genast in dig så vi har koll på dig. Vilken vecka är du i nu?

  • Pysslig

    Ja verkligen, alla kanske jobbar järnet för att kunna vara ordentligt lediga i påsk?

    Här skiner solen så det är jätte mysigt tycker jag! {#lang_emotions_sunny} Köpte pensée i helgen så ny finns det åter igen blommor på trappen!!! {#lang_emotions_flower}

  • Pysslig
    Dossanova, stackars stackar er, vilken skräckupplevelse, men guuuuud vad skönt att du sett hjärtat slå på ett foster!!!!

    Vår IVF läkare sa att MF som sker runt ca v 9-12 beror oftast på att hjärtat aldrig började slå och att det tar några veckor innan kroppen stöter bort fostret. DVS när man får MF så har inte fostret dött den dagen. När man fått se ett tickande hjärta som ni nu gjort så är missfallsrisken nere på någon/några procent!!!! Ta till dig det och se till att koppla av nu!!!

    Stora stora kramar!!! {#lang_emotions_heart}
  • Pysslig
    Dossanova, smärtan är säkert efter MF av embryo nr 2, men kom ihåg att embryo nr 1 lever vidare och att du ska bli MAMMA!!!! {#lang_emotions_heart}
  • Pysslig
    Dossa, inget att oroa sig för, men en utmärkt ursäkt för att maken måste sköta städningen hemma!!! {#lang_emotions_laughing} {#lang_emotions_laughing}
  • Pysslig

    Dossanova, låter jätte hämskt, men hoppet är ju verkligen att hjärtat slog på fostret. MF blödningen brukar väl börja uppstå när fostret har dött, inte sitter levnadsdugligt i livmodern!!! Håller tummarna för dig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Svar på tråden Första gångs IVF´are Jan 08- Del 6