• Barn 10

    Vi som går hos IVF Falun Del 13

    ukochana: Det är som en vanlig mens.

    Jag orkar verkligen inte med progesteronet något mer. jag kanske gör fel när jag slutar nu men eftersom mensen är här så känner jag inte för att fortsätta.

    Jag har bytt nick!

  • Barn 10

    JennyCecilia: Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Känner mig så ledsen för eran skull. Vad du har gått igenom! jag läste din presentation. Nu ska det vara din tur att lyckas.

    Väntan är nog alla här inne experter på tyvärr, och tyvärr har man fått inse att det inte finns något facit. Jag tycker att det är bra att ha delmål men även planera sådant som inte har med barnatillverkandet att göra. Ut och resa, ut och äta god mat, en romantisk weekend m.m. Om jag har något annat mål så blir det lättare och jag mår bättre. Så detta är mitt tips.

    Men du måste också tillåta dig att sörja det som har varit och inse att man får vara ledsen, man behöver inte vara glad varje dag. Hoppas att du har någon som du kan prata med som du känner förtroende för. Detta är mitt andra tips: hitta någon att prata med (det är skönt att ha någon annan förutom mannen också).

    Man får tänka som Mulpa skrev: LIVET ÄR EN KAMP!! Bara att det är hårdare mot vissa än andra..!!
    Tänk på vad starka vi är och speciellt du...

  • Barn 10

    Supergrattis saknaden! Nu ska den bädda in sig i magen i sådär 8 månader till.

  • Barn 10
    LePaige skrev 2009-07-09 17:09:14 följande:
    Jaha då var man sprayare igen då & ivf nr:2 har därmed startat.
    Skönt att vara på väg igen. Jag vill också börja spraya med det dröjer nog en månad till. Visst måste man få en mens efter ivf innan man kör igång igen?
    Jag vill bara prata med dem nu, men pgasommarstängningen så jag får avvakta ett tag till. Det är tråkigt att leva i ovisheten om när nästa blir men jag antar att jag börjar spraya igen i mitten på augusti.
Svar på tråden Vi som går hos IVF Falun Del 13