• prästkrage

    Fortsättningstråd för Mulpa, Heavenlee, Väntar med spänning och Prästkrage.

    Hejsan tjejer!

    Då vår tråd snart går ut och vi hängt i den sen januari så gör jag en ny. Vill inte förlora er på vägen. Har ju bestämt att vi gör om det till en gravidtråd när vi alla plussat.

    Hoppas ni hittar hit.

  • Svar på tråden Fortsättningstråd för Mulpa, Heavenlee, Väntar med spänning och Prästkrage.
  • Väntar med spänning

    Det låter ju alldeles strålande!
    Här håller vi tummarna!

  • Väntar med spänning

    Jag mår bra tack. Har varit 4 veckor nu med illmående och kräkningar men nu känner jag att det är på väg att gå över, men fortfarande nån kräkning då och då. Men jag är väldigt glad över hela situationen trots att man känner sig riktigt risig vissa dagar. Trött och ibland nära till gråt utan anledning. Var hos barnmorskan igår på inskrivning och gick igenom hur det kommer se ut med kontroller, ultraljud osv. Är i vecka 11 nu så det går undan! Blir KUB/NUPP-test någong gång kring v 14...

    Hur går det med sprutorna? Det måste vara spännande att vara igång igen, nu får vi verkligen hoppas!!

  • prästkrage

    Spännande! Tänk att tiden går så snabbt ändå.

    Berätta gärna om KUB/NUPP sen.

    Jodå, det går bra med sprutorna. Andra dagen idag.
    Funkar bra att ta dem men jag får vara rätt strukturerad med var jag tar dem. Ska ju trots allt tjoffa in över 20 sprutor på några dagar. Vill inte sticka på samma ställe två gånger.
    Ska på vul på onsdag på morgonen. Hoppas att de redan då kan ge mig ÄP-tid. Skulle vara skönt att slippa åka in en gång till.

  • Väntar med spänning

    oj oj! Många stick blir det! Hoppas du lyckas sprida ut dem väl. Lycka till på onsdag!

  • Heavy

    Hej hopp!

    Bra initiativ! Nu har jag med hittat hit. 20 sprutor, måste du ta så många? Stackare hoppas att det går bra att ta dom! Får man fråga varför du måste ta så många *nyfiken*

    Vad skönt att illamåendet börjar kännas bättre. Att må illa är verkligen inte kul även om det finns en bra anledning till det..

    Jag har varit i Malmö på tjänsteresa ons-fre. Under dom här 2 dagarna har energin varit på topp och det har gått i 180. Den här helgen går i lugnets tecken och det kan nog behövas. Humöret är lite stabilare men jag är fortfarande lite "låg" och "avtrubbad" Det får ta sin tid helt enkelt. Jag kan ju i och för sig inte påstå att jag går och tänker på det här speciellt mycket , tvärtom så pratar vi inte så mycket om varken barn eller behandlingar och det är skönt. Det finns inte så mycket att säga och vi behöver en viloperiod för att kunna hämta lite ny energi och kraft.

    Nu ska vi grilla lammbiffar och dricka ett glas vin!

    Kram till er alla!

    Förresten så har jag en blogg. Om ni gillar att läsa såna så får ni gärna titta in. Man är ju ganska anonym här på FL men jag har beslutat att ni ska få lära känna mig lite mer

    www.barro55.spaces.live.com

  • prästkrage

    Heavenlee:

    Jag måste ta så många sprutor för att jag gör den korta metoden. Tar gonal-f varje dag och även orgalutran. 2 om dagen iaf i tio dagar blir 20. Kan vara så att det blir fler med. Beror på när det blir ÄP.
    Men det går faktiskt alldeles utmärkt. Som tur är så är där små märken kvar sen föregående dag så jag tar det 1 cm sidanom. Snart så gör jag en ny linje av märken 1 cm ovanför den andra.
    Har ju redan hunnit med 8 sprutor. Och orgalutranet är inte mycket värre än gonalen. Svider lite efter men det går över på någon minut.

    Vilken skillnad det är att göra den korta jämfört med den långa. Om du har möjlighet så fråga om den kan vara ett alternativ för er. Så mycket lättare.

    Hur ser det nu ut framåt för er? Blir det något innan sommaren eller?

    Jag kommer föresten skicka liten presentation av vem jag är i inboxen till både dig heavenlee och väntar med spänning, så ni vet lite mer om mig. Vill dock inte att mitt namn hamnar här i tråden.

  • Mulpa

    Hej tjejer..
    här har ni mej med...!!
    Kul att vi har en egen fortsättningstråd.. ;) Jag vill heller inte tappa bort er!!

    Här har ni en trött och trött och trött tjej som känner sig helt slut..
    jobbar mycket och sover resten till min man och hans sons förtret.. de tycker jag är såååååå "boring"
    igår va vi ut och åt med jobbet.. själv satt jag bara och tittade på klockan och tänkte... åh tänk om jag varit hemma då hade jag fått sova nu...!! ;)

    Det är jobbigt att va så trött.. mår lite illa också.. men glad att ha mina räddande GRANNY SMITH äpplen.

    Prästkrage: GLAD ATT NI ÄR IGÅNG IGEN!! Go girl!!

    Heavenlee & Väntar med spänning: KRAM KRAM TILL ER!!!

  • Väntar med spänning

    Vad kul att få veta lite mer om er Prästkrage och Heavenlee!

    Mulpa: Vet precis vad du menar med att va trött trött trött. Jag hade också ett par sådana veckor, men nu är jag inte lika trött längre. När jag kommer hem från jobbet var det bara sängen eller soffan som gällde ett par timmar. Sen var jag vaken någon timma och tittade på tv sen gick jag o la mej igen och sova ytterligare 9 härliga timmar! Men förhoppningsvis så är det bara en period för dej också. Kram!

  • prästkrage

    Tjenixen tjejer!

    Har ni gått i idé?
    Här händer inte mycket.

    Håll tummarna för mig imorgon att det ser bra ut och att jag får tid för ÄP. Ska ju på vul då.

    Har ni skrivit in er ännu på MVC, Väntar med spänning och mulpa?

Svar på tråden Fortsättningstråd för Mulpa, Heavenlee, Väntar med spänning och Prästkrage.