Inlägg från: millou |Visa alla inlägg
  • millou

    Skitungarnas fortsättning!

    Är det ny tråd redan?! Oj vad snabbt det går. Ska kolla runt lite. Återkommer.

  • millou

    Hej hej.

    Usch jag får så dåligt samvete för att jag skriver så sällan. Jag är inne och läser ganska ofta men det kan kännas som man missat att kommentera så mycket att man inte vet var man ska börja. Då slutar det alltid med att jag tänker att jag ska skriva sen, ikväll, eller i morgon...

    Nåja:
    Finfina bilder på era godingar. Det är tur att man får se kort på dom ibland så man hänger med lite.

    Lina: Ja, jösses vad kul det är ibland när dom pratar. Jag skrattade gott åt Elliots rumpresonemang.
    Fille har fastnat i tonårsuttryck som. "Den bilen är aaaaascool" eller "Hallåååå, Mamma! Kolla rå!"

    Jenny: Dubbelblä för ont i magen och hutlösa budgivningar. Fasen vad jobbigt att inte våga äta något av rädsla för Vendels mage. Märker ni att han reagerar på viss mat på något annat sätt än att han skriker? Kan dom bli prickiga eller nåt? Det måste ju vara helt hopplöst att gissa sig fram. Jag hoppas ni hittar rätt hus snart.

    Angelica: Nu springer tiden iväg. Snart står du brud. Börjar du bli nervös? Jag är naturligtvis nyfiken på bilderna om du har lust att visa. Vem var det som tog dom?

    LL: Hur går det med era husplaner? Det känns som ni pendlat lite mellan att bygga nytt och köpa något "begagnat". Fiffigt att låta Julia hjälpa till med att hindra Wilma från att stoppa småsaker i munnen. Jag förstår att det är ett orosmoment annars, man har ju en hel del pryttlar på golvet med en 3-åring i hemmet.

    Katarina: Vad är det för konstiga ROT-regler? Då förstår jag att Christer håller på att gå in i väggen. Vad har ni kvar att göra i trädgården? Ni sådde/la väl gräsmatta förra året iaf? Jag har för mig att ni vattnade i regn eller blandar jag ihop det?Ska det bli häck och sånt i år kanske? Spännande.

    Tulpan: Vi kommer gärna på grillning fram över. Nyfiken som man är vill man ju gärna se huset. Det låter som ni har en skön tillvaro hemma. Hur tycker Jesper det går att pendla? Jag som har klagat så över mitt tågresande ska ju snart sluta i Uddevalla och risken är ganska stor att jag blir arbetslös. Då lär jag väl längta tillbaka till de ljuva tågresorna.

    Caroline: Hur har du det nu för tiden? Du är nog mer osynlig än jag här inne. Hoppas ni mår bra alla tre iaf.

    Jag sitter här och kollar på Eurovisionssemifinalen. Jag gillar verkligen inte Sveriges bidrag... Blä!

    Kram kram på er alla!

  • millou

    Hej hej

    Jättefina bilder Angelica, tack för att jag fick kika. Jag gillar din pres-bild och den där du sitter på golvet med en ros allra bäst. Men det var många fina. Du ser avslappnad och fin ut. Vendel blir säkert överlycklig.

    Underbart resonemang av Smilla. Man förstår ju att hon blev förskräckt över att även hon skulle få skägg...

    Jenny: Våra flyttplaner ligger där under ytan hela tiden och jag luskammar Hemnet efter intressanta objekt. MEN jag orkar nog inte med en ny försäljningsrunda än. Usch vad jobbigt det var.
    Först behöver jag lägga kraft på att hitta ett nytt jobb.

    Kram på er alla.

  • millou

    Hej hej.

    Jag ska också försöka skärpa mig och skriva lite oftare. Nu har jag slutat i Uddevalla så jag har förhoppningar om ett piggare liv.

    Det har hänt så mycket saker som jag skulle vilja kommentera; resor, nya hus, bebisar som sover/inte sover, äter/inte äter osv men jag ska försöka bli bättre. Jag hoppas ni mår bra allihop och får en härlig midsommar. Vädret verkar ju faktiskt skärpa till sig lite just nu. Vi får hålla tummarna.

    Kram på er allihop

  • millou

    Hej hej!

    Ja, nu är det verkligen sommar i tråden. Lite skönt för mig att det inte bara är jag som skriver sällan...

    LL: Vad skönt med egen båt!! Jag förstår att det känns underbart att hitta något som man kan göra tillsammans även på vardagskvällarna. Det är ju hopplöst när man känner att kvällen är slut vid Bollibompa annars. Tycker Julia om att vara på sjön? Fille älskar det! Det är JAG som är lite nojig när han springer på klipporna, men dom blir ju äldre så fort nu så snart kan jag nog slappna av lite. Kanske...

