• Toviz

    Såg ett spöke vid tvn igår :(

    Kollade på tv mitt inatten inatt och när jag blinkar till vid tvn ser jag plötsligt en mörk gestalt med låångt hår såg ut som en kvinna, blev livrädd kollade på tvn igen och tänkte det kanske va en rysare på tvoch att man liksom kan se personen igen för det kan man ju vad jag vet ungefär som när man kollar in i solen och man blinkar så rör sig solen åt sidan. Men så va det inte tänkte inte mer på det har dock kännt av viss aktivitet men inte något som jag blir rädd av. Personen försvann ju igen men jag blev rädd.Vad kunde de va för något som hälsa på mit mitt inatten? Har även hört dunkningar en gång i taket i tv rummet och en gång på natten i sovrummet ovanför.

  • Svar på tråden Såg ett spöke vid tvn igår :(
  • Toviz

    Jag var nykter och jag hade inte druckigt något, jag dricker aldrig och jag var helt vaken och det visade sig inte någon skräckfilm på teven häller. Jag har ibland svårt att förklara när man ska beskriva något, men jag visar ingen sarkasm, jag tycke ni som har kritik på vad jag såg kan gå någon annan stans , tror på spöken.

  • Toviz

    Det har inte spökat något men jag kan känna av spöken eller andar eller vad man nu kan säga va dom kallas för igentligen? Jag har drömt om en kvinna från förr många gr men trodde inte att hon skulle kontakta mig. Jag är inte rädd nu, hon har inte visats sig igen.

  • Toviz

    jag gjorde anden i glaset efter jul, men drömde innan det tre gr om samma kvinna från 1896 , efter det har jag inte gjort anden i glaset. vill inte göra om det igen.

  • Toviz

    queen gott att rädslan försvunnit, jag känner mig annars ganska lugn i mitt hus, men kanske kvinnan i min dröm följtm ig från lägenheten och hit?

  • Toviz

    det här är ju en tråd för dom som tror på spöken, andar , jag vill diskutera me dom som tror, jag hallicunerar inte.

Svar på tråden Såg ett spöke vid tvn igår :(