Inlägg från: Hjartesjalen |Visa alla inlägg
  • Hjartesjalen

    Såg ett spöke vid tvn igår :(

    Lilla Prussiluskan skrev 2009-04-19 16:47:35 följande:


    Andar och spöken är inte samma sak!Och jag svarar på vilka trådar jag vill !
    Men snalla du! vad skulle skillnaden vara?? O du sager ju att du inte tror pa dom, sa varfor svara i traden overhuvudtaget i sa fall??
  • Hjartesjalen

    Lilla Prussiluskan skrev 2009-04-19 17:30:00 följande:


    Ni är tydligen inte insatta och jag orkar inte diskutera ett ämne om man inte ens vet skillnaden mellan andar och spöken...
    Det var bra utvecklat av dig!
  • Hjartesjalen
    Nathalie009 skrev 2009-04-26 18:58:34 följande:
    Ärsh spöken finns inte. Det är hjärnasn som spökar. Man kan FAKTISKT hallicunera när man är trött osv ;) har svårt o tro på sånnt nu för tiden. Verkar så ologiskt
    Visst kan man hallicunera nar man e trott, det har jag gjort, men jag kanner ocksa igen nar jag gor det o att det e pga trotthet.
    E nog ocksa sa att man inte tror om man aldrig upplevt nagot, men det betyder ju inte att andra manniskor inte upplevt el gar igenom saker.
  • Hjartesjalen
    Nathalie009 skrev 2009-04-27 08:23:06 följande:
    tänk på att kroppen omedvetet kan vara trött osv. Det mest logiska o troliga är ju att man ser i syne. har svårt att tro att vi kommer vandra runt som spöken efter vi dött. O typ bara vara i evighet? Nej fyf-n
    Jo kroppen e trott manga ggr omedvetet ocksa, men det ena beh inte utesluta det andra.

    Jag hoppas innerligt inte att allt tar slut bara for att vi dor rent fysiskt. Det skulle vara som att fa glassen borttagen innan man fatt forsta slicket haha!
  • Hjartesjalen
    Toviz skrev 2009-04-27 17:59:02 följande:
    det här är ju en tråd för dom som tror på spöken, andar , jag vill diskutera me dom som tror, jag hallicunerar inte.
    Ja precis!
  • Hjartesjalen
    Nathalie009 skrev 2009-04-29 19:54:03 följande:
    Jag skrev ju tidigare om du läste att jag inte menade att låta otrevlig. Klart jag respekterar andra varför skulle jag inte göra det? Vafan detta är ett forum, ta inte allt på dödsallvar. jag säger bara vad jag tycker! Är det olagligt här eller? Jo juste vi är ju på FL sorry glömde de
    Jag skulle just saga det samma, "tagga ner", for det du skrev var valdigt barnsligt skrivet maste jag saga. Verkar inte som du visar respekt alls for andras asikter, o tro att jag skulle skamta!

    Maste fraga dig, vad gor du inne pa denna traden overhuvudtaget om du inte tycker det e intressant att lasa andras asikter o bara vill ha ut dina egna som e bergfasta?
    Jag tycker inte att tradar som dessa e till for dom som inte tror o som klankar ner pa oss som tror. Maste val finnas battre saker att gora el andra tradar att lasa, tex tradar for dom som inte tror pa allt detta! Kanske vore nat for dig eller?
  • Hjartesjalen
    Pumaaaan skrev 2009-04-30 14:01:56 följande:
    Du verkar ju bara vara här för att reta oss troende, till att bli arga. Den attityden du använder här inne tycker jag är på låg nivå, och JA jag tycker du ska tagga ner. Så du tog illa upp av "lilla gumman.." hm.. hur tror du inte vi känner när du kommer med sånna ord som "VA???! DU SKÄMTAR MÄNNISKA??!" Tycker inte du heller passar in här på ockulta trådar, om du ändå bara skriver "Jag tror iaf inte ens på spöken" Ser det överhuvudtaget ut som denna tråden handlade om vi tror eller inte tror?
    BRA SAGT!!!!
Svar på tråden Såg ett spöke vid tvn igår :(