Inlägg från: Väntar med spänning |Visa alla inlägg
  • Väntar med spänning

    Fortsättningstråd för Mulpa, Heavenlee, Väntar med spänning och Prästkrage.

    Heavenlee, har läst lite på din blogg. Måste passa på att gratta i efterskott!

  • Väntar med spänning

    Men shit Prästkrage!! Stort supergrattis! Så fantastiskt det måste kännas!! Njut av plusset nu så hoppas vi att allt går fint!! Vad glad jag blir för er skull! Helt galet ju!

  • Väntar med spänning

    Det tycker jag absolut att du ska! Nä, oro får man ingenting för. Den inställningen har jag också försökt att ha. Man kan ju som sagt inte påverka. Och man skulle ju inte direkt bli mindre lessen om något skulle hända om man gått och oroat sig... Njut njut njut! Var ni båda hemma när du såg plusset förresten? Hur reagerade din sambo? Jag rös i hela kroppen när du sa du plussat. Blir så glad!

  • Väntar med spänning

    Ja, darrade det gjorde jag också! Och kombibil har vi också spanat efter senaste veckorna, haha!

  • Väntar med spänning

    Prästkrage! Skönt med den bekräftelsen också!
    Man behöver all bekräftelse man kan få.
    Den 11 juni har jag också ultraljud!

    Jag mår bra. Trodde illamåendet var över. Efter att ha kräkts i stort sett varje dag under 7 veckors tid så kräktes jag inte på 5 dagar (!!) Men så igår och idag var det tillbaka igen... men mår absolut bättre än tidigare! EN kräkning sen mår jag bra och den svullna magen har lugnat ner sig! Fortfarande toktrött, men om jag sover en timma efter jobbet så orkar jag med resten av kvällen utan problem Ikväll ska jag ut med tjejgänget så då blir det till att sova minst två timmar i eftermiddag, haha.

  • Väntar med spänning

    Ja vi får hoppas att det blir en fantastisk dag!

    Nu e jag i slutet av v 15 (14+5) och nu syns det om man har tajta kläder, hihi. Men kula vet jag inte riktigt, mest en putmage. Inte så hård än...

    i vecka 4-5 mådde jag precis som vanligt. Kände inget annorlunda förrän i v7 då illamåendet slog till. Sen var jag kass i magen ett par veckor (också växlande) och extremt svullen som du säger. Kanske att jag var det i de tidiga veckorna med, minns inte. Vad man glömmer fort! Men nu har svullnaden lagt sig lite...

  • Väntar med spänning

    Men Mupla så grymt kul att vi alla har ultraljud den dagen! 3 veckor till
    Jag jobbar också grymt mycket... mååånga övertidstimmar blir det och trött trött trött. Men titt som tätt tittar jag ju in här ändå!
    Heavenlee, jag har också mina tankar hos dej o hoppas på att du hakar på här snart!
    Kram på er!

  • Väntar med spänning

    Heavenlee!
    Jättesuperdupermegagrattis tjejen! Det är ju helt galet! Jag kan inte fatta att det är sant. Vilket mirakel... njut nu och tänk bara goda tankar

    Här är det bara bra. Mycket jobb blir det så dagarna bara rasar iväg. Är i vecka 18 nu och Liten puffar inne i magen. Mys mys! Så lycklig man blir när man kommer på att det är en liten minimänniska där inne. En liten blandning av oss...

    Angående Ullared så var jag också där i helgen! I lördags faktiskt. Hittade inga mammakläder, men letade inte direkt. Såg dock att det fanns en hel del bebiskläder och andra tillbehör så det blir nog en sväng till till hösten.

    Helt otroligt Heavenlee...

  • Väntar med spänning

    Heavenlee, håller tummarna för er nästa tisdag! Hoppas verkligen att allt står rätt till. Kan inte föreställa mej hur du känner just nu...

    Ja, imorgon blir en spännande dag... NU buffar det för fullt där inne

    Kram!

  • Väntar med spänning

    har också fått se vår Liten idag
    Det bökades ganska bra här också och Liten borrade ner sig i ett "hörn" och låg och hickade så det var svårt för barnmorskan att hitta rätt positioner att mäta ifrån. Allt som man kan se än så länge såg i alla fall bra ut och det känns ju jätteskönt!

    Kram på er!

  • Väntar med spänning

    Heavenlee, så trist ju! svårt att sätta sig in i hur du känner. Men som du säger så är det ju helt fantastiskt att ni KAN bli gravida på egen hand. De säger ju att det oftast är "lättare" att bli gravid efter ett missfall. Håller tummarna för er och det är ju superskönt att ni har start för ny IVF-behandling om bara några veckor. Du är duktig som kämpar på! Nu får du sikta framåt igen! Det måste vara er tur snart! Stor kram!

  • Väntar med spänning

    Här mås det fint! Jobb å slit och solen skiner. Det är ju inte annat än att man ser fram emot semester! Men dagarna och veckorna flyger fram så det säger väl bara vips! Är i graviditetsvecka 21 nu och magen har börjat puta ordentligt så nu har jag fått berätta för alla på jobbet också. Känns skönt att inte behöva gå runt i stora tält för att dölja, hihi... Hoppas ni andra mår fint också! Kram!

Svar på tråden Fortsättningstråd för Mulpa, Heavenlee, Väntar med spänning och Prästkrage.