Inlägg från: Lina S |Visa alla inlägg
  • Lina S

    Skitungarnas fortsättning!

    Skitungarnas fortsättning!


    Här hänger 8 härliga skitungar, 5 bebisar och så deras mammor såklart
    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Svar på tråden Skitungarnas fortsättning!
  • Lina S

    Här kommer en ny tråd!

    Här rusar helgen förbi som vanligt!

    Elliot har börjat bli tetig mot Sam och kan smälla till honom, dra honom i håret eller putta honom så han ramlar om sitter. Arg blir jag vet inte hur jag ska få bukt med det där.

    Men idag har han gått på toaletten hela dagen och haft kalsonger på sig, äääntligen. Hoppas det släpper nu.

    Idag när de satt i sängen och jag var på toaletten fick Elliot rätt på en liten hotellschampoflaska som steve hade i nattduksbordet och kletade in i hela huvudet på Sam. Tur att han inte fick i ögonen. Skitunge!

    Jenny - nu är jag jättenyfiken på lillebrors namn!


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Lina S

    Jag kunde bara posta länken till denna tråden till 3 st (tror det var LL, jenny och katarina) sen blev jag avstängd för spam.. Man kan inte skriva samma till allas inbox.

    Men nu får jag skriva igen


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Lina S

    skickade till millou och caroline nu med kan någon skicka länken till angelica och tulpan också så jag inte blir avstängd igen


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Lina S

    Här kommer lite nya bilder  

    syskonkärlek.JPG

    gungar.JPG

    flyttlåda.JPG
    närbild.JPG
    Sam2.JPG
    mamma o Sam gungar.JPG

    mamma o gullungarna.JPG
    familjen fast lillebror sover.JPG

    Elliot i sandlådan.JPG

    Oj det blev visst ganska många..........

    Har ni börjat komma in rollen som tvåbarnsmammor än Jenny och Maria? Är killarna lika sina bröder? Jättesöta båda två i alla fall!

    Kul att det blev en Vendel Jenny, det är ovanligt och passar jättefint ihop med Melvin! Jobbigt att han sover dåligt bara. Jag minns hur jobbigt det var. Jag är överlycklig att Sam sover hela nätterna nu, förutom ev nappisättning någon gång.


    Ja visst var det töntigt att jag blev anmäld för spam efter 3 inlägg...


    På ons ska jag ha klädparty här hemma, vågar inte skriva vilket för då blir jag väl avstängd igen. Men samma som Caroline hade Fast jag har redan handlat för 2400 hos en annan tjej men jag har ett ändå så får jag en tröja till Handlade 2 tunikor till mig själv också!

    I förrgår så ramlade Sam ur vagnen med huvudet före rätt ner i asfalten usch va rädd jag blev och han skrek i högan sky. Han lugnade dock sig ganska fort och blev glad igen och åt och allt var som vanligt. Men jag åkte in för säkerhets skull och kollade. Men det var ingen fara som tur var. Fan man känner sig som en idiot - "jag spände inte fast mitt barn så han ramlade ur vagnen........."

    Idag har vi vårbrukat i trädgården och varit på stranden och hämtat massa fina stenar som vi lagt på framsidan. Man får inte plocka stenar där, men det finns ju miljoner så det sket jag i.

    Millou - grattis i efterskott {#lang_emotions_cheers} hoppas du hade en trevlig dag!


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Lina S

    Förresten Sam står i krypställning nu och vaggar, vill verkligen inte att han ska krypa nu... Elliot var ju 11 mån så jag trodde Sam skulle vänta lika länge. Han är inte 9 mån än. Han kan i alla fall vänta tills efter vi har varit i Barcelona (28 maj) tycker jag.

    Han säger numera mamma, pappa och titta


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Lina S

    Jag såg bara ett nytt kort tulpan Men det var jättefint!

    Dina kort var också fina Angelica! Förstår att du längtar till bröllopet nu! Har jag sagt att vi nog vill gifta oss på kullaberg nu? Där vi var och tittade på utsikten (ja inte alla förstås, men några av er) Fast först måste det till ett frieri

    Katarina - bra jobbat med vikten. Jag ligger stilla nu, men jag är ändå 2-3kg under inskrivningsvikten så jag är ganska nöjd. Vill ner 5 till, men det är ingen panik med det. Jag har för övrigt inte haft någon ålare här hemma

    Sam har använt mössan jättemycket som jag fick av er till Elliot när han föddes. Elliot kunde aldrig ha den för den var för varm på sommaren när den passade och på hösten var den för liten. Så det är bra att den kom till användning nu

    Katarina - Elliot har inte direkt några småsaker, inga pärlor el barbiskor De få saker han har har jag samlat i en liten låda på en hylla högt upp. Det leker han bara med när jag är med.

    Nu ska jag städa lite - ska ju ha klädparty här ikväll!

    hej till er andra,  vi saknar er här {#lang_emotions_heart}


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Lina S
    www.familjeliv.se/Forum-5-63/m43800718-38.htm...

    usch så hemskt...

    Vi har haft en härlig helg. Ifredags var vi på afterwork nere på hamnkrogen här i viken, barnen var hos mamma o pappa. Kul att det är lite liv här i denna lilla hålan igår var vi på fredriksdal (blandning mellan slottskogen och trädgårdsföreningen + lite kulturarv med gamla affärer och hantverkare och frisörer mm, som museum, fast några affärer kan man handla i, som godis och leksaksaffären. Minns ni spiralerna i typ socker och färgade karameller med mönster i? detta blev en lång parantes )och myste och tittade på alla "djurbebisar" och idag har Elliot haft uppvisning med sin gymnastikgrupp. De var indianer, hur söta som helst. Sen har vi ätit thaimat hos mamma o pappa. Nu sover kidsen, helt utmattade

    Imorgon är det kyrkis och på tisdag ska jag och Sam på provsmakning på nestle, ska prova gröt tror jag. Får 300 på polaren&pyret och även barnmat

    Hoppas alla haft en mysig helg!
    Sam och Elliot - världens finaste killar
    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Lina S

    Vet ni vad Elliot sa till mig idag?
    -Mamma du har ju stooor rumpa, men du vill ha en lite söt rumpa precis som mig. Men du får inte ta min rumpa, du får köpa en liten fin rumpa Ja att man inte dör av dessa kommentarer alltså!

    Här kommer några foto från idag på min lille Hiawatta på sin gymnastikuppvisning!

    min lille hiawatta.JPG

    gymnatstikuppvisning.JPG

    och ett på lillebror och favorrit leksaken.


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Lina S

    Söt bild på smurfen angelica. Jag vill gäärna se dina bilder


    Sam och Elliot - världens finaste killar
Svar på tråden Skitungarnas fortsättning!