• Virriga V

    Vi som går på Öresundskliniken #4

    Hej!
    Varit på kontroll idag. Fick träffa Annika som jag inte träffat innan, gillade henne. Blev lite besviken eftersom jag bara hade ca. 10 folliklar, vilket är ca. hälften mot innan. Eftersom jag har samma dosering som innan så frågade jag om anledningen och det berodde förmodligen på åldern. Helt plötsligt kände jag mig gammal..

  • Virriga V

    Baggs...Härligt!!!

    Jag vet att det räcker med ett. Mina egna teorier är att kvalitén blir bättre när det inte är så många. Sen hade jag 16 (29)resp 17(24) ägg när jag körde utan uppehåll och nu har jag "vilat" i 2 år. Sen tror jag absolut dagsformen påverkar på något sätt. Får väl inse att jag börjar bli gammal

  • Virriga V

    nevadita..Så underbart

    Mina äggstockar gör också mer ont idag. Mitt humör blir inte det bästa av att gå och ha småont..

    Kram på er allihop

  • Virriga V

    Hej hej!!

    Jag läser och läser era inlägg. Tänkte bara säga att känslan när någon annan blir gravid, avundsjuk men glad för den som lyckats. Den har väl alla känt? Jag har det definitivt.
    Ska på kontroll imorgon, det gör ont när jag går på toaletten nu med. Har börjat med en massa OM-tankar. Hur och när går vi ev. vidare. Börjar väl bli mer verkligt nu.

    Kram på er

  • Virriga V

    Skorpan...Vad härligt att det är inbokat datum!! Vill också ha mitt datum NU!!

    Usch, jag var ute och körde ensilage till hästarna och det gillade inte min mage. Ajaj..

    Jag har ju bara träffat Annika en gång så jag har inte någon favorit om inte får räkna med före dettingen Måns som några kanske kommer ihåg.

  • Virriga V

    Hej hej

    Det hade blivit rejäl fart på äggstockarna 18 folliklar, så nu blir det sänkning till 100 2 dagar och sen 50 1 dag. ÄP på onsdag, Anki sa att jag skulle ta det lugnt nu.

    Har också funderat kring det där att vi försöker få syskon och ibland om min bild är provocerande för andra här i tråden. Men ändå känns det så rätt eftersom jag känner samma symptom av medicinerna som andra.
    Sen är ni ju så himla goooa

  • Virriga V

    Skorpan...Totalt 5:e försöket. Har 3 ivf, 1 FET och 1 ma i bagaget. Hihi, ska bli spännande och se vad man kläcka fram.

    Nenne...Jag har haft din kompis (diddi) på fika hemma hos mig idag. Världen är bra liten..

  • Virriga V

    Nenne...Hihi, ja. Nä, du och jag känner inte varandra. Jag är granne och hon undrade ju varför jag var på läkarbesök i Malmö. Så jag berättade och då kom hon in på att hon hade en kompis som också gick där.

Svar på tråden Vi som går på Öresundskliniken #4