Inlägg från: Väntar med spänning |Visa alla inlägg
  • Väntar med spänning

    Fortsättningstråd för Mulpa, Heavenlee, Väntar med spänning och Prästkrage.

    Det låter ju alldeles strålande!
    Här håller vi tummarna!

  • Väntar med spänning

    Jag mår bra tack. Har varit 4 veckor nu med illmående och kräkningar men nu känner jag att det är på väg att gå över, men fortfarande nån kräkning då och då. Men jag är väldigt glad över hela situationen trots att man känner sig riktigt risig vissa dagar. Trött och ibland nära till gråt utan anledning. Var hos barnmorskan igår på inskrivning och gick igenom hur det kommer se ut med kontroller, ultraljud osv. Är i vecka 11 nu så det går undan! Blir KUB/NUPP-test någong gång kring v 14...

    Hur går det med sprutorna? Det måste vara spännande att vara igång igen, nu får vi verkligen hoppas!!

  • Väntar med spänning

    oj oj! Många stick blir det! Hoppas du lyckas sprida ut dem väl. Lycka till på onsdag!

  • Väntar med spänning

    Vad kul att få veta lite mer om er Prästkrage och Heavenlee!

    Mulpa: Vet precis vad du menar med att va trött trött trött. Jag hade också ett par sådana veckor, men nu är jag inte lika trött längre. När jag kommer hem från jobbet var det bara sängen eller soffan som gällde ett par timmar. Sen var jag vaken någon timma och tittade på tv sen gick jag o la mej igen och sova ytterligare 9 härliga timmar! Men förhoppningsvis så är det bara en period för dej också. Kram!

  • Väntar med spänning

    Prästkrage: Skönt att få se att något e på gång! Hoppas ni får med nåra av de små också!

    Heavenlee: Ja, jag tycker absolut att det syns. Putar gör det! Speciellt i slutet av dagen. Försöker dra in magen i vissa situationer, men det går inte riktigt bra det heller, hehe... men ingen som sagt något än. Då är det främst jobbarkompisarna jag tänker på, nästan alla andra vänner vet redan.

  • Väntar med spänning

    Vad kul Prästkrage! Var det fler som hade växt till sig nu?
    Lycka till på måndag!

  • Väntar med spänning

    Grattis till de 8 äggen Prästkrage! Hoppas de tar sig fint nu

    Kul Mulpa med inskrivning! Jag funderar också på om det verkligen är nå där inne, hihi... men illamåendet talar ju för sig! Om en vecka är det KUB/NUPP test. Ska bli spännande! Om allt ser bra ut då kommer jag vara så lycklig!

    Kram på er!

  • Väntar med spänning

    Grattis Prästkrage till de 4 äggen! Stort lycka till imon!

    Mulpa, anledningen till att vi gör KUB/NUPP är att det ingår i vårt Landsting. Det är självklart frivilligt och barnmorskan bad oss fundera över det. Men jag ser det som så att det är ju ingen ökad risk för bebisen (då det bara är ett ultraljud samt blodprov) och får vi en låg sannolikhet för kromosomavvikelser så blir det som en lättnad på vägen och skulle sannolikheten vara hög så får man då ta ställning till om man vill gå vidare med fostervattenprov för att få ett säkrare besked. Skulle det visa sig att bebisen har en avvikelse då så får man ställa sig inför det då, men det behöver ju inte leda till att man väljer bort bebisen, utan man kan ju se det som en förberedelse, att bebisen får bästa möjliga mottagande när den väl kommer till världen.

    Vad häftigt att ni fick höra hjärtljuden! Förstår att det måste känts fantastiskt!

    Hoppas det var din första o sista kräkning! Själv har jag kräkts 1-3 ggr om dagen nu i mer än 5 veckor... några enstaka dagar som jag klarat mej hela dagen. Men det är ändå värt det!

    Kram på er!

  • Väntar med spänning

    Hej på er!
    Supergrattis Prästkrage till Knoll&Tott!! Nu hoppas vi verkligen på att du hakar på också! Njut nu!

    Angående Nupp/kub så hade jag inte heller gjort det om inte vårt Landsting erbjöd det. Hade faktiskt inte tänkt på det över huvudtaget tidigare, men sen kunde jag inte se någon nackdel med det så vi kör på det! Det blir ju ytterligare ett steg på vägen och förhoppningsvis ett positivt sådant.

    Kram!

  • Väntar med spänning

    Hej på er!
    Som du ligger i Mulpa! Härligt med energi, men trist när inte tiden räcker till. Själv jobbade jag kring 70timmar förra veckan så lägenheten har verkligen åsidosatts. Men så får det vara ibland! Lämnade ifrån mej projektet jag höll på med igår så nu är det lugnt ett tag framöver. Skönt!

    Idag var vi på NUPP-ultraljudet. Liten mådde bra! Mätte ca 7,5 cm från huvud till rumpa så måttet stämde på dagen. Hjärtat tickade på fort och risken för Downs Syndrom ligger på 1:16300 så det känns ju lugnande. Så mysigt att se liten igen, låg mest stilla med vinkade lite till oss och guppade till ett par gånger. Häftigt!

    Prästkrage, de 6 dagarna har ju gått superfort! Vips så kommer det vara testdag! Håller verkligen tummarna för dej!

    Kram!

Svar på tråden Fortsättningstråd för Mulpa, Heavenlee, Väntar med spänning och Prästkrage.