    Det låter som ni hade en skön midsommar. Kunde ni vara ute i trädgården eller regnade det? Vi var på landet och vädret var ganska ok. Det blev en mysig helg och Fille fick chansen att leka med sin kusin Viggo några dagar. Han är bara ett halvår äldre än Fille men det blir så sällan som dom träffas iom att dom bor i Stockholm.

    Jenny: Hur går det med huset? När flyttar ni in? När får man se bilder? Bara lite nyfiken. Hoppas det känns fortsatt bra, och försök släppa Hemnet ett tag nu.

    Patrik jobbar denna veckan ut så jag går här och väntar på att det ska bli helg så semestern kan börja. Vi pendlar lite mellan landet och stan nu när det är så fint väder men riktigt avslappnat blir det ju inte.

    Jag har fått ett nytt jobb på en gymnasieskola här i Gbg. Det känns så himla skönt att det är klart så jag slipper gå och undra i sommar. Det känns mer som en riktig ledighet när man vet vad man ska göra till hösten. Det bästa av allt är att skolan ligge rpå promenadavstån hemifrån. Jag kommer tjäna drygt 3½ timma/dag bara i pendlingstid. Förhoppningsvis kommer jag känna mig betydligt piggare fortsättningsvis!

    Det blev väldigt mycket om mig nu... igen!

  • millou

    Många kramar till dig Angelica. Självklart kan du höra av dig om du vill prata eller bara skingra tankarna, som Jenny sa. Det är tufft att separera när man har barn.
    Kram igen

  • millou

    Hej hej

    LL: Jag har också kollat på bilderna och dom är verkligen superfina båda tjejerna. Även jag tänkte på att dom inte var så lika men jag tänkte på att W verkar väldigt lik G. Stämmer det? Lika lite hår iaf.

    Ja det där med hage är inte så dumt. Några förankrade kompostgaller kanske kan funka...

    Katarina: Det måste kännas skönt att släppa stressen med övervåningen ett tag. Som C har kämpat med den kan jag förstå att det känns som en minisemester varje helg nu. Skönt att få fixat och att fixa i trädgården istället. Jag är avundsjuk!

    Lina: Strongt att åka iväg på egen hand. Heja dig!
    Jag skulle också vilja ha en förälder som kunde rycka in lite som barnvakt just nu. Jag och P skulle vilja ha lite längre egentid tillsammans. Tjejerna är guld värda som barnvakter men man känner ändå att man är stand by hela tiden, om ni förstår vad jag menar. Vi har iaf bokat in en hotellnatt i Varberg om några veckor. Då ska Elin och hennes kille vara hemma med F (Amanda är på dansläger.) medans vi gottar oss på Asia SPA och bara relaxar tillsammans.

    Just nu är jag i stan med alla barnen. Tjejerna vägrar vara på landet iom att dom varit hos sin pappa i två veckor plus att vi åker till Öregrund i två veckor snart. P är kvar på landet och snickrar sånt som är svårt att göra när vi är där allihop. Jag längtar dit men det är ändå skönt att ha alla barnen hemma så jag är glad ändå.

    Kram på er

  • millou

    Ha ha ha... du kan vara glad du som ser ut som Musse. Fille säger rakt på sak att jag har en tjock mage som är mjuk att gosa med. Det är ju skönt att han inte börjat ljuga redan iaf. På tal om att säga som det är så har han också kommenterat människor högt och tydligt den senaste tiden. På ICA i Hamburgsund ropade han till mig, som var en bit bort, "Titta en häxa" och pekade på en dam som gick förbi. Jag smög bakom hyllorna för att vara säker på att inte hamna i kön samtidigt som henne. En annan gång när vi var och badade så var det en kille i undre tonåren som också badade. Han bar på en ganska stor (läs gigantisk) övervikt och hade således bröst. Fille blev helt förvirrad och frågade mig säkert tusen gånger varför killen hade bröst. Sen kunde han inte sluta stirra. Ja ja... man får hålla huvudet kallt.

    Olle är verkligen supersöt och jättelik Albin.

    Angelica: Tack själv! Hoppas du får några bra dagar med W. Jag förstår att du saknar honom.

    Kram

  • millou

    Vad skönt att få lite avlastning Maria. Vi är ju uppe hos P:s mamma i två veckor nu och även om hon jobbar väldigt mycket så har hon tagit ut Fille en sväng ibland och jag njuter nästa pinsamt mycket av det. Härligt att er semester kört igång. Hoppas ni får fint väder.

    Lina: Ja, det var verkligen bröderna Dracula det där. Sam ser verkligen jättecharmig ut på alla bilderna.

    Här uppe har vi haft superfint väder så vi förstår att vi befinner oss vid rätt kust. Idag har det dock varit lite mulet men det gör ju inget om det bara är nån enstaka dag.

    Kram

Svar på tråden Skitungarnas fortsättning!